Jump to content
Battlefield.no

Xomp

Supermedlem
 • Content Count

  5,423
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Xomp

 1. Takk, da har jeg alt jeg trenger! Brukte de dere hadde, samt MBnet.fi
 2. Hardware.no og Sweclockers.com ser ut som akkurat det jeg er ute etter Mange takk! Trenger også lignende sider for Danmark og Finland, og gjerne også flere norske/svenske sider!
 3. Xomp

  Back To Karkand

  Jøss, det funka! Det hadde jeg ikke trodd. Takk Bull_Dog!
 4. Xomp

  Back To Karkand

  Får bare beskjed om at jeg ikke har expansionen når jeg prøver å koble til B2K-servere Kanskje det tar en stund før det registreres hos EA at jeg har kjøp det. Er ikke mer enn en halvtime siden.
 5. Xomp

  Back To Karkand

  Kjøpte nettopp B2K, men det dukker ikke opp i Origin slik at jeg får lastet det ned. Noen andre som har opplevd dette?
 6. #5 er kronisk tom, 64 Player og ikke Inf Only.
 7. Syrligheten! Bør vurderes å luke ut enkelte kart fra Inf Only-serverne. Damavand Peak og Canals er serverdrepere. Hva med å kjøre Seine/Bazaar only?
 8. Kult med så mange gamle 1942-navn i et så prominent community Gratulerer.
 9. Hva med å duplisere de mest populære servene i noen uker, ett sett med FF og ett sett uten, så kan vi evaluere hva som funket best etterpå? Ser mange tomme servere det står battlefield.no på, så det skader ikke å prøve. Eller
 10. Spiller på 13" laptop-skjerm, må bare finne meg en ny server hvis det er for mye snakking/adminspam på serverne. Chatvinduet utnytter plassen vanvittig dårlig som det er nå.
 11. Xomp

  Unlocks

  Hei Skjønner ikke dette helt. På statsiden min (http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Stjernegris/weapons/369568699/pc/) står det at jeg er ca 30% på vei til å unlocke MK II Mod 0 for Recon, men ingame kan jeg allerede bruke den. Det samme gjelder forsåvidt SVD. Hvordan har dette seg?
 12. Noen som blir med på Barcraft på Honolulu eller?
 13. Xomp

  Barcraft Trondheim

  Si forresten gjerne hei, jeg er han i grønn bukse.
 14. Xomp

  Barcraft Trondheim

  Jeg og en kompis skal nedover, håper det blir plass!
 15. Okey, mulig jeg ikke har forklart meg tydelig i førstepost (evt. så leser dere ikke posten før dere svarer ) Jeg har gjort alt det der, men får fremdeles ikke lyd på TVen. Realtek Digital Output reagerer når jeg skrur på musikk, men det videreformidles ikke til TVen.
 16. Ja, det var det jeg mente da jeg sa at jeg hadde endret avspillingsenhet til HD Audio
 17. Xomp

  Klø på pungen

  Jeg like å ta tak i bokseren og gni den mot pungen. Med mindre den er nyinnkjøpt innehar boksere fra Dressmann perfekt ruhet i stoffet, som skaper god friksjon mot punghud. Begynte forøvrig å klø på balla mens jeg leste gjennom tråden. Godt jeg har på en noget gammel Dressmannbokser!
 18. Er det noen som husker Strandis sin "Se hva jeg spiste til middag - pølse"- topic? Hvis den hadde satt standarden for humor og kvalitetstråder på generelt, hadde jeg lest hver dag. Nå sjekker jeg bare såvidt innom Starcraft og Kulturforumene en gang i uka, mye på grunn av at de fleste som postet fete ting (og kule burns) enten har stukket eller blitt bannet. Jeg fikk forresten jævlig mye tyn da jeg lagde meg bruker her, iom at jeg ikke rakk å bli med i den kule gjengen som spilte battlefield 1942 fra release. Tok ikke særlig skade av det. Folk har blitt for veike, og tåler ikke litt verbal deng. Det har gått inflasjon i hva som er mobbing, og det er umulig å burne noen lengre.
 19. 10 timer med trøbling senere funker det sånn nogen lunde, må bare finne ut hva slags bitrate som funker optimalt! Takk Avean!
 20. Okey, etter litt frem og tilbake får jeg nå beskjed om at "Video frame size 1366x768 is not supported by video devices" i cmd. Dette skjer samme hvilken verdi jeg setter inn. Har prøvd din oppløsning, default-oppløsningen i .xml-fila jeg lastet ned fra jtv og min oppløsning (1366x768). Kan det være at skjermen min (som tydelig vis har en veldig rar oppløsning) spiller meg et puss slik at jeg rett og slett ikke KAN streame? Edit: 1024x768 ser ut til å fungere, men da mister jeg jo selvfølgelig en god bit av skjermen... Edit2: Alle default-oppløsningene i FME fungerer når jeg stapper dem inn i .xml-fila, så da er jeg jo like langt
 21. Får samme feilmelding når jeg kjører med en .xml-film som er identisk med din. Forresten, når jeg lagrer .xml-fila har jeg mulighet til å endre koding. Foreløpig står den på ANSI. Kan velge bl.a. UTF-8 (men ikke 16). Relevant?
 22. Har lagt inn stream-key fra justin.tv. Koden i .xml-fila er prikk lik den jeg limte inn for et par poster siden, minus at jeg har fjernet stream-keyen fra allment skue. Bare for å dobbelsjekke; spiller det noen rolle hvilken rekkefølge jeg starter programmene (FME, VHScrCap og .bat-fila) i? Har strengt tatt prøvd det meste av forskjellige rekkefølger.
×
×
 • Create New...