Jump to content
Battlefield.no

eGo

Supermedlem
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About eGo

 • Rank
  Korporal

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. eGo

  FREDAGSPUB

  Hehe. Er i beruset tilstand jeg er best Da er det mulig pungdoft dukker opp. Om han får lov av kona og ungene....
 2. eGo

  FREDAGSPUB

  Dette hadde sikkert vært moro men for en som må statshore i ukesvis på Locker på en eller annen n00bserver for å karre seg opp på 1 i k/d, blir det sikkert for tøft. Får trøste meg med at jeg er så gammal at jeg sikkert har data mora til de fleste her.
 3. Fail på to av krava da
 4. - Alder over 20 år er å foretrekke. - Klanerfaring er et pluss. - Har tid til å spille ofte. - God mic og nødvendig software. - Glad i samarbeid og teamwork. - Du skal være voksen og moden Faen, røk på et av krava
 5. SP1 er ute jo, men ikke som alternativ for nedlasting hos ms. Om kanalene er snuskete eller ei, ute er den.
 6. LOL? SP1 har ikke komme ut enda... Yders få som tester beta av Sp1 SP1 er "ute" ja. Ikke beta.
 7. Jaja, vet at det er mye brukerfeil. Jobben min består bla å bistå brukerfeilere. Trøkker inn vista nå så får vi se hvordan det går.
 8. Hardware er ikke problemet. Ikke brukeren heller. Men har litt "vista er det nye millenium" feeling. Har dere testa med sp1?
 9. Bytter pc igjen, vurderer Vista denne gang. Har noen erfaringer med Vista og Cod4? Crysis sugde jo med Vista (Crysis suger jo forresten uansett).
 10. Trodde det var bare jeg som slet med reaksjonsevnen jeg. Hadde et 1942 comeback i høst, så litt bf2 før det ble cod4 i jula. Og det spiller jeg fortsatt. Har funnet noen servere med såpass lavt nivå at jeg havner på øvre halvdel av lista. Får faktisk positiv k/d og
 11. Nais å lage en online del som lagrer stats og profil lokalt. Og herregud, serverbrowser fikk jo bf2 sin til å se bra ut. Hadde det ikke vært for at spillet var så bra hadde det åkt ut med shift+delete.
 12. Har begynt å spille igjen. Mest på battlebox. Traff en del gamle kjente fra CN samt tryll der igår.
×
×
 • Create New...