Jump to content
Battlefield.no

Homer Killsome

Supermedlem
 • Content Count

  1,712
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Homer Killsome

 • Rank
  FHanatiker
 • Birthday 05/15/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandnes
 • Interests
  Trene, Endre og Jonas (guttene mine, f.hhv. 31/1-03 og 10/08-05) og kona, spille BF2, bigwardrifting, programmering+++

Recent Profile Visitors

1,384 profile views
 1. Synes denne fortjener en sticky under RO2-seksjonen om det er en slik da. Bra jobba Sofa og lett forståelig. De av oss som har spilt en del World of Tanks vil nok nikke anerkjennende til det du nettopp skrev
 2. HomerKillsome er navnet. Ratter rundt i SU-85, SU-26 (lolarty), VK3601H, Tiger, Grille, Hummel og M6.
 3. 500 - Internal Server Error Headache Puppy does not approve of repetitive refreshing. FAIL!
 4. Jeg har enda ikke insignia for bronse på alle våpen. Må jeg ha det på alle kjøretøyene også? Mangler nemlig på båt... Hva med bronse på røykgranat, shock paddles, repair tool? Må jeg ha bronse på dem også eller går det ikke an?
 5. Regnfrakk når det er så deilig å danse naken i regnet? Nei takk! (Det var planlagt) Derfor kommer jeg nok til å gå til legen for å trekke ut splinten etter denne fødselen. Tre unger (to gutter og snart ei jente) får være nok.
 6. Kona har termin om 5 dager (eg har smelld na) så å reise bort så nær fødselen utgår dessverre for meg med skyhøye kneløft. Men kos dere! (Ikke misunnelig )
 7. Skal teste nå. Oi! Versjon 1.2.2 er 12,2 MB stor Må si at Teamspeak 3 har bedre lyd. Og irriterende når folk ikke har satt opp push to speak.
 8. Homer Killsome med prefix gb Spilte for første gang i går og det var helt *elsk* Regn med å treffe (på) meg flere kvelder på battlefield.no sine servere! Dessverre var det et kart med snø som gjorde at når jeg kikket i scopet ble alt veeeeldig lyst. Regner med at det er en bug med det kartet siden det funket på de andre med snø.
 9. Finnes vel gamlehjem med bredbånd??? Jeg kommer i hvertfall til å kreve det når jeg blir gammel så jeg kan delta i bigwar i battlefield 21.
 10. Har en pc som står ved siden av 40" LCD-TV i stua og har installert Trackmania på den. Hva er det billigste skjermkortet som klarer dra Trackmania i full oppløsning på den?
 11. Reinstall hjalp nok ikke. Hva pokker er galt med pc'en min da??? Heldigvis har jeg nytt hk, cpu og minne liggende. Venter bare på ledig tid til å installere Windows 7 på den. Ikke lett å få tida til å strekke til når man har mer lyst til å spille samt er gift og har barn sammen
 12. Najs traj, men det hjalp dessverre ikke. Får prøve reinstall da....
 13. Hvor finner jeg disse og er det trygt å slette alle?
 14. Hei Når jeg skal velge klasse blir klassen valgt før jeg rekker å flytte musa opp til den klassen jeg vil. Jeg må trykke mange ganger på komma-tasten og flytte musepekeren og klarer til slutt å velge klasse. Noe lignende skjer når jeg skal velge hvilket byggverk engien skal bygge. Etter å ha valgt byggekit får jeg opp menyen som vanlig hvor jeg velger om jeg skal bygge sentry, dispenser, osv. Jeg rekker ikke å velge hvilket byggverk, det blir bare valgt. Løsningen her er nesten lik den som er for klassevalg. Jeg må trykke 4 for å få opp byggekit og være rask som lynet for å velge riktig byggverk. Når jeg tenker meg gjelder det som spy også. Feilen oppstår når jeg skal velge hvilken klasse jeg skal forkle meg som. Ca samme løsning som for engi. Har noen andre vært borti lignende feil eller hørt om den og som vet hva jeg kan gjøre for å fikse det? Edit: Fant ut etter litt grubling hva det kunne være som forårsaket dette og voila! Dro ut joysticken fra USB-huben og da ordnet det seg.
×
×
 • Create New...