Jump to content
Battlefield.no

LtdStorm

Supermedlem
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LtdStorm

 • Rank
  Menig
 1. Etter DS-filene står det eksempelvis (U) eller (E) eller andre bokstaver i parentes. Hva betyr det?
 2. Det er et eller annet med språk. Jeg hadde valgt norsk på Steam, og fikk feilmeldingen. Valgte engelsk på Steam, den lastet ned en masse til og vips så fungerer det.
 3. Hei, alle Jeg pakket vekk BF2 da 2142 kom (som jeg etter demoen ikke gadd). Så tenkte ejg at - vel, vel, det var morå så lenge det varte. Men når ejg er innom her ser ejg stor aktkvitet. Hvor mye aktkvitet er det egnetlig på BF2? Er det folk på public-servere eller er det mest klaner? Er det verdt å hente frem programmet igjen?
 4. BF2-æraen er over, og jeg trenger plassen på disken. Avinnstallere er ok og det meste er vekk, men en mappe der det har ligget en patch ligger igjen. I den ligger igjen en undermappe. Jeg kan slette alle filer og alle andre mapper. Den gjenstridige undermappen kan jeg rename, men ikke slette. Meldingen er at den ikke er tom - men det er den. Noen tips til hvordan bli kvitt en slik mappe?
 5. Takk for raske svar. Steam - her kommer jeg.
 6. Ja da, jeg vet jeg er sent ute med å spille fortsettelsen til dette supergenialfantastiske spillet, men.. Hvor kjøper ejg Episode 1 - via Steam elelr i butikken? (Hvor er det billigste)? Så på Steam at de reklamerte med en pakke med noen tillegg? 19,90 dollares + tax. Eller: Er det å få på CD - og er det noen som er lei og vil selge det? Det var jo moto med HL2, så noen timer til er det verdt.
 7. Og dette mener du skal være enklere? Kan man det godt som du åpenbart kan så går det nok raskt, men for syv, eller si 16 kataloger med filer så går ikke det raskere. Uansett var spørsmålet et program for en som ikke er teknisk nok. Selv om jeg en gang i tiden kunne alle dos-kommandoer, så er det ikke like nyttig lenger.
 8. Enda enklere: http://mp3merge.netfirms.com/ 1543878[/snapback] ... Du mener et program er enklere enn en enkel kommando? Ja visst er det det. Jeg har syv cd-er med rundt 20 mp3-filer på hver. Jeg vil samle alle på hver cd i en fil - altså ende opp med 7 filer. Åpne et vindu, velge et tyvetalls filer, velge navn på sluttfilen og klikk, så er det der. Er ikke det enklere så er du verdenssupermester i å skrive inn filnavn raskt.. Neste lydbok jeg skal samle har 16 cd-er med 22 filer hver..
 9. Enda enklere: http://mp3merge.netfirms.com/
 10. Jeg har en lydbok med flere mp3-filer jeg vil slå sammen til en lang fil. Noen som har et tips om enkelt, greit og gratis program som gjøre dette?
 11. Problemet med 1.3 er å finne gode medspillere. Det kan være en jobb å finne den gode squad'en og man må innon en del duster først. Men når det først fungerer så er det jo ikke noe som er bedre enn skikkelig teamplay..
 12. Etter (litt, kun) erfaring med 1.3 ser det ut til at squad-spill i public er ødelagt? Squad'en jobber seg fremover, men sl er tatt og det er restart. Desuten er det tungt å finne en god squad når det er så krøkkete å skifte. Ser problemet med squad-hopping, men nå er det blitt dårligere.
 13. Hva er det nå slags info du ruger på? 1391131[/snapback] En pc brukt på jobben som skal videre til venenr og kjente, og der gammel info ikke skal kunne leses. Å knuse disken er selvsagt et tips, men litt drastisk.
 14. Noen som kan tipse om et godt og sikkert - gjerne gratis - program som kan gå over disken og permanent slette slettede filer?
 15. Jo'a - det fungerer greit. men det er jo enda greiere å sette det på om kvelden og nybrendt dvd ligger der om morgenen. Men ingen stor sak, det er jeg med på.
×
×
 • Create New...