Jump to content
Battlefield.no

kondyj

Supermedlem
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kondyj

 • Rank
  Menig
 • Birthday 09/02/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kondyj.com
 1. Når runden starter, sjekke hva squaden din gjør før du spawner. Selv med treig maskin, kan du være raskere på plass ved et objectiv hvis du spawner med squad istedenfor ved basen.
 2. Jeg føler dette spillet motarbeider meg på alle områder. Og ble uber rage etter en runde med 0/7 i KD ratio igår. Har plukket opp en drøss med uvaner fra MW II, og å hoppe over til BC2 er akkurat som å lære å sykle på nytt. Igår opplevde jeg dette: 1) Tube'et en fyr som stod i vannet uten at noe skjedde / han tok ingen skade og jeg tenkte : "Nei, selvfølgelig fungerer ikke det!" 2) Fire minutter senere så stod jeg i vannet og ble RPG'et til #¤¤% og tenkte : "SELVFØLGELIG FUNGERER DET!" Det er mulig jeg tar feil her og bare bommet skikkelig med tube'en. Minner om gårsdagens gaming har et rødt tåkete slør over seg.
 3. ....du får en når du tar skalpen på en med kniven. Finnes en liste over alle dogtags du har samlet opp en plass hvis du leiter litt.
 4. Hei, Jeg har Vista 32 Home Premium og Nvidia GeForce 7900 GS. Igår oppdaterte jeg nvidia driverne til 7.15.11.6925 pga av et annet spill sa mine var for gamle. Når jeg skulle spille CoD så er det fullt av flikker, lyse og forvrengte farger overalt. Ser helt pyton ut. Jeg har prøvd å ta screenshot og frapset det, men da ser det selfølgelig helt fint ut! Noen som har vært borti noe slikt? Jeg prøvde å oppdatere directx 10.0, men hadde alt siste versjon. Im a sad panda :-(
 5. Ok, jeg hiver meg på at denne bunny jumpingen suger (men det er bare fordi jeg syns det er totalt urealistisk, og at jeg alltid taper i duel mot noen som gjør det) Ellers, så funker ikke nrk filen enda !? Lekte litt rundt og så at det er mange filer som ikke funker i arkivet til nrk. Når jeg trykker på linken på hovedsiden (helt øverst i nyhet seksjonen) : http://www7.nrk.no/nrkplayer/?klipp_id=126549 Pop-upen blir blokket, jeg allower den, spilleren kommer opp, connecting og ready, error msg : C00D1197: Cannot play the file Er dette et lokalt problem hos meg ? Kan noen bare trykke på linken, sjekke om du får buffering opp og at filen spiller ? Takker. Edit : Jeg bruker windows media player 10
 6. Halla, Ser ut som opptaket av bf2 kampen ikke eksisterer ? Er det noen som påtar seg ansvar og kjefter litt på dem ? (tips : jeg betaler lisens etc. !) Så, dette har sikkert blitt diskutert før, men jeg har akkurat kommet meg hjem fra et lite utenlands opphold og er ute av sync. Hva er dette ligge-hoppe fenomenet og hvordan funker det ? Altså, det ser ut for meg at folk klarer å hoppe mens dem ligger, noen som kan forklarer litt ? Ser ut som dårlig break-dance.
 7. Akkurat som dem er vanskelig å ta. Har vel en 15 [1stac] ører rundt halsen når jeg springer rundt der. c=|==> [1stac]
 8. Slutt å skyld dine egne BRUKERFEIL på andre prost
 9. Hadde også en slik tulleting som kom igjen etter reboot, selv om adaware fjerna den. Kjørt en virus sjekk ? Jeg måtte finne dritten i regestri, tok en råsjans og sletta noe så var det borte. Var en fil som lå i en av mappene under <brukernavnet> ditt, der all tmp sjitet ligger.
 10. ..men det gjør vi jo alltid loki
 11. Dette ser jo bra ut, men så var det den idiotiske stige buggen da. Radio buggen har vel vært max irriterende til nå, + tempel laggen.
 12. Favoritt er sang 'N' og deretter 'G'. Kan ikke fly chopper uten musikk.
 13. Phø. Jeg programmere og jeg er lidenskapelig opptatt av datamaskiner. I tillegg elsker jeg utfordringer. Ergo jeg er en hacker. Om jeg er en cracker er vel en helt annen sak (er ikke det nei). <{POST_SNAPBACK}> Der tok du meg. Scav for diktator
 14. scav er jo bare en wannabe hacker. banjo på denne
 15. Alt det du nevner kan avgjøre pingen din. Ping slik det brukes i nettverk sammenheng er bare en pakke på x størrelse som sendes til en host og hosten svarer tilbake. Tiden denne turen tar, er ping tiden din. [email protected] nkh $ ping -c 1 www.vg.no PING www.vg.no (193.69.165.21) 56(84) bytes of data. 64 bytes from 193.69.165.21: icmp_seq=1 ttl=246 time=8.60 ms Det tar 8.60 å sende en 64 bytes pakke til vg.no og få svar tilbake. Nå, spill bruker nok ikke ICMP til å måle ping, forskjellige spill utviklere regner ut ping'en på sin egen måte, men den måler det samme. Hvor lang tid det tar for deg å sende data og motta data. Antar det er en gj.snitt av flere pakker ut og inn over en viss tidperiode. Å ha lav ping er en fordel, men noen spill utjevner dette for ikke å gi spillere fordeler. Counter-strike har en kode for dette, det er lagt inn algoritmer hvis en med lav ping og en med høy ping skyter på hverandre så vil dem stille mer likt. Om BF gjør det samme vet jeg ikke. At du ikke merker noe forskjell på ping mellom en 1mbit linje og en 8mbit linje er at når du spiller så vil du ikke bruke all kapasiteten din til å spille. Du bruker også den samme teknologien (ADSL) og den overheaden det vil gi. Fordelen med en slik linje er at du kan f.eks laste ned eller en annen kan surfe/spille e.l på en annen maskin uten at dette påvirker spillingen din. Jeg har en 2mbit linje og når kompisen jeg deler leilighet med begynner å laste ned såpe seriene sine så går pingen min opp til 100-150, da blir det slossing.
×
×
 • Create New...