Jump to content
Battlefield.no

Safe-Keeper

Supermedlem
 • Content Count

  1,026
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Safe-Keeper

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 10/07/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://norwegian-operations.blogspot.com

Profile Information

 • Location
  Skuffen min i Røde Kors-huset i Bergen.
 • Interests
  Røde Kors, mytologi, hund og katt, data, tur, politikk, psykiatri, venneflokken og søvn.
 1. Jeg fant dem (har drevet og googlet som en gal), men de ligger langt pokker i vold.Skal prøve PC-ekspressen i Laguneparken.
 2. Vil oppgradere RAM-minnet til PC-en min, og lurer på hvor i Bergen jeg kan kjøpe 2GB-RAM-"brikker". Har allerede installert to 512MB DDR-brikker, så jeg går ut ifra at jeg trenger noenlunde samme type minnedingser.
 3. Nice.Er disse sanne eller oppdiktede?
 4. FS-siden FS' offisielle side ser ut til å være nede pga. høy trafikk, så linken over er til midlertidig side.
 5. Forventer ikke mye ettersom jeg er realismefan og egentlig ikke liker arkadestilen, men det skader vel ikke å prøve denne.
 6. Hørte et argument fra en fyr som bor i Beijing. Det gikk ut på at det er moderate reform-vennlige som arrangerer OL, og at disse mister mer ansikt jo flere demonstrasjoner og boikotter som finner sted, siden nevnte boikotter og demonstrasjoner stiller Kina i et svært dårlig lys og ikke ville funnet sted hvis ikke OL ble arrangert. På lengre sikt vil boikotter og demonstrasjoner for menneskerettigheter altså medføre at de radikales makt styrkes, og at menneskerettighetene i Kina faktisk forverres. Syntes dette var et meget slående argument. Én av tingene Kina gjør mot Tibet, er visstnok å flytte masse kinesere inn i landet så etniske tibetanere blir "tynnet ut", til kineserne kan si at "jammen, det bor jo flere kinesere enn tibetanere her, det er jo kinerserne som må styre landet da". Men jo, du har rett i at det ikke er en svart-hvitt "Tibet ruler og kineserne er onde"-greie.
 7. Så hun "kom set ut ved egen hjelp", ja. Tips til skribenter: Lurt å se på helheten i avsnittet før dere legger til nye fakta (sånn som "en av jentene ble slengt ut av bilen".
 8. Denne må prøves! Er for øvrig såpass fornøyd med GIMPen at jeg ikke føler for noen erstatning .
 9. Sendte dem til en gravid venninne av meg .
 10. Leste artikkelen på bt.no om at vil fjerne den kristne formålsparagrafen. Siden debattsidene på bt.no ikke akkurat syder av intelligent debatt, har jeg kommet her for å fiske etter mer gjennomtenkte argumenter for den kristne formålsparagrafen, dette for bedre å forstå "den andre siden". Fins det gode argumenter for å beholde formålsparagrafen som den er? Jeg venter med å skrive mine egne argumenter før det blir postet noen poster her.
 11. Teamet bak modden First Strike til BF 2142 har sluppet en serverpatch som reduserer risikoen for at serveren "kræsjer" og tillater serveradministratorer å gjøre bruk av First Strikes nye rankingsystem. Patchen fikser også kartene Endor Strike Team og Tatooine Mos Espa slik at disse avsluttes når alle flagg er tatt over av angripende lag. Teamet har også sluppet et wallpaper til desktopen din. Fra fsmod.com:
 12. YouHide.com. Flott verktøy som lar deg skjule sporene dine på nettet fra snokere.
 13. Nyhetsbulletin på fsmod.com i dag. Kort sagt: For de som vil spille FS og erger seg over mangelen på spillere, holdes det hver fredag og lørdag "Community Games" med stort oppmøte fra spillere, testere og utviklere. Bilder fra forrige omgang:
 14. Du kunne jo bare søkt "Al Gore Funny", da . Hvis du ikke har det allerede.
×
×
 • Create New...