Jump to content
Battlefield.no

bamsefar

Supermedlem
 • Content Count

  1,619
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bamsefar

 • Rank
  drømmer
 • Birthday 04/08/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 1. Om du går til gamespy direkte får du laget konto, men etter både forsøk en to og tre så får jeg beskjed om at brukernavnet mitt er invalid! Bra opplegg! NOT!
 2. Testa åpen beta nuh, og det var veldig likt som WoW, men samtidig mer gøy! Digger muligheten til å skreddersy egne talentre! Virker som noe som må testes nærmere!
 3. Kan vi alle nå ta hersketeknikkene våre og putte de godt opp der sola aldri skinner? Greit nok at dette ikke er serieux, men akkurat nå er ordlyden her inne hakket unna "pappan min er sterkere enn din"! Snakk om å klage over detaljer som ikke er spikret i stein! Over til andre ting, så ser jeg virkelig fram til BF3 og håper at grafisk overhaling ikke går foran godt gameplay! Håper personlig på skytefølelsen og heli fra BF:V, og at spotting blir spist av en måke!
 4. Tralalalala! FFS, kom høst! http://battlefield.gamersverse.com/article...ncluding-scans/
 5. Gamestop eller Spaceworld!
 6. Det er en god måned senere og ståa er fortsatt sånn! Helt sjukt hvor dårlig dekning det er på PS3-versjonen! Oppi den verste tida, mens det fortsatt var streik, sa jeg seriøst nei bortimot hvert tiende minutt! Så du skal ikke se bort i fra at jeg sa nei til deg! Uansett, sparer RDR til jeg enten får tilbake TV'n min (levert inn 22.mars, joohoo datakjeden) eller får kreditert den og kjøper meg en ny på jobb!
 7. Man får rabatt i Thieves Landing av å være slem Viste jeg ikke, takk for info
 8. Absolutt null perks om du velger å bli bad to the bone, bare av å være snill du får noen form for "belønning". Det eneste du oppnår er å bli hatet, miste noen ?-quests og generelt ha lovens lange arm etter deg langt oftere. Om det høres gøy ut, go for it!
 9. Holy crap, fytti pokker for en serie som har gått meg hus forbi. Har sett igjennom alt på få dager, og er rett og slett LYNINGS over at hovedpersonen drar på seg en alvorlig sykdom som har utsatt innspillingen på sesong 2. For noen nerver!
 10. Likte mye, helt ned til hvor det sto at de ikke vil fortelle oss hva slags forandringer på våpen de gjør før vi har fått testet de. Jeg føler nesten dette er værre, da jeg nå går utifra at M60, CG og M1911 har fått røven fistet med en basketball, og kommer bare til å se etter dette. For min del hadde det vært bedre å få vite med en gang, for å bedømme om dette var så ille eller ikke. Nå kommer det til å bli uendelig mye spekulasjoner og placebo-effect!
 11. Oi, gode kilder eller? Håper du ikke har betalt mye i hvertfall Vanligvis tar jeg meg ikke nær av Se&Hør-journalistikk, men i dette tilfellet så falt eplet litt for nært. Når i pokker ble 0-2 i første runde overlegen? Greit nok at vi røyk på en smell i den andre runden (0-50) etter en liten taktisk bommert og generelt bedre spill fra IRF (som jeg btw takker for en veldig spennende kamp), men om du ikke vet fakta så spar oss for de grandiose adjektivene! Gjør oss en tjeneste og rapporter nøyaktig score for resten av cupen og for fremtiden! Gud bedre...
 12. Trodde Zefre var noe du laget spesifikt til WoW, siden du spilte dragqueen
 13. bamsefar

  Frem med karsken

  Fotball foran Karsk? PFFFF!
 14. bamsefar

  Frem med karsken

  Sjefen og sjefen fru blom. Det blir å ta altfor hardt i, men hvorfor skal jeg ikke komme innpå her. La oss bare si at vi ikke var kyniske nok, men har lært nå
×
×
 • Create New...