Jump to content
Battlefield.no

Velkator

Supermedlem
 • Content Count

  518
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Velkator

 • Rank
  Fenrik
 • Birthday 02/20/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  US - Daytona Beach
 1. Hadde ikke store forventninger når jeg prøvde Tera betaen. Men jeg ble positivt overrasket. Likte combat systemet, men tror også PvP i formen av GvG og hvordan de har gjort det kan være interessant. Det er jo også et politisk system i spillet som har mye innflytelse på regelsettet i de respektive sonene man blir valgt til, men dette fikk vi ikke sett noe til i betaen da det ikke var aktivert eller noe. Ja det er kjedelige quests og veldig mye grinding, men det blir litt mer givende når man har det deilige combat systemet og virkelig føler du knuser trynet på folk. Men, hvor lenge kan det alene være nok? Kanskje ikke evig. Kan være det er mer morro for meg siden jeg som regel ikke spiller MMO's med dette kampsystemet og det er litt nytt for meg. Det at man ikke kan løpe/strafe samtidig mens man slår rundt seg tror jeg gjør spillet litt mer strategisk og ikke mindre morro av den grunn. Alle har hver sin smak selvfølgelig. Jeg ser for meg at jeg kan spille dette spillet, litt mer som et "pause spill" kanskje, men seriøst alikevel. GW2 skal prøves til helgen også, så får vi se.
 2. Hehe, jeg koser meg med Marauder atm. Men i begynnelsen går det treigt for denne klassen i PvP. Men begynner å komme seg nå lenger opp i levla. Men jeg liker mange av klassene. Har en BH Merc på lvl 15 og Agent Op på 14, funker veldig bra må jeg si, og morsomme og spille ikke minst. pga spilletidene mine har jeg knapt hatt en kø på serveren min i det hele tatt. Det meste har vært en kø på 65 stk som går unna på noen knappe minutter.
 3. Nick: Velkator Klasse: Sith Marauder Server: Port Nowhere <bilde kommer>
 4. Hehe, ser for meg at dette kan bli kaotisk. Alle folk sjekker ut hvem de er på server med og flytter. Så hvis mange gjør dette er man jo like langt Jeg vil tippe Bloodworthy blir ganske full av folk. På Port Nowhere har de sneket seg inn noen Brasilianske guilds. Notoriske for å bruke deres eget språk de og
 5. Tipper de navngir mange av de med samme navn. Men guilden min har fått tildelt en server som ikke er på den lista der. "Port Nowhere" heter våres server Skal visst være en spaceport i uncharted space..
 6. De har hele tiden reklamert med "...Up to 5 days.." Men når er det opp til 7 dager altså.
 7. Vi kjører på med amerikansk server ja. Passer meg godt, siden jeg som regel har likt meg best der. Noe med hvordan gaming er generelt mer akseptert blant folk. Men dette henger nok mer igjen fra hvordan det var 5-10 år siden. Og så har man bare engelske folk å forholde seg til. Pluss, jeg bor på østkysten av USA for øyeblikket, i hvertfal ett år til Nei vi har ikke fått server enda, ordla meg litt feil der kanskje. Men jeg regner med det er rett rundt hjørnet. De begynner å sende ut early access invites på den 13. Desember Og det ser ut til at det kan bli opp til 7 dager early access nå: http://www.swtor.com/news/news-article/20111207
 8. Det er jo ikke bare om spillet ser annerledes ut. Det SPILLES annerledes en WoW. Kan hende det virker litt likt på noen punkter, men når du setter deg ned og spiller det selv får du en helt annen følelse. Og det er da inderlig ikke så "Stivt" som WoW er? Jeg er i en guild som blir tildelt server for øyeblikket, mange nordmenn med. Skal på en PvP East coast server og tilhører Sith Imperiet. Vi heter for "Legion". Så det er kanskje liten sjangs for å komme på samme server som noen her... Men man kan håpe Avean, fikk du kjøpt CE for 1 år siden?? O.o Ble ikke allt det annonsert i Juni/Juli? Hvertfall da jeg kjøpte CE og de hadde det tilgjengelig på origin.
 9. Tror det har vært en del med samme problem før i betaen og, google litt rundt om det fortsatt er et problem. Det du kan prøve er å vente et minutt eller to på character select screen, til du ser spillet flimre en gang, og prøv igjen. Ellers kan det godt hende du må ha hjelp av en techie fra Bioware.
 10. Deilig, kommer inn på fredagen selv. Det blir nok masse med servere vil jeg tro. Førstemann inn edit: Aner det kan bli mye med hopping frem og tilbake på servere, hvertfall i starten. Da ting kan være ustabilt og noen av de får allt for mange folk og crasher
 11. Du kan gå til www.swtor.com/tester (og logge inn) får å akseptere beta inviten til neste helg. Hvis du i utgangspunktet har meldt deg på beta en eller annen gang da. Om du enda ikke har redeem'et en beta kode på deres side, ELLER meldte deg opp til beta før en vis dato (husker ikke helt når det var, en gang i november) Er det antagelig for seint. Noe som var litt interessant som jeg ikke visste før NDA'en falt, er at combat ikke har auto attack. Du gjør skade med hver ability du bruker, noe som gjør ting mye mer interessant. Og det er mange andre saftige ting, kan nesten ikke vente Om Darth Malak serveren er oppe til helga hopper jeg kanskje på den, om den ikke blir allt for full Imens har jeg SWTOR streams fra twitch.tv på i bakgrunnen, mye kult å se.
 12. Nei, det er ikke noe helt nytt vi får se i SWTOR. Men jeg er ikke sikker på om jeg vil ha noe helt nytt system for 'mitt' neste MMORPG. De har noen veldig gode elementer som funker bra for slike spill, så har de sin vri på det hele. Og som dere sier, var de sikkert litt "redd" for å gjøre noe helt villt for da kunne det hende spillet deres ikke slår an hos folk flest. Men la nå disse diskusjonene ligge... ------------------ Hadde vært morro om mange fra battlefield.no hadde kommet på samme server. Men mange er vel med i egen guild allerede og går med de. Edit: Dette er vel forum for både battlefield.no, multigamer.no og hellfragger.no nå
 13. Så sant. Bare ta det for hva det er og enten la det være eller bli med på morroa. Skal bli deilig med litt early access om en skarv måned. Selv om man har allt for liten tid ^^ Hva slags type server er det folk tenker å hoppe på? Og hvilken side? For meg blir det vel PvP (kanskje RP t.o.m. for å bli kvitt noen latterlige folk ) Mest sannsynlig Sith Empire!
 14. Må vel si meg enig i at dette kan bli en flopp. Håper virkelig de får til noe, da jeg er stor fan av serien. Har vel aldri tatt spill som er basert på filmer og serier noe seriøst i grunn.. (bortsett fra Star Wars!) Ut ifra noen reviews kunne det virke som Transformers spillet var rimelig bra da. Men har ikke prøvd det.
×
×
 • Create New...