Jump to content
Battlefield.no

Keown

Supermedlem
 • Content Count

  281
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Keown

 1. HJELP! Husker en julefilm en gang, var i Detroit, Michigan om jeg ikke husker feil. Det var noen postmenn som jobbet på julaften, så blir de beleiret av noen folk! Hva er navnet?! Takk på forhånd.
 2. Keown

  Sol

  Ja, et helvetes slit. visstnok
 3. Keown

  Sol

  Heey, har funnet ut at jeg har litt hvitt og skittent tryne for tiden, og tenkte at veien å gå må være å teste litt solarium. Alltid hatt litt fordommer mot solariumsbrukere, men nå trer jeg altså ut av skapet og tester. Er litt ute av form osv mtp. på en helvetes hektisk skoleperiode. så gidd ikke gå ned å spørre om info osv. Men hvordan funker det, og hvor mange ganger bør du gjøre det osv? Hvor lenge er man inni om gangen? Hvor mye brunere blir man av en liten runde? Og siste men ikke minst, negative sider - finnes de? Gidd ikke begynne med solarium hvis det føkker med long-term huden min eller noe.
 4. Keown

  Arsenal

  Sesongen er fremdeles ikke reddet, men noe jeg liker er at de som er regnet som våre beste spillere faktisk presterer slik de pleier. Fabregas viser EM-form, Clichy og Sagna er verdens beste backpar, Adebayor viser klasse selv i de kampene han ikke scorer. RvP begynner å vise mer av den RvP vi alle elsker å se, selv om han er litt opp og ned. Gallas og Djourou virker forresten som et veldig interessant par, spesielt har Djourou imponert stort de siste kampene. Eneste vi sliter med er at det er for store kontraster i kvalitet mellom noen av spillerne, og klarer vi å skaffe oss en type i midten som kan komplementere Cesc's kvaliter med god defensiv kontroll og greie offensive kvaliteter tror jeg virkelig vi har sjansen til å nå høyt. Dette innebærer at Walcott holder oppe formen på høyresiden, og Nasri holder seg skadefri og lærer seg engelsk på venstresiden!
 5. Virket bra det der, last gjerne opp om du vil. Jeg er interessert!
 6. Joda, har mye topp musikk de! Tenkte mest uten vokal, men anbefal hva dere føler her! Pettern: skal se om jeg finner et par eksempler på hva jeg tenker på.
 7. Okok, her er jeg på denne festen, kjenner ikke så utrolig mange, men helvete så stilfullt. Var en sånn iskald stilfull leilighet med rare møbler og, helt 'skalla' liksom. Også var musikken og stilen den samme, elektronisk fengende musikk! IKKE techno, trance, rave eller lignende. 'Skikkelige' trommer, og stilfull fengende elektronisk musikk rett og slett! Anbefal mye, har tenkt å begynne med slike stilfulle fester i framtiden. Så gief
 8. Keown

  Arsenal

  alt gikk vår vei ja, kanon!
 9. Jeg satt å hørte Coldplay sangen "When i ruled the world", så tenkte jeg plutselig over noe. Det som kommer etter han synger, "sweep the streets i used to roam"(tror jeg det er ) på omkring 0:29 de to langstrakte tonene. Jeg vet har hørt akkurat det i en sang et eller annet sted før, minner om noe bra! Men kommer faen ikke på hva det er, og det gjør meg frustrert! Help me! LINK TIL SANG
 10. Vel, da kan du like godt spørre, "Tror du ærlig talt Brann vinner UEFA-cupen uansett?". Erfaringen, pengene osv. gjør det verdt å delta i gruppespillet. Og du må jo huske at 3 av 5 lag kommer videre, Brann klarte det i fjor, med litt luck kan de fint klare det i år også.
 11. men i helvete, dette var faktisk en av de "R.I.P." trådene jeg faktisk ble jævlig lei meg. )
 12. er du framleis saman med ei bergenser dame?
 13. Utdyp litt her. Hva mener du med "pga nazi assosiasjoner måtte de fjerne det"?
 14. Keown

  Arsenal

  Ah, 4-0 på en halvdårlig dag. Det smaker å være arsenalfan om dagen På de 6 kampene vi har spilt i år(cl + pl) har vi sluppet inn 1 mål og scoret en 14 mål! Ikke mange som tenker på det
 15. Tap for manchester er en seier for min sjel!!!
 16. Jeg trenger noe bra lesemusikk(skolearbeid som regel), og da helst intrumentaler, da man slipper at hjernen følger med på sangteksten framfor bok/tekst du leser osv. Satt å hørte på Call of Kthulu av Metallica, som er et perfekt eksempel på en type sang jeg trenger. Det trenger ikke å være noen spesiell sjanger, hører på det meste, men helst, innenfor rock. Men ikke la deg skremme, skriv alt som duger!!!
 17. Keown

  Entourage-tråden

  Dette blir sinnsykt! Verdens mest chille serie!
 18. HVA står bill. mrk for!??! og hva betyr det?!??!
 19. Først å fremst må man vinne ligaen for å delta i CL-kvalikk. Og det var Kaunas eller noe.
 20. Keown

  Arsenal

  For en kamp!!!! Dette redder helgen og uken Følger meg veldig glad nå! Elsket Nasri sin hevn på Barton, Nasri har tatt ligaen med storm hittil, virker som han gir faen i at det er en fysisk liga og kjemper hardt for laget. Van Persie! geni, håper så sykt han ikke blir skadet lengre enn noen dager (så han misser nederlandkampen og kommer uthvilt tilbake mot Blackburn )
 21. Keown

  Generation kill

  Why klikket Ray på Rudy og han ene capteinen på han tardkapteinen? (gjerne fortell meg hva kapteinene heter og )
 22. Keown

  Arsenal

  Joda veldig trist kamp, først og fremst pga hvor dårlig vi framstod. Men håper ting fikser seg når Fabregas er tilbake, Johan Djourou() er et godt alternativ til Gallas, har høyde, fart og egentlig alt en fantastisk midtstopper trenger, men han har slitt litte granne med prestasjonene. Men har har vist i det siste at han absolutt er å regne med, og jeg håper han får mer spilletid framover! Men vi må huske på at vi har vært ekstremt uheldig med skader nå de siste ukene, men de fleste er på vei tilbake nå, og jeg tror absolutt dette er en av få slike kamper i år.
 23. Noen her inne er ikke helt down på media!
 24. Er ikke fadderuken ferdig ennå? Kan noen gi en god forklaring på hvordan disse faddersystemene funker?
 25. trenger en film ala Harold & Kumar Go to White Castle, eller noe. Sånn i den stilen!
×
×
 • Create New...