Jump to content
Battlefield.no

Kayman

Supermedlem
 • Content Count

  2,225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Kayman

 • Rank
  Quod Ego Dico
 • Birthday 06/06/1986

Contact Methods

 • Skype
  khofstad86

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kristiansand
 • Interests
  Moroting & Galskap
 1. OpenTTD, med tilgang til alle mods og løpende videreutvikling av disse. Ellers er Minecraft en meget sterk kandidat.
 2. Skyrim 4GB er et must for meg, spillet ble ustabilt som fy (CTD omtrent hvert femte minutt) så fort jeg la inn mods, og gjerne et par CTD daglig før mods. Har ikke hatt en eneste CTD siden. Det modden gjør er å tillate spillet å bruke opptil 4 GB av minnet, da det vanilla er låst på 2 GB, som ikke overraskende blir altfor lite når moddene legger til høyoppløste teksturer. Helt utrolig hvordan det går an i 2011, men må vel skylde på konsollene... http://www.skyrimnex...ile.php?id=1013
 3. Husker godt den tida ja! Catch BF2 vs. svenske Dignitas i finalen på Komplett.no Cup. Direktesendt på NRK2 såvidt jeg husker Må ha vært en av de siste kampene jeg spilte i BF2... http://www.nrk.no/ne...v/klipp/192878/
 4. Aha, det er akkurat forklarende nok, uten å spoile Får vente og se hva det er for noe, og hvor/hvordan jeg får tak i det. Med SSD har jeg ikke sjanse til å lese loading screen, forsvinner jo etter ett sek Btw, ser ut som det med tyveriet i Riverwood er scripta (http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Orgnar), men liker utrolig godt at de har lagt inn sånne småting!
 5. Noen som vet hva tannhjulene og gyroene man finner i Dwemer-ruiner (og noen maskiner) brukes til? Hadde håpet de kunne smeltes om til barrer, men er tydeligvis bare skrapmetall (som jeg ikke har funnet til nå) som kan det. Btw, selv om det høres irriterende ut at man kan bli rundstjålet, er det faktisk noe av det jeg "savna" i Oblivion. Er man rik, og vanker blant tvilsomme folk eller bor i et fattig strøk, ber man jo om å bli stjålet fra. Husker jeg passa ekstra godt på tingene mine der inntil jeg fikk vite at man ikke kunne bli stjålet fra. Er ellers meget imponert over handlekraften til noen av NPC-ene. Rundstjal hun som eier vertshuset i Riverwood mens hun sov, og dagen etter møtte jeg på tre leiemordere som uten diskusjon skulle ha has på meg. Forsto ikke helt hvorfor, siden jeg ikke hadde blitt tatt i å gjøre noe galt, inntil jeg oppdaga at en av dem bar en kontrakt signert av han som står bak disken. Må være det som hittil har imponert meg mest, men lurer litt på om folk bare kan anta hvem som står bak uten å ha direkte bevis?
 6. Musikkbussen her. Passa faktisk ganske bra, har jo snart flere revives enn jeg har kills
 7. Inntil videre trives jeg rågodt i AA. Plukker ned fly og heli lett som bare det, og i tillegg funker den jo helt konge mot bakkestyrker, spesielt på Kharg Må to angrep til for å slå den ut fra fly og heli, og er tid nok til å skyte tilbake etter det første angrepet. Har fått lock mot meg flere ganger uten konsekvenser, så åpenbart noe feil der... Btw, er skuffende lite IFV på kartene, hadde forventa at de også dukka opp på HW-tunge kart.
 8. Det er godt å høre, er stort sett U2410 den sammenliknes med, da den skal være etterfølgeren til denne. Ser ut som at 16:9 er i ferd med å bli det foretrukne formatet for pc-skjermer; kan ikke helt forstå hvorfor, da flere piksler i loddrett retning er bedre for pc-bruk. Aller helst vil jeg faktisk ha 4:3 (som jeg har nå), men den skjermen min har sett sine bedre dager da fargene ikke føles så spreke som de en gang gjorde. Takker for hjelp; da satser jeg på Dell'en, de har den på CDON for kr 2250 og den leveres fraktfritt ved bestilling denne uka
 9. Hei folkens! Med litt penger til overs ønsker jeg å komplettere den nye maskina mi med en ny skjerm, hovedsakelig brukt til spill, internett og kanskje litt film. Til mitt bruk kunne jeg greit klart meg med en billigere TN-skjerm, men ettersom det i det siste har kommet IPS-skjermer som er konkurransedyktige på pris, har jeg bestemt meg for å prøve ut en av disse. Det er spesifikt snakk om Eizo FS2332 (http://www.flatpanels.dk/test.php?subaction=showfull&id=1319631401) og Dell U2412M (http://www.flatpanels.dk/test.php?subaction=showfull&id=1312886387), begge med gode testresultater, som referert til i linkene. Den vesentligste forskjellen er at FS2332 er 23" og har oppløsningen 1920x1080, mens U2412M er 24" og har 1920x1200, der sistnevnte er å foretrekke for internettbruk. Likevel oppfatter jeg at FS2332 har fått bedre kritikker når det gjelder spill og hurtige bevegelser, og kan være mer egnet til spilling enn den andre. Har likevel ikke de høyeste kravene til responstid; casual BF3-spilling blir nok det som blir å kreve mest. Skjermene er omtrent likt priset (kr 2000-2250). Spørsmålet da er om det er noen som har førstehånds erfaringer med disse skjermene, og kan komme med en anbefaling? Evt. hvis det finnes andre skjermer i samme segment så er jeg åpen for flere forslag.
 10. Kunne knapt nok finne noen praktisk forskjell mellom P8P67 PRO og Sabertooth. Sabertooth har to år lengre garanti, og det er noen småforskjeller i hvilket minne som støttes, og noen av PCI-portene og utgangene. Tror ikke det er verdt 200 kr ekstra for min del, og P8P67 PRO var faktisk ytterligere 140 kr billigere på NetShop i forrige uke, men det tilbudet varte tydeligvis ikke mange dagene så det gikk jeg glipp av.
 11. Ja, er litt redd lyset blir for stort og dominerende, men tror ikke det blir så godt synlig fra der jeg har tenkt å plassere kabinettet. Om det skulle bli et problem så burde det gå greit å drille ut et lite hull i toppanelet og ha en liten LED inni. Men det får jeg se på når jeg får satt sammen pcen, er jo ennå over to uker til kabinettet kommer på lager, og så skal det snegle seg fram gjennom posten... :S
 12. Nylonstrømpe funker sikkert Bestilte et standard 120mm filter på Netshop sammen med den delen av bestillinga jeg hadde der, får se om det duger.
 13. Da fikk jeg svar fra Fractal at det IKKE er støvfilter i døra, så det må bestilles inn selv. Siden dette ikke finnes i 140mm så får jeg gå ned til 120mm. Power LED-en kan lett kobles om til å vise harddiskaktivitet. Liker forresten at det er den nye versjonen av Define XL, med USB 3.0, som Komplett bestiller inn.
×
×
 • Create New...