Jump to content
Battlefield.no

ljungberg

Supermedlem
 • Content Count

  2,758
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ljungberg

 • Rank
  Kaptein

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Interests
  Arsenal, poker, fotball.
 1. ljungberg

  Arsenal

  fine de, digger burgunderfargen og
 2. du lever ikke mye greit med fullt stipend og lån, i en by forsvinner over halvparten bare til husleie og i tillegg kommer strøm, internett, tv osv.. jeg har ca 2000 igjen av stipendet til alt annet enn det hver mnd, og det er liite penger..
 3. det er antagelig en grunn til at hu har tatt kontakt med deg, og sånn i første omgang kan det virke som om hun dermed er interessert.. men på den annen side, når hun ikke sier noe som kan ligne på "jeg liker deg også " så lukter det litt "oppmerksomhet".. men om dere har god kontakt, snakker sammen en hel dag og så virker det som om det er mye pes bare for oppmerksomhetens skyld.. tror det beste du bør gjøre er å ta det rolig, kan kanskje virke litt som om det at du var så direkte på følelser forrige gang skremte henne litt - prøv å la være å gjøre det nå? hvis du er litt tilbakelent, spiller litt kostbar osv så merker du iallfall fort om hun er interessert,
 4. hehe, enig med du! (ikke i at du skremmer de vekk, men jeg er også ganske ensom når jeg dusjer i offentlige dusjer)
 5. dæven ullteppe, jeg frykter at du er litt ung for meg
 6. såvidt jeg vet så har salg av sex vært forbudt i Norge en stund(?) (godt mulig jeg tar feil, men mener jeg har plukka opp det ett eller annet sted).. og at KJØP av sex blir forbudt, er da uansett en bra ting, da har man mulighet til å ta de som er kundene.. heller ta de enn de prostituerte for å si det sånn
 7. kjekt å ha litt å velge i frem til 1juli studere er gøy http://www.multigamer.no/forum_battlefield/public/style_emoticons/default/smile.png' class='bbc_emoticon' alt='' /> og kjekt at jeg skal havne i en jobb der jeg får bruk for det meste..
 8. mjaa! mye bra spill, jeg er IMPONERT over traore og han andre som jeg ikke husker navnet på i farta. men ting stemte ikke helt i dag, hvor var iversen?
 9. nå har den kommet.. trist å se at LYN er klubben med flest utlendinger i tippeligaen.. (sammen med fredrikstad), trodde lyn hadde samarbeid med NTG og wang jeg..
 10. per ciljan skjelbred forlenga kontrakten til ut 2009-sesongen , nice:)
 11. hahaha, hva er greia med gutter og trangen til å gå nakne på fylla?
 12. er utrolig mye "ghettokids" som bare henger rundt i porsgrunn da, på down town på dagen og rundt omkring i byen om natta, på jakt etter bråk.. utrolig synd både for de ungene som oppfører seg som idioter, og for alle som blir utsatt for oppførselen.. sto forresten at de muligens var barnevernsbarn, da har de vel strengt talt ingenting å gjøre utenfor utgangsdøra etter klokka 11 - er vanligvis en grunn til at de må bo på sånn barnevernsinstitusjon.. imponerende av han som turde å gjøre noe, garantert mange som bare kjørte forbi!
×
×
 • Create New...