Jump to content
Battlefield.no

Duggis

Klanmedlem
 • Content Count

  1,077
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Duggis

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 06/10/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.tronderbataljonen.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lofoten/Trondheim
 • Interests
  O_o
 1. Jeg bor i Trondheim.. og kan litt PHP. Men vet ikke om jeg har så mye tid til overs.. Hva gjelder det?
 2. Var du ops-ass i Bodø? Når?
 3. Som regel hjelper det å huske feilmeldinga du får
 4. Warum heb je geen snor = hvorfor har du ikke bart?
 5. Opera kan lese opp tekst. Bare merk teksten og trykk v
 6. Høyreklikk, block content... Hold inne skift, og klikk ads du vil fjerne. Eventuelt endre urlfilter.ini til dette, så blir stort sett alle ads blokkert. Opera Preferences version 2.1 ; Do not edit this file while Opera is running ; This file is stored in UTF-8 encoding [prefs] prioritize excludelist=1 [include] * [exclude] */ad/* */ads/* */adserv/* */adserver/* */advertpro/* */annonse/* */annonser/* */bannere/* */banners/* */reklame/* *advertising.com/* *doubleclick.net* *tradedoubler.com/*
 7. Masse mikk makk kan nå diskuteres. Det er i grunn så enkelt som du gjør det til å velge å bruke Utorrent. Du kan selvfølgelig blokke ads med opera. Og predefinerte søk kan du enkelt endre på selv. Vil påstå det er endel mer mikk makk med å få til alt dette med FF da du må lete opp alt av addons.
 8. Jepp. Jeg har ikke mulighet for å ta vare på alt jeg har på disken, så den metoden blir vanskelig for meg. Har prøvd å google problemet, men finner ingen løsning.
 9. Har samme problemet. Og når jeg prøver å konvertere med dos får jeg denne Hjelper ikke med partitionmagic heller, da det eneste programmet gjør er å kjøre den samme kommandoen. Kanskje jeg har feil versjon av convert.exe?
 10. brukte vista en kort stund. Husker jeg sleit med å finne ut hvordan jeg fikk satt default view på alle mapper. Men jeg er nesten sikker på at jeg fikk det til på en litt pussig måte. Husker desverre ikke helt hvordan, men jeg fikk aktivert knappen i folder options på et vis.
 11. "There's a sign out front that says Lou's Tavern. I'm fucking Lou, who the fuck are you?" - Lou fra filmen Fight Club http://www.youtube.com/watch?v=McQCwt_VV0w
 12. Høres ut som xml-fila ikke finner stylesheet-fila, som brukes til å style den, så den ser litt penere ut i ie. Stylesheet-fila heter MessageLog.xsl, og skal ligge i samme mappe.
 13. Har vel en del å si med størrelsen på nettsida en er på. Store sider med mye grafikk og innhold vil gå kjappere med større linje, til en viss grad.
 14. Hva slags os har du på serveren din? Om du har winXP Pro, bør vel remote desktop funke fint.
×
×
 • Create New...