Jump to content
Battlefield.no

Homer Killsome

Supermedlem
 • Content Count

  1,712
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Homer Killsome

 1. Synes denne fortjener en sticky under RO2-seksjonen om det er en slik da. Bra jobba Sofa og lett forståelig. De av oss som har spilt en del World of Tanks vil nok nikke anerkjennende til det du nettopp skrev
 2. HomerKillsome er navnet. Ratter rundt i SU-85, SU-26 (lolarty), VK3601H, Tiger, Grille, Hummel og M6.
 3. 500 - Internal Server Error Headache Puppy does not approve of repetitive refreshing. FAIL!
 4. Jeg har enda ikke insignia for bronse på alle våpen. Må jeg ha det på alle kjøretøyene også? Mangler nemlig på båt... Hva med bronse på røykgranat, shock paddles, repair tool? Må jeg ha bronse på dem også eller går det ikke an?
 5. Regnfrakk når det er så deilig å danse naken i regnet? Nei takk! (Det var planlagt) Derfor kommer jeg nok til å gå til legen for å trekke ut splinten etter denne fødselen. Tre unger (to gutter og snart ei jente) får være nok.
 6. Kona har termin om 5 dager (eg har smelld na) så å reise bort så nær fødselen utgår dessverre for meg med skyhøye kneløft. Men kos dere! (Ikke misunnelig )
 7. Skal teste nå. Oi! Versjon 1.2.2 er 12,2 MB stor Må si at Teamspeak 3 har bedre lyd. Og irriterende når folk ikke har satt opp push to speak.
 8. Homer Killsome med prefix gb Spilte for første gang i går og det var helt *elsk* Regn med å treffe (på) meg flere kvelder på battlefield.no sine servere! Dessverre var det et kart med snø som gjorde at når jeg kikket i scopet ble alt veeeeldig lyst. Regner med at det er en bug med det kartet siden det funket på de andre med snø.
 9. Finnes vel gamlehjem med bredbånd??? Jeg kommer i hvertfall til å kreve det når jeg blir gammel så jeg kan delta i bigwar i battlefield 21.
 10. Har en pc som står ved siden av 40" LCD-TV i stua og har installert Trackmania på den. Hva er det billigste skjermkortet som klarer dra Trackmania i full oppløsning på den?
 11. Reinstall hjalp nok ikke. Hva pokker er galt med pc'en min da??? Heldigvis har jeg nytt hk, cpu og minne liggende. Venter bare på ledig tid til å installere Windows 7 på den. Ikke lett å få tida til å strekke til når man har mer lyst til å spille samt er gift og har barn sammen
 12. Najs traj, men det hjalp dessverre ikke. Får prøve reinstall da....
 13. Hvor finner jeg disse og er det trygt å slette alle?
 14. Hei Når jeg skal velge klasse blir klassen valgt før jeg rekker å flytte musa opp til den klassen jeg vil. Jeg må trykke mange ganger på komma-tasten og flytte musepekeren og klarer til slutt å velge klasse. Noe lignende skjer når jeg skal velge hvilket byggverk engien skal bygge. Etter å ha valgt byggekit får jeg opp menyen som vanlig hvor jeg velger om jeg skal bygge sentry, dispenser, osv. Jeg rekker ikke å velge hvilket byggverk, det blir bare valgt. Løsningen her er nesten lik den som er for klassevalg. Jeg må trykke 4 for å få opp byggekit og være rask som lynet for å velge riktig byggverk. Når jeg tenker meg gjelder det som spy også. Feilen oppstår når jeg skal velge hvilken klasse jeg skal forkle meg som. Ca samme løsning som for engi. Har noen andre vært borti lignende feil eller hørt om den og som vet hva jeg kan gjøre for å fikse det? Edit: Fant ut etter litt grubling hva det kunne være som forårsaket dette og voila! Dro ut joysticken fra USB-huben og da ordnet det seg.
 15. Endelig!!! Dette har jeg ventet på helt siden BF2 kom ut. Det kommer også til å bli grunnen til at jeg installerer BF2 igjen med ny patch. Forvent Homer Killsome på slagmarken i kveld! Hei hei
 16. Dette var et rart utspill fra DICE. De har jo visst helt siden de startet utviklingen av spillet at de ikke har gitt ut noe til PC på frostbite-motoren før og så kommer de nå når det bare er forventet et par mndr til release og sier "Å satan! Vi har jo ikke gjort dette før - ALARM!" Jaja... Får kose meg med TF2, CoD5 og Men of war (på vei i posten snart) til det kommer.
 17. BF2, BF2 patch 1.41, FH2 2.15 og installer i den rekkefølgen. Hentet fra http://www.bfewaw.com/showthread.php?t=18514
 18. Hvorfor navnet Horsa lurer du kanskje? Her er hva Wikipedia sier om det.(http://en.wikipedia.org/wiki/Horsa) Horsa, according to tradition, was a fifth century warrior and brother of Hengest who took part in the invasion and conquest of Britain from its native Romano-British inhabitants. However, twin warriors are a common theme in folklore. Recent scholars have speculated that his name came from a Roman inscription that was illegible except for part of the Latin word cohors. Bede, providing the earliest reference known to Horsa in about 731, says that the first two Anglo-Saxon commanders were Hengist and Horsa, the sons of Victgilsus. He also says that Horsa was slain by the British and buried in eastern Kent. Bede mentions that a stone existed that recorded his name. White Horse Stone near Maidstone in Kent is the traditional site. Legend also has it that Horsa was buried at Horsted, an area between Chatham in Kent and Bluebell Hill, on the road towards Maidstone. The Airspeed AS.51 Horsa Mk I was a British World War II troop-carrying glider built by Airspeed Limited and subcontractors and used for air assault by British and Allied armed forces. It was named after Horsa, the legendary 5th century conqueror of Southern Britain. (http://en.wikipedia.org/wiki/Airspeed_Horsa) På bildet ser vi Mk II. Det kjennes igjen på den hengsla neseseksjonen, forsterket lasterampe og dobbelt nesehjul for å tåle vekt av kjøretøy, selv om det ser ut til at dette har bare enkelt nesehjul. Kanskje en Mk I,5? Edit: Legg merke til merkingen - RF 212. RF er IATA-merkingen for Florida West International Airways som er et flyfraktselskap
 19. Det løste seg med nytt skjermkort. Sendte det gamle i retur til Komplett. For en grafikk!!!!
 20. Oi! Bare 3 timer og 11 minutter til release
 21. De skjermbildene minner meg om Blitzkrieg. Kan det stemme at det er nokså likt, bare med bedre grafikk og detaljstyring av én og én enhet?
 22. Det skjer på alle kart i sp og mp. Reinstall av OS gidder jeg ikke. Har jo nettopp gjort det. Tror jeg skal returnere kortet til Komplett siden jeg frykter det er noe galt med det. Noen ganger får jeg også korrupt grafikk både i Cod5 og i TF2. Jeg har også en support gående med Activison og det har ikke hjulpet selv om jeg har prøvd alt mulig rart. Se bare i spoileren:
 23. Reinstall av spillet? Tror jeg skal teste det. Håper jeg finner ut hvordan jeg gjør det i Steam. Har jo installert det på nytt etter at jeg måtte legge inn XP på ny etter innkjøp av nytt hovedkort så det hadde vært knall om det var så enkelt.
 24. Husker ikke hva jeg heter. Tror det er HomerKillsome eller noe i den duren...
×
×
 • Create New...