Jump to content
Battlefield.no

BicycleRepairMan

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BicycleRepairMan

 • Rank
  Menig
 1. Det at det er "de beste våpna" som er begrensa er relativt. Det hender ofte at jeg velger rifle selv om alt er ledig, dessuten er det som regel et eller annet ledig, folk hopper jo ut og inn.. også dør det jo alltids en mger, sniper eller SMG'er her og der. I RO er faktisk riflene noe av det bedre, iallefall det mest tilfredstillende våpenet. Jeg er så langt unna stats-jeger som det er mulig å komme, jeg spiller for opplevelsens/teamplayets skyld, ikke for å score mest..
 2. Spillet tar rundt 2 gigabytes, så jo raskere linje du har, jo bedre.. Og forresten: leter du etter realistisk ww2 spill, kan du umulig gjøre et bedre valg. LØP Å KJØP!
 3. Vi kan jo kalle det "mai-dagen", ettersom det var avgjørende (for Stalin og hans propaganda-maskin) å ta berlin før den dagen
 4. Yep, mic er faktisk veldig, veldig nyttig i RO, For det første er spillet 100% team-basert, både med infaneri og tanks. I tanksa er det kanskje spesielt viktig å kommunisere, heldigvis har det laget en ganske smart løsning med voice commands på numpaden, 5 er stopp, 8 er move forward 4 og 6 left/right også videre. Grunnen til at mic fungerer så godt er at man har *bittelitt* bedre tid i RO en typiske twitch-spill (som DOD: "hey pass på mg på.. åja, matchen over.. hmm") I RO har man litt tid til å planlegge/flanke osv.. Ta det rolig, det er ikke noe tregt spill altså.. du får nok kjørt deg..
 5. Søk deg til Panserbataljonen: Storm eller Pansret Oppklaring, Setermoen, De har også CV90 på Rena, som jo er litt nærmere sivilisasjonen, men jeg vet ikke hvilken avdeling du må på.. Sannsyneligvis en Stormavdeling Storm fokuserer på ren angrepskrig(storming , duh), kommer du i PO, (som jeg var i )er det 60-40 med henholdsvis oppklaring(folk som helst unngår kontakt med fienden) og Angrepstaktikk.
 6. Bare løp og kjøp sier nå jeg, er jo bare 150 spenn eller noe, det er jo knapt 3 øl på byen, I verste fall er det som å gjøre et bomkjøp på en CD, noe jeg kan garantere at det ikke blir. Gir du spillet en sjans i 10 minutter, kan jeg garantere at dere blir hekta
×
×
 • Create New...