Jump to content
Battlefield.no

FriK

Supermedlem
 • Content Count

  162
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FriK

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 04/30/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Downtown/Ghettoen
 1. Ingamenick:FriK Status (kan/kan kanskje/er 100% med):80% kommer an på tidspunkt Ønsket rolle:Kanonføde Lederrolle?: (ja/nei):niks
 2. Nå skal ikke jeg komme med mange argumenter for legalisering av hasj, men noen få. Sånn det er i dag, er hasj for de fleste ganske lett tilgjengelig, med dette mener jeg at de fleste av oss kan få tak i hasj hvis de bare gidder. Problemet er, at for å skaffe seg hasj, må man oppsøke et kriminelt miljø. I disse kriminelle miljøet er det ikke lengre bare hasj som er forholdsvis vanlig, men også tyngre stoffer. Disse tunge stoffene er nå gjort "tilgjengelig" for den stakkarn som bare ville kjøpe hasj. Sånn sett kan det sies at hasj fører til tyngre stoffer, men det har ikke nødvendigvis noe med ønske om mer rus, men snarere lovverket som tilnærmet sidestiller hasj og heroin. Med tanke på hvor latterlig mye som skal til for å bli tatt, og dømt for å røyke hasj, fungerer lovverket pr. i dag kun som en ingangsport til et kriminelt miljø via et så "normalisert" rusmidel som hasj. Mitt andre argument: Det er ikke bevist at hasj, alene eller som medvirkende orsak, har ført til dødsfall.
 3. Hvis du trykker på skyteknappen kan det hende du skyter, men ikke alltid.
 4. Jeg har bare inntrykk av at noen, (ikke deg da) er mer opptatt av statsen sin enn det som er normalt sunt for et gjennomsnittsmenneske. Mente på ingen måte å såre noens følelser.
 5. Nå trakk jeg inn dette, fordi det var snakk om innvandrere, arbeidsløshet, kriminalitet og økonomi. Altså, var mitt sitat, etter min mening, fulstendig relevant i forhold til hvilken vei diskusjonen hadde tatt.
 6. Jeg gjør det lett for dere, dette er fra raporten som startet statistik debaten.
 7. Du har mao ikke lest det som står der annet enn tallene. At jeg gidder å gjenta meg selv. :wave:
 8. . Spoiler Dette er en prikk
 9. Det står litt om grunnlaget for statistikken. Det at det f.eks. i enkelte grupper av innvandrere er et så lavt beregningsgrunnlag at selv enkeltpersoners handlinger utgjør en stor forskjell. Når det gjelder utlendinger i Norge, er det så store mørketall iforhold til beregningsgrunnlaget at tallene ikke nødvendigvis stemmer med sannheten. Sist, men ikke minst, innvandrere som gruppe har en noe ulik sammensettning enn etniske nordmenn, men selv om man sammenligner innenfor aldersgrupper og geografisk tilhørighet, vil innvandrere komme dårligere ut, dette har ofte sammenheng med økonomiske, sosiale, kulturelle og politiske forhold. Jeg har hørt, at gjennomsnittshøyden i amerikanske fengsler er over gjennomsnittshøyden til resten av befolkningen, betyr dette at høye mennesker lettere tyr til kriminalitet?
 10. Lynx: Leste du det som stod der, eller så du bare på tabellene? EDIT:Gjelder deg også Pitty ^-^^^-__
 11. Javist skjønner jeg det, jeg bare bryr meg ikke. (Det er ikke alle som er statshorer, med stats i siggen.) Du må skjønne det vennen, det er ikke alt man gjør i et spill, man trenger å få poeng for, noe er bra for laget, noe er bra for selvfølelsen og noe rett og slett bare for å ha det gøy. Nå skal ikke dette bare gå utover deg, men jeg er bare lei av at annenhver post handler om poeng og stats, og at folk tenker mer på det enn spillfølelsen.(Men jeg er gla i dere uansett :gayfight2: ) Tilbake til saken, det er liten vits i å riskere liv og helse på å ta ut arty, uav, og radar, sålenge de blir reparert av en boks som kommer flygende fra himmelen i fallskjerm. Hvem har EA/Dice tenkt seg at sitter inni boksen, en veltrent ape, eller en stakkars menig, kanskje barnearbeidere, ikke vet jeg, men jeg vet at en boks ikke kan reparere noe.
×
×
 • Create New...