Jump to content
Battlefield.no

Bountyhunter

Supermedlem
 • Content Count

  473
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bountyhunter last won the day on August 31 2016

Bountyhunter had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Bountyhunter

 • Rank
  Sersjant
 • Birthday 04/23/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nordstrand, Oslo
 1. Første Battlefield spillet jeg faktisk gleder meg til siden BF2 kom ut! Er kjempe fan av settingen og hvordan spillet føles både i kjøretøy og som inf. Eneste jeg skulle ønske de endret på, var at fly osv. starter på bakken og må ta av "manuelt". Samt at fly har begrenset ammo og må fylles opp over landingstripa som i 1942 og Vietnam. I forhold til balanseringen av spillet er det nok endel som kan endres, f.eks. så virker bombefly ganske veike sett i forhold til sine konkurrenter. Lett tanks kan kanskje tones litt ned, men vi får vente og se til alle unlocks osv. er i spill. Uansett regner jeg med at de ordner balanseringen underveis. Forhåndsbestilt her i gården til tross for at jeg egentlig har bestemt meg for at alt fra EA skal grundig undersøkes før det brukes en krone.
 2. Mini-patch i dag, ryktes om at timeren er fjernet fra conquest og at man spiller til det ene laget når 300 tickets.
 3. Blir litt BF1 spilling i kveld for min del, er på TS dersom flere ønsker å joine Trenger gunners til tank/fly + masse kanonføde å sende inn først!
 4. Bountyhunter

  Jessica Jones

  Vil bare sende en takk til BcK som gjorde at jeg fikk 3 timer søvn i natt etter å ha leste denne posten og forsvunnet rett inn på netflix for å se "en episode" før jeg la meg
 5. Jeg fikk mail med key nå Har ikke gjort noe annet enn å signe up i battlelog.
 6. Cri! Du har ikke noe mer av "the good stuff" liggende eller? Lover å ha godkjent promille under ukens fredagspub om det skulle dukke opp noe i innboksen!
 7. Hmm, noen som får opp bf.no serverne i serverbrowseren? Jeg finner dem ikke i dag.
 8. Sikkert jeg som er blind, men finner ikke noe klokkeslett?
 9. Mener de sniperene med maks dmg dreper på ett skudd så lenge avstanden er kort. men er ikke helt sikker på hvordan det funker, tror det er sånn 100% frem til 8-10m også dropper det ned til minimum 50-60dmg så du dreper på 2 skudd på alle avstander.
 10. Magisk å se BF.no servere som er fulle igjen! Meget bra jobba til tross for EA/DICE forsøk på å gjøre det vanskelig! Vi skytes!
 11. Det riktige svaret her er vel PC FTW
 12. Satt sammen noe klipp fra et par dagers spilling: http://youtu.be/kDdsBSEMx78
 13. www.twitch.tv/aronser Streamer for det meste bf4 noe LoL innimellom. Mest heli/fly ettersom det er det som er mest tafs
 14. http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/StK_Bountyhunter/
×
×
 • Create New...