Jump to content
Battlefield.no

Mastiphal

Supermedlem
 • Content Count

  5,242
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mastiphal

 • Rank
  Embrace the Darkness!

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Drammen

Recent Profile Visitors

1,320 profile views
 1. Har jeg sagt at han skulle organisert motstand? Kom nettopp på hvorfor jeg holdt meg vekke fra dette forumet i lang tid, folk bruker alltid fantasien for å tillegge andre meninger. Jaja, have fun.
 2. Nei, men som leder bør han ta ansvar.
 3. Jeg er faktisk mye mer skeptisk til AUF-lederen, hvis man i det hele tatt kan kalle han leder. Han var den første som stakk fra øya da "shit hit the fan", så det var opp til alle 15-åringene å organisere flukt eller finne gjemmested osv. Ja selvsagt er det vanskelig for meg å leve meg inn i hva de følte der og da, men uansett, slik oppførsel er ikke en leder verdig.
 4. De 3 kravene dine passer jo ikke på noen biler.
 5. Uansett så ser det ut som APepartiet får en hel haug med sympatistemmer i år, og det er jo veldig synd for demokratiet, samt et tegn på at nordmenn flest gir en god beng i politikk. Hele stemningen om dagen irriterer meg noe jævlig, alle skal være så redd for "å støte" andre. Makan til vissvass!
 6. Mener å ha lest noe om at vi ble kraftig eid av tysk Jihad i 1940
 7. Klart det er. Spesielt når du påstår at de kunne vært fremme 30 minutter tidligere ved å bruke heli, noe jeg ennå har til gode å se et godt argument for. Det er vel rimelig klart at dersom Oslo-styrken ble fraktet fra Oslo til vannkanten ved Tyrifjorden i et helikopter, så hadde de brukt vesentlig kortere tid enn å bli fraktet til samme sted i bil på tett trafikkert vei. Nei, ikke så lenge heli står på bakken og ikke er klart. Mao grunnen til at man her bør diskutere hva som kan bli bedre til neste gang enn å kritisere de politimennene involvert aktuelle dagen. Det er spm om ressursplanlegging, ikke hvordan de aktuelle håndterte oppdraget. Men det var heller ingenting i mitt innlegg som kritiserer de involverte politimennene. Ja, selvsagt er det et spørsmål om ressursplanlegging og tilgjengelige ressurser. Noen har bæsja på leggen over lang tid, og det er jo betimelig å peke på politikerne, f.eks Knut Storberget, og evt også Politidirektorotet.
 8. Klart det er. Spesielt når du påstår at de kunne vært fremme 30 minutter tidligere ved å bruke heli, noe jeg ennå har til gode å se et godt argument for. Det er vel rimelig klart at dersom Oslo-styrken ble fraktet fra Oslo til vannkanten ved Tyrifjorden i et helikopter, så hadde de brukt vesentlig kortere tid enn å bli fraktet til samme sted i bil på tett trafikkert vei. Så kunne de jo tatt båt videre derfra og spart 45 min?
 9. tullball, han har store personlighetsforstyrrelser og er ekstrem narsisist, selvfølgelig er han psykisk syk. Han var bare ikke utilregnelig i gjerningsøyeblikket. Det er noe annet. Tjah, det er jo ikke konkludert på det. Det ville ikke overrasket meg om psykiatopatene konkluderer at han nettopp var utilregnelig.
 10. Mastiphal

  Top Gear!

  Dritbra video! Digger slike stillbilder.
 11. Forskjellen på en bakjulsstrekker og framhjulsstrekker er jo at framhjulsstrekkeren har tyngden fra motoren som presser ned! Og med gode dekk er dette helt klart en stor fordel! På en bakhjulsstrekker så er dt jo ikke noe tynge bak som presser dekkene ned! derfor noen legger sandsekker i bagasjen på bilen sin når det blir vinter Evt parkerer den bakhjulstrekkerende bilen i garasjen, og bruke en annen forhjuls- eller firehjulstrekker om vinteren!
 12. Det jeg er mest interessert i å vite er hva slags idioter som kjøper WoW eller COD på Coops eller hos Platekompaniet? Eller handler noe som helst hos de møkkabutikkene for den sakens skyld..
 13. I følge Jensemann så er det ikke noe problem med det. Mer demokrati, mer åpenhet => Helt greit at slike neper demonstrerer slik de gjør.
 14. Har hørt mye på annet enn black metal i det siste, og har "gått tilbake til røttene", dvs dratt frem gamle CD'er fra CD-skapet, og hører mye PF. Denne er jo bare helt sykt bra! (Det er forresten hele Animals skiva) Og bare sånn for å ha det sagt, siste halvdel av sangen er best!
×
×
 • Create New...