Jump to content
Battlefield.no

CyberTrec

Supermedlem
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About CyberTrec

 • Rank
  Korporal

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  BERGEN
 1. Når alt kommer til alt Så er det Microsoft som har den største smekkeren
 2. Jeg antar hun ikke bare inviterte deg til den festen, i så fall var det nok litt kjipt at du sa nei, men dersom hun inviterte hele klassen kan jeg ikke akkurat se at det var noe big deal at du ikke kunne komme på 1 fest.
 3. Hva med å prøve noe så sabla enkelt som å spørre dama om hun er intressert? trenger ikke være rett ut, du kan dra en "hei, har du lyst å ta en tur på kino/fest/hvor enn dere går der du bor, på torsdag? bare du og jeg?" Med mindre hun har iq som en sekk mel forstår hun da at her er det mer enn kino det spørres om og hvis du får et ja og et smil tilbake har du en sjangs, men hvis du får stygt blikk og "nei jeg skal være hjemme og se på holmgang" så sliter du nok men da vet du hvertfall hvor landet ligger. Dersom du treffer en dag hun har noe "virkelig" annet å gjøre så er det jo bare å spørre om hun har lyst en annen dag for å få et endelig svar.
 4. Voksent reply av Lore der... ta å kjør noen Mspaint reply's da Lore Da kan jeg stikke hjem for dagen
 5. Snakket med Lore på Tlf for en time siden, han satt i Taxien oppe på flesland Han får ikke sett tegningene før i kveld når han kommer hjem.
 6. Sett opp Cdrom som first boot device... dersom det ikke kommer opp press any key to boot from cdrom må du sjekke et par ting, Er cd'en ødelagt? Er cd'en bootable i det hele tatt? er Cd rommen koblet til skikkelig og virker? prøve en annen cdrom? Jeg har hatt noen tilfeller der før "press any key to boot from cdrom" kommer så er det en _ som blinker oppe til venstre på skjermen i det tidsrommet man normalt forventer å se "press any key..." og da hvis du trykker på Enter knappen noen ganger dukker press any key opp, og så trykker du en gang til for at den skal starte windows install programmet.
 7. Når meg og Lore spillte en del på samme server og ble eid sammen så kom vi fram til at alle som var gode nok til å slå oss var noen jævla cheatere.. etter hvert som VAC ble rullet ut måtte vi rulle inn for da ble det ikke like lett å kalle folk for Cheaters... men good times...
 8. Vel han er ikke SÅ stor, det skal sies, men du er i nærheten. Fikk faktisk inntrykket av at du har møtt ham og kjørte en form for overdreven parodi. Jeg har nok plantet noen Headshots på deg selv og men jeg likte meg ikke spes mye på Office only når jeg spillte CS:S daglig Kalte meg CyberTrec der og.
 9. Mente på Office 'r de på hverandre enda der? husker det var humor med "THE EPIC BATTLE" mellom (-1) og Lore, hver gang Lore kverket minus ble det jubel, hver gang minus kverket Lore Suste knyttneven i pulten til Lore så hele huset ristet
 10. Haahahahah (-1) du må ha baller av stål... fra bildene ser jeg jo at du har møtt Lore, men det betyr at du vet at han har evne til å rive armene dine ut av skuldersoklene uten spesiellt mye anstrengelse... Er dere erkefiender enda asså? husker Lore godtet seg mye når dere begge begynte på Office only og Lore alltid gav deg deng... men så etter litt tid ble du liksom bedre og bedre hakket fortere enn ham til dere plutselig var like gode Bodde i kollektiv med Lore og det var faktisk jeg som fikk han til å begynne å spille CS:S Han likte ikke engang Fps spill i det hele tatt før han fant CS:S og Office brettet.
 11. Lurer på om Nforgiven trodde denne tråden kom til å Spawne 185 sider med posts når han startet den
 12. Du mister lappen ved 76 Km/t i 50 sonen... fikk jeg vite når de målte meg til 79 i 50 sonen, mast lappen 2 måneder når jeg godtok på stedet ung og dum, men hadde jeg kjempa der ville jeg nok vunnet frem i rettsal for ved ettertanke på den målingen så må jeg ha gått fra 0Km/t (stoppet på rødt lys) til 79 Kmt på 100 Meter før jeg ble vinket til siden.... lurer på hva det er i G krefter....
 13. Jeg hadde i min ungdom både 160 og 240 km/t ... forskjellen er at jeg ikke gjorde det i Fløyfjellstunellen kl 13 midt på lyse dagen... skal være bra tett da. For ikke snakke om fare for masse bilister, folk som råkjører midt på natten dreper i det minste bare seg selv når noe går galt.
 14. http://www.bt.no/lokalt/bergen/article346796.ece Eller kanskje han hadde dame som ikke ville ligge med ham før han hadde lappen? Kommer noen på andre gode grunner for å kjøre i 160 Km/t 1 time etter man har tatt lappen?
×
×
 • Create New...