Jump to content
Battlefield.no

stjernegris

Supermedlem
 • Content Count

  5,423
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About stjernegris

 • Rank
  Stjernegris
 • Birthday 09/09/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 1. Takk, da har jeg alt jeg trenger! Brukte de dere hadde, samt MBnet.fi
 2. Hardware.no og Sweclockers.com ser ut som akkurat det jeg er ute etter Mange takk! Trenger også lignende sider for Danmark og Finland, og gjerne også flere norske/svenske sider!
 3. Hei Som nevt i trådtittelen trenger jeg altså linker til legitime sider som driver med review av hardware i Norge, Sverige, Finnland og Danmark. Hvis jeg ønsker å lansere mitt produkt i de nordiske landene, hvem sender jeg en produktprøve til? - øyvin
 4. Jøss, det funka! Det hadde jeg ikke trodd. Takk Bull_Dog!
 5. Får bare beskjed om at jeg ikke har expansionen når jeg prøver å koble til B2K-servere Kanskje det tar en stund før det registreres hos EA at jeg har kjøp det. Er ikke mer enn en halvtime siden.
 6. Kjøpte nettopp B2K, men det dukker ikke opp i Origin slik at jeg får lastet det ned. Noen andre som har opplevd dette?
 7. #5 er kronisk tom, 64 Player og ikke Inf Only.
 8. Syrligheten! Bør vurderes å luke ut enkelte kart fra Inf Only-serverne. Damavand Peak og Canals er serverdrepere. Hva med å kjøre Seine/Bazaar only?
 9. Kult med så mange gamle 1942-navn i et så prominent community Gratulerer.
 10. Hva med å duplisere de mest populære servene i noen uker, ett sett med FF og ett sett uten, så kan vi evaluere hva som funket best etterpå? Ser mange tomme servere det står battlefield.no på, så det skader ikke å prøve. Eller
 11. Spiller på 13" laptop-skjerm, må bare finne meg en ny server hvis det er for mye snakking/adminspam på serverne. Chatvinduet utnytter plassen vanvittig dårlig som det er nå.
 12. Hei Skjønner ikke dette helt. På statsiden min (http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Stjernegris/weapons/369568699/pc/) står det at jeg er ca 30% på vei til å unlocke MK II Mod 0 for Recon, men ingame kan jeg allerede bruke den. Det samme gjelder forsåvidt SVD. Hvordan har dette seg?
 13. Noen som blir med på Barcraft på Honolulu eller?
 14. Si forresten gjerne hei, jeg er han i grønn bukse.
×
×
 • Create New...