Jump to content
Battlefield.no

Stian0

Supermedlem
 • Content Count

  1,779
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Stian0

 • Rank
  Pelsdott
 • Birthday 08/18/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gamingzone.dk

Profile Information

 • Location
  Teh l33t Nesodden
 • Interests
  SPILL SPILL SPILL :O
 1. Fikk: - Mange boxere - Hansker - Gavekort på 1000kr på carlings - Guitarhero gitar + Guitarhero III legends of rock - Sokker - 500 spenn av en onkel
 2. Stian0

  NORGE-tråden

  Tyrkia fikk mål, faen ta norge.
 3. 100% enig, helt latterlig bra laget, sitter å koser meg med CoD4 online nå ^^ lvl 17!
 4. Sitter å spiller CoD4 på 360 nå, fyfaen for et utrolig spill O_O Det er det feteste gameplayet jeg noensinne har sett, syk grafikk ++++ 10/10!
 5. StianLAL Forza 2 og Saints Row (Jeg er så sykt oppfinnsom når det gjelder nicks )
 6. Ehm.. bestilte dette fra expert på nettbutikken deres, begge varer var på lager: Antal Artnr/Produkt Pris 1 XBOX 360 ZAPHYRE M/20GB HD SPILLKONSOLL 2699,- 1 XBOX 360 FORZA MOTORSPORT 2 SPILL 599,- I dag kom det en postmann på døra med Forza 2 pakket inn, where did my Xbox go? o_o Ringte kundeservice som ikke viste noe, de skulle få sjefen til å ringe meg når han/hun var ferdig i et møte. Sigh?..
 7. Bestilte nettop Xbox360 premium med HDMI, får håpe jeg slipper RRoD med den, siden dette er av den nye sorten som kom for litt siden. Kjøper nok PS3 når den er satt ned enda mer i pris (Ps3 fan), men trenger en ny konsoll NÅ .
 8. Hører på alt fra metal/rap/trance, men i bil vil jeg helst ha noe med skikkelig bass, så da hører jeg på trance og rap.
 9. Det er førstebilen min, kjøpte den nettop.. Liker bilen godt, og kommer til å beholde den en liten stund.
 10. Trådtittel: " Anlegg til bilen min, trenger hjelp., Mercedes 190E" <-- Hvilken bil? Men får vel poste det jeg sletta da.. "Heisann, har kjøpt meg en mercedes 190E og vurderer sterkt på å kjøpe meg et godt anlegg til bilen. Men det jeg har hørt er at anlegg i en 190E ikke blir så bra siden bensintanken ligger mellom baksetet og bagasjerommet vist, som gjør at lyden blir veldig svekket før den når fram til "inni" bilen. Dette er bare noe jeg har hørt så vidt, men om noen her på bruket har hatt/kjenner noen med en Mercedes 190E som har anlegg og som kan bekrefte/avkrefte dette vil jeg gjerne høre fra dere. Trenger også tips til et "rimelig" anlegg i bilen i tilfelle dette ikke er sant.. Har INGEN peilig på anlegg omtrent tongue.gif Vil i hvertfall ha en spiller med AUX inngang, vil også ha en solid basskasse, men ellers vet jeg ikke en skit om hva jeg skal kjøpe. Setter meg et budsjett fra 5-10000 kroner. Håper på svar ^^"
 11. Jeg må det ja? Det er vel pga bensintanken at det ikke blir no bra med 12"?
 12. Heisann, har kjøpt meg en mercedes 190E og vurderer sterkt på å kjøpe meg et godt anlegg til bilen. Men det jeg har hørt er at anlegg i en 190E ikke blir så bra siden bensintanken ligger mellom baksetet og bagasjerommet vist, som gjør at lyden blir veldig svekket før den når fram til "inni" bilen. Dette er bare noe jeg har hørt så vidt, men om noen her på bruket har hatt/kjenner noen med en Mercedes 190E som har anlegg og som kan bekrefte/avkrefte dette vil jeg gjerne høre fra dere. Trenger også tips til et "rimelig" anlegg i bilen i tilfelle dette ikke er sant.. Har INGEN peilig på anlegg omtrent tongue.gif Vil i hvertfall ha en spiller med AUX inngang, vil også ha en solid basskasse, men ellers vet jeg ikke en skit om hva jeg skal kjøpe. Setter meg et budsjett fra 5-10000 kroner. Håper på svar ^^
 13. Feilposta *Flau* /execute Er så vant til å poste her siden jeg vanligvis kjøper datastuff D:
×
×
 • Create New...