Jump to content
Battlefield.no

Chibi

Klanmedlem
 • Content Count

  797
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Chibi

 • Rank
  Fenrik
 • Birthday 07/13/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Chibi

  Day Z zombie survival

  Ja, våpenenet blir visstnok ødelagt hvis man forsøker å plukke opp et og man ikke har plass.
 2. Chibi

  Day Z zombie survival

  Du skal i utgangspunktet dukke opp der du logget av sist slik jeg har forstått og opplevd det.
 3. Vet ikke hvem du er og hvorvidt det er en god idé.
 4. Chibi

  Day Z zombie survival

  Ja. Det skjer visst når det er mange som ønsker å spille. Kommer du ikke gjennom i løpet av 5 minutter bør du prøve på nytt med en annen server.
 5. Hvor er det greiest å kjøpe BF3 (les: billigst)? Jeg har spilt en del BF42 og BF2 i det siste, vet ikke om jeg i det hele tatt gidder prøve dette. Ser ikke på langt nær like gøy ut.
 6. Chibi

  Day Z zombie survival

  #1: Nei, spillere befinner seg på ulike servere. Karakteren din er imidlertid "persistent" (vedvarende), dvs den samme uansett hvilken server du befinner deg på. Aner ikke hvorfor du får de ulike feilene, du får lete på DayZ-forumet. Selv sliter jeg mest med "WAiting for server response" eller lignende når det er mest trykk på masternoden(e).
 7. Chibi

  Day Z zombie survival

  Da må det ha skjedd umiddelbart etter midnatt.
 8. Chibi

  Day Z zombie survival

  Hei folkens. Har bare spilt dette med integrert grafikk (HD4000) til nå -- hvilket faktisk kjører herligheten helt greit, og er rimelig betatt. Jeg skal ha fått meg 670GTX til helga (directcu!), så hvis noen vil spille er jeg med! Spillet kan for øvrig kjøpes til rabattert pris ($15 -- ca 90 spenn) på Amazon for tiden (bare velg en eller annen stat du liker og bruk google for å finne en ZIP/postnr for å få betalt): http://www.amazon.co...d/dp/B003UV8RRE
 9. Chibi

  Utslipp

  Out to get BP ja. Men det er jo USAs forbrukerkultur og energibehov som er årsaken, ikke et enkeltselskap eller enkeltpersoner.
 10. Chibi

  Lars Vilks

  Appeasement only makes the aggressor more aggressive.
 11. Jeg laster selv ned i stor utstrekning (studhybel<3) - men tro ikke i et sekund at jeg ikke vet at det i utgangspunktet er galt å ikke betale for dette. Hvorfor gjør jeg det da? Fordi jeg kan. Fordi det er lettvint. Fordi det er GRATIS. Pirater tror nok gjerne at de laster ned fordi "det er fremtiden, plateselskapene er anakronismer luul" - men de vet med seg selv at dette er ren og skjær løgn. Jeg tviler også på at de som laster ned mest også kjøper mest. Det er i alle fall ikke riktig i mitt tilfelle. Jeg bruker nok < 1000 NOK årlig på spill. Video og musikk har jeg aldri kjøpt. Aldri.
 12. Og om liv skulle eksistere andre steder - SO WHAT?
×
×
 • Create New...