Jump to content
Battlefield.no

toffe

Supermedlem
 • Content Count

  422
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About toffe

 • Rank
  Sersjant
 • Birthday 04/16/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.flamingstar.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Pc, Foto, Redigering,musikk,Elvis Presley.
 1. Er usikker på skjermstørrelsen min (tommer) på min bærbare acer, hvor finner jeg informasjon om det? Mvh. toffe
 2. Heisann! Tenkte å starte en tråd hvor folk kan forklare hva dem samler på ? Noen som har noe spesielt ?
 3. Hei! Har glemt ut hvordan jeg gjor for 1 år siden ca. Da brukte jeg noe acer recovery greier på min acer bærbare pc. Noen som vet hvordan dette fungerer ? Brukte ikke cd. Pc`n kom da tilbake til fabrikkinstillinger.
 4. Hei! Hva menes med Buet (konveks speil) ? Ting kommer nærmere enn dem egentli er ? Eller omvendt ?
 5. Hei! Trenger hjelp til en mattematikk oppgave her. Det gjelder Lønn, diesekostnader og dekkslitasje (!) Først av alt skal jeg finne ut hvor mye det koster å ha meg i arbeid. Informasjonen jeg har fått vite er att jeg har 170Kr timen, å skal 30% gå til sosiale kostnader. Jeg jobber i 4 timer. Dieselkostnader har jeg fått vite att bilen bruker 5,2 liter på mila. kjører i denne sammenheng 12 mil. Å dieselprisen er 10.45. Dekkkostnader har jeg fått 0,08Kr pr. km. I denne sammenheng er det 10 dekk. Å 12 mil. Any help ??
 6. Hei! Er det noen mulighet for å få windows XP på en maskin som har windows vista helt lovlig?
 7. Trenger hjelp til en sang jeg har hørt. Er en dame som synger. Synger om noe cowboy greier, så begynner hun å yodlee. Er en typisk cowboy country song.
 8. Trenger hjelp til en sang jeg har hørt. Er en dame som synger. Synger om noe cowboy greier, så begynner hun å yodlee. Er en typisk cowboy country song.
 9. toffe

  Inloggingsmeny

  Nei, mener sånn: Like this
 10. Hei. Eit kort spørsmål her. Er det mulig og endre inlogginsmenyen på windows vista til slik du kan ha den på xp. Sånn att du må skrive inn brukernavn og passord. ??
 11. Hei. Har en ekstern harddisk som eg må endre filsystemet frå FAT32 til NTFS. Er det mulig og endre det uten og fjerne alle filene ?
 12. USA ja! Er utrolig fint land å reise i. Var der borte i sommer, på en 3 ukers tur me den norske Elvis Presley fan klubben, å det var et minne for livet! Alle amerikanere er så hyggelige. Hvor er det dere skal da ? Vi begynnte i Las Vegas 1 uke, så til Los Angeles 1 dag, derfra videre til Hawaii 1 uke, etter det til Memphis TN 1 uke, der vi var innom Nashville, og en plass kalla Tupelo. Hadde mellomlandinger i Detroit og Minneapolis, så fikk oppleve en del statet da
×
×
 • Create New...