Jump to content
Battlefield.no

Vladskij

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,884
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vladskij

 1. Hehe, over tre døgn siden jeg bestilte, og pakken har enda ikke blitt sendt (alt på lager og ingenting som måtte bygges)
 2. Takker for svar Valget falt til slutt på denne, etter å ha vurdert Asus og MSI. http://www.multicom.no/Xishan-W370E-17e3-Full-HDe-Intel-Core-i5-3210Me-8GBe-750GBe-GeForce-GTX-660M-2GB-GDDR5e-Bluetoothe-HDMIe-USB3e0e-nVIDIA-Optimuse-Uten-operativsystem-Multicom/cat-p/c100560/p10619642 9100,- totalt inkludert 120 gig ssd fra intel og windows 7, rimelig pris synes jeg
 3. På tide å kjøpe meg ny laptop. Skal brukes til vanlig surfing, filmtitting og enkel gaming (dota 2, cs:go, civ5, bc2). Fant en liten sak fra Multicom til en fin pris og med greit skjermkort. Altfor fin pris synes jeg, i forhold til det jeg har funnet av andre laptoper med samme specs. Lurer derfor på om noen andre har innspill på Multicom PC'er nå om dagen. Er det noe negativt med denne jeg overser? Laptopen det gjelder: http://www.multicom.no/Xishan-W350-15e6-Full-HD-Matt-Intel-Core-i5-3210Me-8GBe-500GBe-GeForce-GTX-660M-2GB-GDDR5e-BTe-HDMIe-USB3e0e-nVIDIA-Optimuse-Uten-operativsystem-Multicom/cat-p/c100561/p10620636 Forøvrig vil PC'en bli kjøpt med OS og SSD (intel 320 eller 520?) til totalt kr 8200,-ish.
 4. Anbefaler Mine fem år som legionær http://www.bokkilden...oduktId=1682024 Handler om en nordmann som var i Fremmedlegionen på 80-tallet. Meget spennende bok, har lest den flere ganger EDIT: Boka kan leses gratis her: http://www.nb.no/utlevering/contentview.jsf?urn=URN:NBN:no-nb_digibok_2010060103029
 5. Akkurat fått meg beta! Flott spill til fortsatt være i beta, gleder meg til resten av heroene kommer
 6. Vet ikke om den er nevnt tidligere her, men jeg så nettopp Act of Valor. Anbefales virkelig hvis du liker filmer som Black Hawk Down , Tears of the Sun eller tv-serien The Unit. Kort fortalt handler den om et SEALs team som skal forhindre et nytt nine-eleven. Filmen hadde et lite budsjett og caster mange faktiske Navy SEALs i hovedrollene
 7. I går ble det satt ny rekord for antall folk online i CoH! Veldig imponerende, 5,5 år etter release
 8. APF er tidenes beste caster, uten tvil! For de av dere som er interesert, så ligger det mange casts ut her: http://www.twitch.tv/gamereplayscoh Forøvrig skrev queen duffy (sjefsutvikler i Relic) følgende for noen dager siden: "Coupla Points; - For those of you wondering, there are a large number of original COH team members on COH2. I was on the original from day one, and I'm in year 14 at Relic. - This is a true sequel - with all that entails."
 9. Spiller det daglig selv Håp for CoH 2 er bedre støtte for multiplayer, endring av sniper (pga 2.602 metagame), anti-cheat og ellers samme oppskrift som funka i 1'ern med cover etc.
 10. For de som ikke har fått det meg seg enda så er oppfølgeren til tidenes høyest 'scoring' RTS spill, Company of Heroes fra 2006, endelig annonsert http://companyofheroes.com/ http://www.pressfire...-fr-en-oppflger http://www.pressfire...-of-heroes-2-ut Sannsynlig release i løpet av 2013 etter hva jeg forstår. Good news for CoH fans, og generelt alle som liker gode strategispill I mellomtiden, noen andre her som fortsatt spiller dette vidunderet av et spill?
 11. Var godt fornøyd med opplevelsen The Avengers gav meg Etter fire år med build-up var det en finfin "avslutning".
 12. Førsteinntrykket mitt er at dette er et veldig morsomt og gjennomført spill! Meget greit til å være første versjon. Noen av våpnene må dog justeres. Thumper DX (secondary til Soldier) blir litt for bra i min mening. Det er også altfor mange Pathfinders (jeg har bare spilt TD til nå) ute å går/flyr. Ikke bare er de som Iron Man på steroider, men Light Spinfuser er et meget bra våpen i tillegg. Blir kjedelig når nesten alle spiller PF. Selv har jeg til nå bare unlocka Doombringer, digger virkelig Chaingun I tillegg er det stingervåpenet veldig kjekt til å plukke PFs som ofte er airborne. Vet ikke hva neste klasse blir, infiltrator mest sannsynlig
 13. Snakker om Razer Naga? den var vel hvertfall en av de første som hadde 12 tommelknapper. Siden det har det kommet utallige konsept-mus fra Razer til så godt som alle MMORPG's. Der var den ja
 14. Har samme problem som deg. Har logitech G9x for tiden, kjempebra mus og allting, men mangler skikkelig støtte på høyresiden. Her om dagen var jeg innom spaceworld å prøvde en MMO-mus (husker ikke navn eller merke), og den satt perfekt i hånda. Eneste minus for min del var at det var 12 knapper til tommelen (nummerert 1-12). God støtte for lillefingeren hadde den uansett. Noen som vet hvilken jeg snakker om?
 15. Anbefaler dokumentaren som Brennpunkt sendte i kveld. http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/801862/ Bare hopp over den første halvdelen om sauene
 16. Fra en som har fargesyn som en sebra kan jeg si at dette spillet er et lite helvete. Den eneste soldaten jeg føler meg trygg på å skyte på slagmarken er han uten noe som helst over hodet. En spotta fiende og en i squaden er omtrent like sannsynlig å få en kule - eller mer sannsynlig siden jeg har FF-on dypt plantet i ryggmargen: ingen kuler i det hele tatt. En gang i tiden kunne jeg faktisk kjenne igjen FI på outfit'en de hadde på seg... Er fargeblind og har akkurat samme problem som deg. Fi og squadmembers har "samme" farge. Takk og lov for ff-off. I BC2 var det en Colorblind funksjon i settings. Den gjorde faktisk ting litt bedre for meg, men ikke mye.
 17. Vanskelig nei? Det skal Dice ha, det eneste de har gjort lett med fly, det er å lande! Bare å throttle helt ned, så svever man ned til bakken som en ballong. Så lenge man holder flyet i level så går d helt greit. Ser helt sjukt ut though.
 18. Vel det meste du sier føles veldig feil ut for meg. Altfor enkelt å skyte ned fly med stingers, selv om de har flares. Jeg har selv flydd en del, og stingers, samt utrolig OP 9K22/LAV-AD, gjør det svært kjedelig å fly i BF3 Lave hastigheter på flyene og lavt "tak" på mappene gjør ikke saken bedre. Har også spilt en del med Stingers, for å "lære fienden min", og den er bare utrolig effektiv, flares eller ei.
 19. Joinknappen forsvinner av og til. Skjedde med meg i går.
 20. All PR er god PR prinsippet sikkert. Folk er som sauer og kveg uansett, om noen dager er alt glemt og vi fortsetter å kjøpe oppkastet dems.
 21. Nei, da må jeg ljuge da. BC2 kjører forøvrig helt fint på high settings her hos meg. Aldri målt FPS i det, men jeg ser hvertfall ikke noe fps problemer. Men jeg snakker vel ikke sant om det heller, så bare se bort fra det. Dude, HD 5750 kostet 900 kroner da det ble sluppet for 2 år siden. Det var amd sin low end løsning. Jeg nekter å tro at dette kortet kjører verken bc2 eller bf3 på high settings på en normal oppløsning (1920*1080). Her er du nok på villspor.
 22. Du kjørte betaen på high settings helt fint med et skjermkort som for 2 år siden var low-end? Hvorfor har jeg nettopp brukt 1800,- på et skjermkort for å spille på high da? Kompis av meg kjørte BC2 helt ok på medium settings med HD 5770, som er bedre enn 5750'en din, så jeg tror ikke helt på storyen din om at BF3 går helt fint på high hos deg
 23. Skjermkortet blir vel flaskehalsen der, men det burde vel kjøre fint på low settings tror jeg.
 24. Savner muligheten for å surfe på bf.no gjennom Tapatalk på droiden min. Har dere mulighet for å legge til Tapatalk-støtte?
 25. Du kan jo begynne å lese deg opp på hvor mye det koster verkstedet i avgifter o.l. for å dekke sosiale goder. Det er et komplisert bilde, og det gjelder ikke bare lønnen, det gjelder arbeidsforhold, sosiale gode, sosial trygghet og rettigheter. Akkurat, jeg betaler for reperasjon av bilen, ikke for julebordet deres. Jeg som nyutdannet, med gjeld og vikariat på litt over 300k i året, har ikke råd til sinnssvake reperasjonsutgifter når jeg allerede skal betale årsavgifter, engangsavgift, dieselavgifter, bompenger, veiavgifter, dekkavgifter og alskens andre avgifter, samtidig som jeg må spare opp penger for å nå 15 prosentsgrensen for å kjøpe bolig.
×
×
 • Create New...