Jump to content
Battlefield.no

ShitHead_No

Supermedlem
 • Content Count

  5,440
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ShitHead_No

 • Rank
  Nih!
 • Birthday 10/23/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.oesolberg.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  IT (spill & utvikling)<br />Bøker, filmer (DVD)
 1. Skal du ha en "lettlest" Peter F. Hamilton bok så anbefaler jeg "Fallen Dragon".
 2. På ebay blir det for mye stress. De fleste der skal ha en grei pris for selve musen, men fraktkostnadene lå på nesten det samme som musen. På tide å følge med i tiden med noe nytt Uansett greit med Ikari. Ikke helt 100% komfortabel med den enda, men jeg føler at den dekker mitt behov. Den støtter like bra som IE3.0 på nedre høyre del av hånden. I tillegg er det slik "skifte sense" knapp som jeg kan leke litt med også. Fikk teste noe som lignet på den rat-musen, men den var for kort. Er nok ment for de som kun hviler fingertuppene på musen.
 3. Hva med å fjerne all lensflare når du ikke sitter og ser gjennom kamera? Latterlig når man går rundt som inf og det hele tiden er lysroser og annet dill. Lensflare er noe som kun oppstår i opptikk når man ser mot lyskilder, men med normalt bra opptikk er ikke dette så plagsomt som i BF3.
 4. Takker for det. Sitter nå med Ikari og jeg tror jeg har en vinner. Det som irriterer meg er hvor vanskelig det er å få testet mus. Men jeg kan skjønne at det er noe folk lett putter i lomma og stikker av med. Synd for oss som er legitimt interresert i å teste for å se om de passer oss.
 5. Takker for tipset. Må bare finne ett sted hvor den kan testes. Blir dyrt i lengden å kjøpe hver mus man vil teste.
 6. Min Intellimouse Exporer 3 har tatt kvelden. Jeg tester nå en Logitech MX518, men den er ikke like god i hånden. Sammenlignet med IE 3 så mangler noen millimeter på "nedre høyreside" som gjør at jeg ikke klarer å slappe av og hvile hånden på musen. Noen som har noen alternativer?
 7. Jeg drømmer om : Removed lensflare when not using a camera. Made configuring possible even if you are not dead. Show next map when finished. Made it possible to quit while loading a map. Increased hud-map size. Decreased or removed chat window (It does not need to cover almost 1/4 of the screen with admin-spam)
 8. Spenstig løsning med de to kortene. Tror du kan dra på deg mer problemer enn løsninger.
 9. Jeg kan styre meg for at man må til med 2 hodeskudd fra sniper på ca 3 meters hold
 10. Håper kartene blir litt mer flankevennlige enn en del i BC2.
 11. Christ Nadar, hvor kjerring er du egentlig? For all del let etter en mulig negativ tolkning og bruk den for alt det den er verdt.... Forskjellen mellom Alpha, Beta og Release variere fra spill til spill. Jeg vet ikke hvor mange som har vært med på Beta-multiplayer testing her, men min erfaring er at i de fleste tilfeller så skjer det mye fra første Beta til ferdig versjon. Men ingen regel uten unntak *kremt*host*Frontlines*hark*FuelsOfWar*hark*
 12. Seriøst så er dette en Alpha-versjon som enkelte er invitert til å teste.
 13. Lol Definer Battlefield for oss Avean. Husker du ikke at det het Battlefield Bad Company 2? Battlefield-serien har jo endret seg fra spill til spill, men nå virker det som om det stagnerer litt. BF-serien er konkurrenter til MW-serien. Og så lenge begge selger på de samme punktene så ser vi ikke noe nytt her annet enn bedre grafikk og mere som kan ødelegges. Desverre så faser man mer og mer ut kjøretøy til fordel for soldat-action. Synd! Husker tilbake brett som Aberdeen hvor det var bortimot bare kjøretøy som var greia.....
×
×
 • Create New...