=BsE=Chaser

Battlefield.no Veteran
 • Content count

  593
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by =BsE=Chaser

 1. [PC] Bellator stiti Exinferis rekruterer.

  Er det noe du lurer på ta gjerne turen innom ventrilo. Du trenger registrert bruker for å komme inn i BsE-kanalene, men bare send pm eller page for å få kontakt med en fra BsE.
 2. Hva er vanlige temperaturer på CPU og grafikk

  Idle: skjermkort: 32°C CPU : 44°C Ved å kjøre BF3 skjermkort: 52°C CPU: 60°C Skjermkort er ikke clocket, med CPU kjører på 1,275V som gir en høy temperatur. Systemet er kjølt med alkohol som koker ved 71°C, og systemet får aldri mer enn 76°C uansett last. Når det gjelder SSD har jeg selv problemer, men det skyldes nok hovedkortet mitt og ikke selve SSDen. Hvis du syns ikke SSDen gir noen særlig økning i ytelse så må du ha en kanskje ok HD fra før. Gå fra 7200 rpm til SSD kan ikke sammenlignes
 3. Norske BF3-Klaner

  BsE sin IRC kanal er #bse.no
 4. Bellator Stiti Exinferis

  Vi gir ikke opp så lett Blir nok å finne på slagmarken i lang tid fremover.
 5. Husk å sette SSDen til ACHI-modus i bios. Det skal vistnok gi litt bedre ytelse.
 6. Skjermkort kaputtski?

  not bad når mine ligger på 33°C med vannkjøling. Skal ikke så mye til før skjermkort i dag blir veldig varme. Er kabinettet et av de lydisolerte blir alle komponentene ekstra varme. Skader aldri å rense PCen da, så du må bare gjøre det og sjekke temperaturen igjen.
 7. Skjermkort kaputtski?

  Kommer vel helt ann på hvor mye ventilasjon det er i kabinett og hvor varmt det er på rommet.
 8. Skjermkort kaputtski?

  Ja det kan se ut som det. Prøv å kjør en eller flere stresstester, de er som regel laget for å tvinge frem ustabilitet. Siden du opplever feil i windows regner jeg med det ikke er temperatur eller klock? som er feil.
 9. MineCraft

  Tror ikke det bør være noe stort problem det. Ta en titt på forumet vårt og skriv en liten notis på minecraftforumet vårt (http://clanbse.org/forum/index.php?/forum/24-minecraft/) Det har blitt en god del nye store prosjekter siden sist jeg var her å postet noen bilder. Vi har byttet kart, så alle de gamle prosjektene er lagt på is, men nye har kommet. Gjennom sommeren har jagdtiger (i wot) og prøvd meg på disney-slottet i minecraft. Resultatet ser dere under, men er laaangt fra ferdig.
 10. Bellator Stiti Exinferis

  Vi får se, men tror det er mange som glemmer at et nytt spill er et nytt spill og ikke remake av tidligere BF-spill.
 11. Bellator Stiti Exinferis

  Neh, nå vil jeg opp i luften igjen. Har vært alt for lenge på bakken og har begynt å få fotsopp :S Cappa er supertøs og skal alltids stå på listene våre
 12. Bellator Stiti Exinferis

  hehe, er vel bare en liten miss av oss alle. Du må ikke gjemme deg på havet et du. Vi blir fort utålmodige og finner andre tøser
 13. Bellator Stiti Exinferis

  Hermi som try? Nå har jeg vel hørt det meste tror jeg, ta bare en tur innom vent så får vi se
 14. Lyst å spille BF3 i klan?

  din billige tøs Cthulu!
 15. Bellator Stiti Exinferis

  Hm... lurer på hva Henrix sier når vi nå bare rekruterer snipere For de som lurer på noe kan man bare ta kontakt med meg på pm eller på ventriloserveren. Henger stort sett noen BsE medlemmer der (de har BsE tag).
 16. Xbox 360 RROD

  Nei jeg kan ikke hjelpe deg med noen bedrifter i bergen. Det jeg kan si er jeg selv har ordnet en X-box 360 med RROD. Det er noe jeg vil anbefale å prøve selv hvis, og bare hvis du ikke lengre har garanti. Ellers kan du få en ny eller fikset den på garantien. Skulle du ikke ha tilfellet finner du en masse guider på nettet som tar deg gjennom prosedyren. Grunnen for problemet skal hvist være at xboxen blir så varm at noen loddinger smelter. Du kan "ordne" problemet med å presse cpu og gpu inn på hovedkortet. Du kan også finne en viftefiks til xbox som jeg vil anbefale. Du trenger litt papp og teip Du får si hva du finner ut. Kan sikkert leite fram noen guider. btw: Hvis du ikke har utstyret for å åpne x-boxen kan man lage det av en cd eller noe. Du kan også finne løsningen for dette på nettet (google ja).
 17. Ofte spikes ingame.

  kan jo kjøre en tracert for å finne ut om det kunne vært linjen din. Hadde selv problemer med internetti en måned. De på telefonen mente alt var helt greit. Cappadocius fikk til slutt ordnet opp. Da hadde en kjerne på en rutar tatt kvelden. Regner ikke med noe tilsvarende men kan være greit å sjekke. Ellers høres det ut som det er flere som bruker nettet. Kunne vært en ide og kontrolere hva de styrer med. Lagger det for dine venner er det ganske enkelt ruter, modem eller linjen.
 18. Gamers Paradise: Nord mot Sør!

  !? Og jeg som tar sommerferie og skal sitte på et fly i kveld. Typisk det, men ønsker alle i fra nord lykke til da. Must the better team win.
 19. Razer + BF3 = Sant?

  mens jeg har en Kone-mus
 20. Trøbbel med pcen

  Har du prøvd forskjellige kabler? Kunne jo hende den var defekt.
 21. MineCraft

  I vår standard er det vel ikke noe større enn et hus DSJ
 22. Server tips

  Det er en ekstern rcon-basert dings som står og prater med serveren
 23. MineCraft

  Jupp, enig med DSJ til en gitt utstrekning. Skal man lage for store byggeprosjekter kan det være greit med litt hjelp på ekstremt sjeldne matrialer. Ellers så holder jeg til på BsE sin minecraftserver, kan ikke forlate huset mit helt uten videre. Har akkurat fått gjort ferdig taket, og det tok noen måneder