Jump to content
Battlefield.no

KoseBamsen

Klanmedlem
 • Content Count

  1,356
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KoseBamsen

 1. Fant ut at min 2500K på 4GHz (har ikke klokket høyere enda), 8gb ram og 2x 570 GTX i SLi fikk noe å bite på: 1280x1024 med alt på ultra og alt AA AF på max. Lå stort sett på 90-65fps i følge fraps. Fløyt silkemykt. (Nvidia sine beta drivere optimalisert for BF3) Men når det ble mye som skjedde på skjermen, flybombing 2,3 tankser og mye skyting datt fps ned i 20-30 og fikk laggspikes. OBS, dette gleder Caspian Boarder med 64 spillere! worst case scenario med andre ord. Så da har man en pekepinn på hva som kreves for å kjøre dette på maks, nå er heller ikke oppløsningen min noe høy i forhold til de fleste her. Men opp til 1920x1080 er det vel liten forskjell og Sli scaler enda bedre.
 2. Venter i kø på å joine Ser helmax ut, istedet for det talentløse Metro rush camp sniper mappet, Æsj!
 3. Jaja, snakkes i kveld, makser linja med 0,2MB/s.....
 4. Noen fra Origin siom har fått key eller er det bare de med MOH enda? Åhhh gief
 5. Nå er ikke de nye korta t nVidia så veldig varme ei heller bråker spessielt. Har 2stk 570gtx i sli for tilsammen 4500kr på deal.no (bråker mindre enn mitt gamle 4870 X2 med god margin), lite kan måle seg med dette sammenlignet ytelse pris uten å overklokke i et high end system. Men 2stk 560 Ti yter bedre enn et stk 580 og koster vel mindre, en no-brianer i mine øyne. Mener det blir litt feil å si at man ikke trenger mer grafikk ytelse, det blir jo å velge selv når man må oppgradere systemet sitt senere, kjøper man et litt overkill kort i dag hvor man kansje ikke trenger all den tilgjengelige fpsen så vil du få det om kansje bare ett år eller to.
 6. Åhh faen, nå kjente jeg jeg ble gira Desverre har RL (dame) tatt meg så jeg har rett og slett ikke tid til dette enda så lyst jeg har ' /> BF3 skal kjøpes og skal kose meg en del med dette når jeg har tid, dog blir det da vel kun public, men vi treffer vel hverandre litt da Har hatt det styggartig samt trivelig med disse poikane opp gjennom BF2 tiden og alle er meget dyktige BF-spillere som kan nå svært langt i BF-klanscenen. Anbefaler disse gutta på det sterkeste! PS: Om jeg noen gang skulle bli singel er jeg her på flekken og mer gira en noen gang ' /> Lykke til gutta!
 7. Dette er jeg ganske sikker på kan skrues av i vanlig mode også. Både i 3D og på mini mappet. Men som man ser på BF.no sine servere når du loader mappet så står dette på ON.
 8. Har samme speccs som deg og oppnår 60-100fps på high, max AA og AF og 1280x1024. Massiv fps drop når A10a flyr over mappet men.
 9. Det e bra RW, så kan æ råne rundt i bimmern å gi dæ litt ammo av og t.
 10. På laveste med 1280x1024 har jeg 100-90fps På alt makset med 1280x1024 har jeg 100-60fps Intel i7 920 6GB ram ATI 4870 X2 Vista Ultimate 64bit
 11. n00b Har konstant 100fps, dropper helt nedi 90fps når det skjer litt saker på skjermen. Edit: Synes det sto at mouse sensitivity var fikset jeg men er vist ikke det.
 12. Gleder meg til å få teste noen andre maps Noe desert urban eller jungelaktig, men man får vel vente til 5. mars. Skal bli kos med M4 M16 etc og de våpna der og, kjenner meg ikke helt igjen hos de som er i betaen.
 13. Forløpelig ikke, jeg spiller på low og fremdels er det der, men det er nå uansett likt for alle hvis det ikke kan skrues av. Forhåpentligvis er det ikke så mye tå denne sorten på andre maps. Men har ikke sett helt det store problemet med det enda selv da.
 14. Lasta fra piratebay i går gikk svært tregt i starten men fikk full speed når jeg kom over 60% eller noe. Men så er ikke linja mi så stor heller.
 15. Ja... men da har de tatt vekk friheten. Nemmelig det å kunne å gå hvor man vil, når man vil. Det er hele pointet med game modusen at du bare har begrenset tilgang og blir låst opp etterhvert som du tar ut bombe måla. I Full retail verisjonen så får man også conquest og der har man tilgang til hele mappet og kan cappe flagg.
 16. Linja mi er treig så får vel ikke testa før i natt, men da er vel forhåpentligvis all trafikken lagt seg. Kansje ikke så dumt likevel.
 17. Hvilken har du da? Den første som ble lagt ut på piratebay?
 18. Har ingen VT atm.. hva tok du som nick alphapus? Ehhhh vel, jeg har 80% igjen å laste ned før jeg skal bekymre meg om nick.. Starta fra battle.no sin link og kom halveis før jeg droppa helt ned til 20KB/s. Så fant jeg en torrent får å prøve der, og her har det gått 20-40KB/s hele veien mens jeg cancela den andre Smart Alpha, smart!
×
×
 • Create New...