Jump to content
Battlefield.no

supahman

Klanmedlem
 • Content Count

  1,948
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About supahman

 • Rank
  SupahMan
 • Birthday 08/20/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.clan-gfc.org

Profile Information

 • Location
  Bodø

Recent Profile Visitors

601 profile views
 1. Hørtes like ille ut som å jukse i Cash Cab
 2. Hvis du allerede nå betaler inn 401,- av de 500,- så slipper du å betale de 99,- Alt under 100,- i baksmell, slipper du å betale inn. Så la det altid stå igjen 99,- Er det fakta? De slenger vel på de resterende 99 på neste års selvangivelse?
 3. Tror jeg stemmer på Barreth. Han vokta byggeplassen på Sharqi med en intelligens og presisjon jeg aldri har sett maken til! Ingeniørskallen hans tok ut hele armeer på egenhånd der. Edit: Wona får også en stemme, men det er bare fordi vi begge er fra Bodø
 4. Mitt problem: Forrige dama mi kom inn under prime time Bf2, så hun visste smertelig godt hvor landet lå. Hun ble i tillegg en ihuga spiller selv. Dama jeg har nå har kommet inn (og blir nok værende) i en død Battlefield-periode. Her må det forhandler til. Hun er nok totalt fremmed for at jeg skal svi av timesvis i løpet av uken på dataspill Jeg har nemlig faen så lyst! Rimelig overbevist om at begynner jeg å spille Bf3, så går det slik som med forgjengerne; Jeg blir hodestups forelska!
 5. Jeg våger meg frempå og henvender meg til Battlefield.no da vi har et problem. For kanskje et år siden, eller mer, gikk forumet vårt www.clan-gfc.org/forum rett til bunns som en jolle i orkan. Siden den gang har GfC - også kjent som Gutta fra Calcutta vært uten fast tilholdssted og har etterhvert havnet spredd i et isøde verden knapt har sett maken til. Nå trenger vi hjelp! Hvem kan gjenopprette skuta vår, slik at vi kan sammen seile mot varmere strøk - tilbake til Calcutta. Det har tidligere vært sendt ut gummibåter ala Watson, men disse nådde aldri frem. Oppgaven ble for omfattende. Problemet er i brunn og grunn følgende. Jeg siterer ztaale: - Sånn som det er nå er det faktisk (bare) databasen som er sønderhacka. Domene og alt er overført til meg og er Up'n'Running. Har webspace, båndbredde og databasa i massevis stående på vent. Databasen er mysql og fila som må gjenopprettes er på rundt 2GB. Finnes det noen sailors der ute som kan hjelpe oss? Til bf.no-redaksjonen: Er det noen mulighet for at dette kan legges ut som en nyhet slik at nedslagsfeltet vårt blir størst mulig? Eventuelt er vi åpen for alternative redningsplaner. Mvh GfC - Gays frozen Cold! :coldface: Ta kontakt med meg eller ztaale på PM om du er mannen/kvinnen, eventuelt vet om noen som kan være den rette.
 6. Imo var dette en random film. Eneste jeg virkelig likte var introen. Fragsa var jo som hentet ut av en hvilken som helst fragfilm.. Jeg skjønner og vet at Kvax er god. Men, denne filmen imponerte ikke. Uryddig aim noen? Syns våpenføringa så helt bingo ut. Og, hva skjer med å sitte på skuldrene til folk før de drepes? Lurer på hvor mange kills som er blitt vist opp gjennom tiden i den trappa ved hotell i Karkand...
 7. Helt ærlig syns jeg det er daft på bf2-forumene om dagen. Men, det virker som det er prisen å betale for å unngå e-drama. Synd ikke klaner kommer med annerledes ting. F.eks slik som GfC's Initialfilmer ol.
 8. Kan jo være greit å ha litt privacy på bildene, så like greit å holde seg til photobucket. Har brukt det i et par år nå, og det har aldri svikta meg. Har totalt godt over 300 bilder der, og hastigheten er imponerende, med tanke på at det ligger i skrivende stund, i følge dem selv 2.813.583.450 bilder der. Go figure.
 9. Får bare opp "File not found" når jeg trykker på linken i førstepost.
 10. Drit i imageshack. Bruk http://www.photobucket.com imageshack har så mye reklame og dritt. [img=link til bildet]
 11. Ehh i hva da? Finner bare opplysninger om premier her kull.
 12. Med tanke på hva slags film dette er, syns jeg den var knall. Og alt behøver ikke være så blodseriøst hele tiden. Annerledes film, som de færreste antagelig hadde klart å gjort bedre.
 13. Han kommer nok aldri mer til å kunne lese hva vi skriver om/til han her inne på forumet. Kan noen kontakte han priv. og be han hoste opp de demoene fra kampen mot vC ?
 14. Finalepost: http://www.battlefield.no/forum/index.php?...p;#entry1813849
×
×
 • Create New...