Jump to content
Battlefield.no

re[w]eX

Supermedlem
 • Content Count

  760
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About re[w]eX

 • Rank
  NOOOOPE!
 • Birthday 06/11/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Etter en liten runde på bf3 sine offisielle forum, er det tydelig at DICE vil oppdage frustrasjonen og hatet rundt premium. Dette vil dog ikke skje før E3 er over og DICE returnerer til Sverige.
 2. Polen. De har mange fine bildeler som engang tilhørte en komplett bil her i Norge.
 3. ...I don't want to live in this world anymore...
 4. Shes gonna die alone...or with a gayman.
 5. How is a football in zhe nutz not the worst?
 6. Bwahahaha, epic shit! Fasinerende hvordan venninnene hennes forsvarer handlingen som om det skulle vært en fin gest.
 7. Føler det er litt "pop" å være hater her. Gruppepolarisering? Ja, mye irriterende momenter i spillet, men jeg er ikke lei av det. Kan godt forstå at BF2 fanboysa er skuffa, men det var vel bare å forvente når EA gikk inn for å "stjele" marked fra CoD. Hørt rykter om nytt MoH til høsten (can anyone confirm?). Siste MoH multiplayer hadde igrunn mange av de samme momentene som BF3 multiplayer. Virker egentlig bare som EA er kåte på penga i FPS markedet, ikke heder og ære blandt fansen.
 8. re[w]eX

  Jets 101

  Fant ut av det...Thunderbolt'en er bugga for tia. Det er tydeligvis flere som har whina på det.
 9. QFT! En av grunnene til at jeg ikke har lÆrt meg å fly noe spess godt enda.
 10. re[w]eX

  Jets 101

  Neppe unranka, spilte flere games på serveren og fikk unlocka noen siktemidler til div. våpen. Blir ikke god før du har flydd litt veit du.
 11. re[w]eX

  Jets 101

  Hadde mitt beste game i et fly noensinne i gårkveld, men idag er jeg litt bitter. Jeg spilte rush på Operation Firestorm. Jeg var ikke ute av flyet i løpet av hele gamet, fikk 11 kills, krasja i bakken en gang og ble skutt ned en annen. Det jeg reagerte først på var at jeg ikke fikk noen unlocks, selv om jeg ikke mangla mye for å få stealth. Når jeg sjekka battlelog idag, ser jeg at jeg ikke har fått registrert et eneste kill Thunderbolt'en. Jeg sjekka også gamet. Der står det at en nisse med 500+ i jetscore ble tildelt "Top Jet" i gamet. Er det slik at flya i rush ikke kan benyttes for å unlocke jet-unlocks, eller har jeg vært uheldig med en bug her? Men jeg burde likevel fått "Top Jet"!
 12. Jeg ble nesten litt våt i vaganusen. Kan du skrive en bok?
 13. Følte trangen for å bumpe denne med en liten update: 375 m Map: Noshahr Canals På hangar skipet, traff en annen sniper mellom 2 togvogner inne på land. Våpen: M40A5 Det som var så artig var at gamet sluttet mens kula var i lufta. Jeg trodde jeg hadde bomma. Når jeg sjekket longest HS etter kampen, viste det seg at jeg hadde et på 375m. Jeg trodde det lengste ville være på 310m ettersom jeg tidligere i kampen hadde fått to HS på ca. 310m. Nå kan det også nevnes at jeg slo den rekorden i gamet etterpå med et nytt HS på 378m! M40A5 med straigth pull bolt og 12x-optikk. Operation Firestorm, jeg lå på toppen av fjellet ved siden av russerspawn, traff en kæll nede ved M-COM A.
×
×
 • Create New...