Jump to content
Battlefield.no

Cthulu

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  5,256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Cthulu

 1. En del av gamlegutta, ikke gamle-gamlegutta, men gamlegutta er jo fremdeles aktive her. En gjeng som anbefales på det aller sterkeste! Var en gang i tiden vi gikk for å være de mest rosa i klan-scenen.
 2. Jau, men det har aldri vært noe problem tidligere, så skjønner ikke hvorfor det skal være problem her?
 3. Hei hei, kjære alle sammen. Har så smått begynt å spille igjen, først og fremst CSS. Spiller på en laptop, men det skal ikke være noe stress.. Det som irriterer meg grenseløst er at det lagger noe sinnsykt innimellom. Hele spillet henger seg, mister forbindelse med serveren og så dropper jeg ut. Noen som har noen forslag? Spillet kjører fint på PC'en, sitter på LYSE nett(haugalandkraft).
 4. Bare hyggelig, gøy å se at avataren lever enda! True dat!Er det fremdeles noen som spiller BF2 eller?
 5. Battlefield.no - Mer tafsing blir det ikke!
 6. Gamer på PS3 for tiden, i vente på ny spillemaskinrigg.
 7. Battlefield.no - Slagmarken fortsetter på forumet! Battlefield.no - Hyggeligere slagmark finnes ikke. Battlefield.no - Norges svar på *insert cool thing/place here* Battlefield.no - Vi har plass til alle. Battlefield.no - Alt på en plass. Battlefield.no - News from the front!
 8. Kunne man ikke bare fly rolig over hangar i BF 1942 da, og få refill? Mener å huske dette...
 9. http://gamingbolt.com/dice-some-console-ga...c-is-capable-of
 10. Halla Scav! Er usikker på hvor seriøst jeg kommer til å satse, og hvor seriøst BsE kommer til å satse. Jeg har til nå meldt min interesse ho BsE(igjen ), men om det ikke blir noe særlig satsing der, og BF3 lever opp til forventningene - da er jeg klart interessert i et slikt prosjekt. Mye what's & if's her men, velger uansett å vise min interesse her.
 11. Mobilvennlig side. Type iPhone & Android.
 12. Få tilbake noe av lekenheten som var før, samtidig som man beholder seriøsiteten som er nå. Edit: Dette gjelder i hovedsak Forumet, som er møteplassen utenom spill. Det er ingen tvil om at det er usaklig rolig her, i forrhold til hva der var for noen år siden. Hva som skjer på serverne vet jeg ikke lenger.
 13. ah, must have missed that. Det blir jo spennende og se hvordan de får det til å funke! Regenererende, er et ord med mye "e"er.
 14. "Det mest interessante er at kjøretøyene har regenererende helse, og at det slutter å kjøre" Står ingenting om at du som spiller har regenererende helse.
 15. http://www.gamereactor.no/previews/124843/Battlefield+3/
 16. Har ikke gleda meg så mye til et spill, siden BF2! Spillhøsten blir helt enorm!
 17. Haha! <3 Deilig å se at ikke alt for mye har forandret seg!
 18. Med fare for å være necro her. Savner virkelig tiden med Bellator stiti Exinferis. Kos kos!
 19. 8.000,- + at jeg må ta den på nytt.
×
×
 • Create New...