Jump to content
Battlefield.no

Raffen

Supermedlem
 • Content Count

  1,248
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Raffen

 • Rank
  Parasitisk Effekt
 • Birthday 09/21/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Trondheim
 • Interests
  Ladningsinjeksjon & felles sluk-forsterkere.
 1. north by northwest av alfred hitchcock
 2. Morsomt du nevnte akkurat den filmen. Jeg hadde en diskusjon med en kompis om skumle filmer, og han husket å ha blitt veldig skremt av "The Woman in Black" når han var liten. Jeg fant en fyr på ebay som solgte denne filmen på DVD, faktisk ganske billig også. Når jeg fikk pakka fant jeg ut at han hadde rippet den fra bbc, og brent dvd'en selv, men kvaliteten var likevel ganske bra. Det morsomme var at filmen nesten ikke var skummel i det hele tatt, den var dog effektiv med tanke på hvilke effekter som var brukt. Alt med onde små barn er skummelt i mine øyne.
 3. Jeg fant en link: http://www.platekompaniet.no/cache/published_72.asp
 4. Noen som vet om platekompaniet har nattåpent i dag, eller er det kun forbeholdt REM og U2 sine lanseringer?
 5. Har main på darksorrow, gammel drittserver med 70% svensker. Jeg mistenker forresten at prisene er satt slik med vilje, fordi jeg har sett samme fyren med flere slike lure forsøk. Er samme metode hver gang, lav bid og veldig høy buyout som ligner på sølv når man er trøtt og har dårlig tid. Blizzard burde fikse AH slik at man kan sortere på buyout, og ikke bid. Ellers har jeg en koselig lock på kazzak som jeg prøver å levle når jeg får tid, er bare så forbanna kjedelig før man når 60.
 6. Synd for deg at jeg ikke spiller på serveren din, for jeg går på den fella konstant. Jeg har måttet overføre alt gullet jeg har til en alt, for å forhindre at jeg gjør slike feil igjen. Ganske nylig prøvde jeg å kjøpe Lesser Nether Essence for 99g, kunne ikke forstå hvorfor jeg ikke kunne trykke buyout. Etter 30sek frustrasjon forsto jeg at jeg ikke hadde nok penger. Jeg har kjøpt 8 runecloth for 99g, 10 rugged leather for 50g og 1 heart of fire for 60g tidligere.
 7. det kommer til å slite med å dra BF2 vil jeg tro 1283789[/snapback] Men det har jo 512MB ram Det kan være lurt å vente i 2 uker, ettersom nvidia lanserer 7900gt og 7900gtx da. 7900gt kommer til å yte litt bedre enn 7800gtx.
 8. Ah det var der jeg hadde sett han før. Gay team here i cum. Jeg har alltid tenkt at 1337 team er litt sånn Robert de Niro i Heat, men han lignet ikke så veldig mye på det lengre. Uansett gøy at de gamle figurene er tilbake.
 9. Jeg skal gifte meg med søstra til Allfather, kanskje jeg også får meg en conroe.
 10. Det finnes superpi versjoner optimalisert for sse3 instruksjoner. Jeg tok en liten test, og versjonen optimalisert for sse3 var litt raskere. Jeg fikk forresten litt bedre resultat ved å sette superpi prosessen til real time. Den til høyre bruker SSE3. SPOILER: Edit: Jeg ser du leser tråden wind of night, og jeg skal prøve å svare på spørsmålet ditt. Amd XP er ikke spesielt klokkevennlige, og det eneste som skaper stabilitet i prime er høyere VCore, som igjen produserer mer varme. Du bør heller ikke gå over 65grader ved load, ettersom det også skaper ustabilitet. Jeg hadde en amd XP 2500+ med barton kjerne, samme som du har, og den fikk jeg klokket til 2.2GHz kun hvis rommet var veldig kaldt. Jeg kjørte den på 2.1Ghz til vanlig.
 11. Egentlig kan man ikke stole på noen avlesninger, hverken bios eller 3. parts program i windows. Det er kanskje litt ekstremt å måle selv med multimeter, men det er det eneste som gir riktig verdi. Hvor mye spenning man kan påtrykke er litt avhengig av hvilken type prosessor du har. Hvis standard spenning for deg er 1.5V tipper jeg du har en clawhammer. Den tåler sikkert 1.55-1.6V, men følg med på temperaturen. Bruk cpu-z til å finne ut om du har clawhammer først. Edit: Ups glem alt jeg har skrevet, jeg så ikke at du hadde skrevet venice. Hør på sadolf pus under.
 12. Nei amd er ikke i nærheten av intel i superpi. Heldigvis gjevnes det ut i spill. SPOILER: Edit: Hadde jeg hatt minne på [email protected] hadde det vært ca likt
 13. Nå beregner vel denne siden maks effekt, men det er uansett forykende mye.
×
×
 • Create New...