Jump to content
Battlefield.no

SKomaker

Supermedlem
 • Content Count

  2,822
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SKomaker

 • Rank
  Kaptein

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen
 1. Navn: Skomaker Side: Royal Klasse: Soldier
 2. Er 200cm og ca 100kg. Meste i benk er 4x85kg, knebøy 135kg og 4x120kg, markløft er ikke mye å skryte av
 3. Det er så typisk innen fotball. De vet ingenting om å jobbe over tid, går noe galt er det noen som må bli straffet. Det skjedde på landslaget, det skjer hele tiden i klubbene. De burde trene mer i stedenfor å tenke på alle bonusene de KUNNE HA FÅTT.
 4. Ja nå nermer julen seg virklig. De blir bra med pinekjøt. Håper alle får en fin jul og gådt nytår. :D Meg "Skomaker"
 5. Stikkord: Stor orm, fy faen.
 6. Helt idiotisk. Virkelige idrettsutøvere syter ikke til seg OL-gull! Danskene fortjente helt tydelig gullet.
 7. Det var ikke så verst, tror eg spilte på litt lett vanskelighetsgrad. Skulle ønske demoen var litt lenger. Tror spillet har fått helt greie kritikker.
 8. Nå tar du feil igjen, det er bevist at kroppen peaker ca ved 28-års alderen. De utøverne som blir bedre etter denne alderen får bedre og bedre teknikk og blir mer effektive i sine respektive idretter. En person kan ikke nå sitt fulle potensiale som 19-åring, enkelt og greit. En har ikke samme utvikling som voksen som når du er 10 år gammel. "Svømmere som hevder seg ok i norsk sammenheng har to pass hver dag." Hvor er alle medaljene? Hvorfor er det ikke andre enn Oen og Nordenstam som har tatt OL-medaljer tidligere? Og påstår du virkelig at unge svømmere trener 14 ganger i uken? Nei, det kan eg rett og slett ikke tro på, i hvert fall ikke når Phelps trente opp i mot 10 økter i uken når han var junior Nå vant Tufte OL-gull, og eg er ganske sikker på at Larsen kan ta gull i padling, altså to utøvere helt i verdenstoppen som har trent lenge, begger er 32 år gamle. Begge er bedre enn da de vant gull i Athen. At Olaf "tar seg lange pauser" er vel bare feil og viser bare at du trekker de argumentene dine fra løse luften. En må også huske at Olaf er bonde og driver med gårdsarbeid innimellom treningsøktene sine.
 9. Det du hinter om her er altså at svømming ikke er en tung sport? mtp at svømmere er de som har flest treningstimer i verden så vet jeg ikke om du kanskje har litt mangel på kunnskap på området? Å hevde at svømmere ikke må trene så mye som andre sporter er 110% bak mål. Det er av de aller tyngste, hvis ikke den tyngste, idretten i verden mtp treningstimer. Nei det er ikke det eg mener, men det er tydeligvis ikke så hardt når Phelps klarer å vinne 8 OL-gull over så kort tid. De beste svømmerne er jo veldig unge. Phelps er 23 år gammel, han var 19 i Athen. De beste syklistene, roerne, padlerne, langrennsløperne o.l er som regel eldre enn det. Å hevde at svømmere generelt trener mest i verden? Trekker du bare det ut av ræven? Utifra undersøkelser her i Norge har vært vist at padlere, roere og syklister som trener mest, og vi har jo Dale Oen som sikkert trener en del. Nå er jo toppen i de idrettene liten, men Tufte, Verås-Larsen, Hushovd trener sikkert minst like mye som de beste utøverne fra andre land, samme med f.eks Dale Oen. Men mitt poeng er at svømmere ikke må trene like lenge for å bli best sammenlignet med mange andre utholdenhetsidretter.
 10. Blir for dumt og si at det sier noe om sporten. Tror nok Phelps har trent mer og er mye bedre trent enn vår Tufte(all respekt til Tufte!). Phelps spiser, trener, sover og spiser litt mer før neste trening starter. Husk at det er fult mulig for roere å få endel gull per OL. Er vel å vinne singel, dobbel forskjellige distanser osv. Bare fordi noen ikke har greid å være så overlegen er det jo lett mulig å slå den antall gullmedaljer rekorden(5 på 20 år) i OL hvis man faktisk er så overlegen som Phelps. Leste dette i vg i artikkelen om han, men jeg regner med at det ikke er tatt av løse luften. Han er jo rene misfosteret. Ifølge artikkelen som sto på sporten på lørdag: - Pumper hjerte hans dobbelt så mye blod ut i kroppen i minuttet som ett vanlig menneske. - Han produserer bare 1/3 av melkesyren som en vanlig person gjør så etter en maks 100m er melkesyrenivået på nivå med det en vanlig person har når han sitter i ro har. - Pluss at lengden mellom armene utstrakt er 208 osv og skal jo egentlig være lik høyden +++ Konklusjon dette monsteret er noe USA har skapt med genmanipulering for å ha mulighet til å ta flest gull i OL. De to første når vel ikke vanligere sykklere osv engang om de så bloddoper seg. Med den kroppen hadde han sikkert eid hver eneste ro stevne han var med på, tour de france eller andre idretter uansett hva han hadde startet med. Han har vel tatt over halvparten av USA sine medaljer Han spiser jo også i tillegg 12000 kcal på en dag(hvis man stoler på tabloider) Nei det er ikke mulig og ikke optimalt. En skal gjennom forsøk, kvartfinale, semifinale og deretter finale. Det er bare en distanse(2000 meter)og løpene er for tette til at en kan ro flere enn et. I en finale kjøre en så hardt at en ikke klarer enda et løp. Selvfølgelig er han i bedre form enn en vanlig person, folk generelt er jo i ræva form i forhold til en toppidrettsutøver. Men han er jo født for å svømme(lange armer, korte bein i forhold til resten av kroppen, store bein). Phelps er likevel relativt liten i forhold til de største roerne. Olaf Tufte har trent roing siden han var 18 år, han tok OL-sølv i 2000 som 24-åring, gull i 2004 som 28-åring og gull i 2008 som 32-åring. Phelps har 14 OL-gull som 23-åring. Hvem har trent lengst? Utifra hva eg har lest så trener Phelps 15-35 timer, mot Olafs 30-40 timer uken. Så ja, det sier noe om idretten. Det viser at svømming krever mindre trening over lengre tid for å bli best. Eg sier absolutt ikke at Phelps er noe pingle eller noe slikt, det har han jo bevist 8 ganger de siste ukene at han ikke er. Men du skjønner poenget mitt.
 11. Kappgang er da en av de tøffeste idrettene i OL, selv om det ser helt idiotisk ut. Det blir fryktelig mange svømmeøvelser ja. At Phelps tok 8 gull er jo helt utrolig, men det sier jo bare hva slags sport det er når han klarer så mange løp på en så kort periode. Phelps vant sikkert flere OL-gull enn det mange utøvere i andre idretter ikke klarer å oppnå i hele sin karriere. Vet i hvert fall at i roing er rekorden 5 gull som har blitt tatt over 20 år.
 12. At folk vil ha inn dataspill inn i OL, det skjønner eg ikke. Da oppfordrer en jo ungdom til å sitte ved pc'en og spille istedenfor å drive med skikkelig idrett. Bra at Olaf Tufte tok OL-gull! Norges største idrettsutøver!
 13. Hah, Jason Statham er jo konge!
×
×
 • Create New...