Jump to content
Battlefield.no

dirle

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  8,677
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by dirle

 1. dirle

  Creatine

  Og det er ingen grunn til å ta "kreatinkurer", man kan ta sine 5-10g hver dag mer eller midre resten av livet uten noen negative effekter så lenge man sørger for normalt godt væskeinntak. Monohydrat kreatin er antageligvis det mest studerte kosttilskuddet som finnes. Sry for bump.
 2. Det der så jo rett og slett for dumt ut. Folk sitter jo og stenger luftrommet effektivt med mobile AA og stingers som det er i dag hvis de har en halv hjerne og en fullt unlocket kasse å kjøre. AA "miner" vil jo bare understreke at det er absolutt 100% garantert helt fullstendig poengløst å sitte seg i et fly eller heli.
 3. Det ville vært skikkelig utrivelig om The Elder Scrolls serien sluttet pga ESO, heldigvis kommer ikke det til å skje. Fallout kan jeg styre min begeistring for selv om jeg sikkert kjøper det neste når det kommer ut. Det jeg virkelig ønsker meg er hele tamriel i et stort single player spill, med skyrim motoren. da tror jeg at jeg ville måttet navet i et par år. Oblivion med skyrim motor hadde vært episk nok for for meg.
 4. Zenimax Studios har sine egne budsjett helt adskilt fra Bethesda og ble opprettet for å samle MMO ekspertisen under et tak og for at Bethesda ikke skulle lide noe tap hvis ESO går til dunders. De har vel lært av Funcom sin episke feil der de lot AoC seile i sin egen sjø mens de overførte omtrent alt av utviklings personell og ressurser til å lage et spill ingen egentlig ville ha.
 5. Ser ut til at det stort sett er tyske schnabelservere man må ty til for å få spilt i HC mode. Det er litt synd siden de tyske serverene ofte er administrert av folk med rage-ban tendenser.
 6. Hvis du ikke liker spillsjangeren mmorpg fra før så var det vel egentlig lite håp til å begynne med. Blir litt på samme måten som om jeg skulle anmelde en ny type fiskepinner.
 7. Den tredjedelen der Kvatch og Anvil ligger er ikke med i ESO og det ser ut til at den nedre delen der Leyawiin ligger er kuttet vekk også. Mot vest går grensen ca. ved Skingrad og mot sør er det kuttet av rett sør for Bravil. Så sonen er betydelig større enn i Oblivion
 8. Provinsen Cyrodil er faktisk større enn den var i Oblivion, det vil ta deg ca. en halvtime å løpe tvers over kartet.
 9. Hvor mange sider tilbake må man for å finne en tråd fra 2004?
 10. Kom frem til den samme konklusjonen for en tid tilbake, ble bare helt plutselig møkka lei hele spillet. Personlig hoppet jeg tilbake til AoC og opplever nå en ny vår der med mye nytt content å pløye igjennom.
 11. Gungame med andre ord. Lurer på om de kommer med surf etterhvert også.
 12. Jeg tror heller at det er snakk om at på feks. østlandet, Oslo om du vil, så kjører det flere biler på veiene i løpet av en dag enn det gjør i løpet av et helt år mange steder i Nord Norge. øker man mengden biler så øker mulighetene for at noe skal gå gale. Så grunnen til at det er mindre problemer på veiene i Nord Norge når det er snø er at det er færre biler som kan kjøre seg fast og når en bil kjører seg fast så er det færre biler som blir berørt av det. Alle som har vært i Nord Norge og som har ferdes på veiene der vet at det ikke er de "fantastiske kjøreferdighetene" til Nordlendingen som er utslagsgivende.
 13. Jeg skal spille på Far Shiverpeaks sammen med resten av Ragnarok. Jeg er som regel oppe grytidlig uansett så jeg prøver nok sikkert å komme inn fra 6 tiden og utover.
 14. Dual wield øks eller sverd for dps med hammer i slot 2 for cc, rifle liggende i inventory hvis lysten til å plinke fra avstand skulle ta overhånd. Kanskje en bue i inventory også for bruk i world v world.
 15. AoC skilte seg fra andre mmo's nettopp ved å ha et anderledes combat sytem. Er man inngrodd i det generiske "wow" systemet så blir melee i AoC noe uvanlig og nermest unaturlig noe. Jeg tror at combat systemet var litt vel eksotisk satt opp mot vaner innarbeidet gjennom hundrevis av timer med generiske mmo's. Ikke det at det var combat systemet alene som felte AoC, funcom har vært så lite lur i forhold til prioriteringer rundt forbedringer av spillet at man kan pådra seg blødende magesår av mindre, men at læringskurven i AoC kan ha vært litt vel bratt for enkelte kan ha bidratt til at det var lettere å legge fra seg spillet enn det hadde vært med et generisk spill.
 16. Jeg tror faktisk at en av de første trådene jeg startet her var en forespørsel om å bli unbannet etter at jeg slo opp en mortar inni en vegg på stalingrad(DC)
 17. Avansert søk. Trykk inn ditt brukernavn på "author". Vis kun topics. Etter søket så går du fra descending til ascending. Ser ut til at det bare meg som kunne banne folk den gangen. edit: 10K
 18. dirle

  Game of Thrones

  Er bare å ta en game of thrones marathon når den tid kommer.
 19. Det er få ting som er mer giftig for en spillserver enn at uskyldige spillere blir bannet, det og overivrige pirkete admins. Hvis man er redd for å bli bannet hvis man skulle være så heldig å ha en bedre uke enn normalt så spiller man et annet sted enkelt og greit. Når man må presentere grafer og holde forelesninger på universitetsnivå for å rettferdiggjøre holdningene sine i forhold til et online skytespill så har man tapt bare der. Da er muligens online spilling ikke noen for deg. Admins, i mine øyne, er der for å slipe toppene, for å luke ut de som ødelegger spillopplevelsen til de andre, ikke for å analysere demoer pixel for pixel.
 20. Det som gjør spillet så bra er vel at den gangen eneren kom ut så var det fint lite annet som var bedre og det gjorde at folk flokket til og fikk et forhold til spillet som har holdt seg gjennom diablo II og III. Det man får er et flashback til Diablo I med bedre grafikk og oppdatert gameplay. For all del nostalgi er grunn god nok for et hvert spillkjøp, og hvis det gir de som skal spille det timesvis med god underholdning så er det bare flott det og. For oss som ikke har noe forhold til Diablo serien derimot er det ikke så mye å hente bortsett fra tanken om at det må da for pokker kunne gå an å finne en bedre måte å bevege karakteren sin på enn å museklikke på bakken.
 21. mhm, veldig skeptisk. At de kjører samme engine som SWTOR gjør det sannsynlig at vi bare kommer til å spille det samme spillet vi har spilt siden wow, bare med en litt annen utsikt.
×
×
 • Create New...