Jump to content
Battlefield.no

ugl

Supermedlem
 • Content Count

  372
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ugl

 1. For dem som trodde WoT ble et blaff så kan jeg berolige dere med at det ble det ikke.... Spillet lever i beste velgående. Neste update inneholder helt nye physics og utifra erfaringer fra test serveren så vil spillet bli enda bedre. Om noen her inne spiller og har lyst til å spille med andre norske så er vi en stor gjeng i Commando Nord som spiller sammen. Både i platoons og Tank Companies.
 2. Om det er mange freelans spillere der ute som har lyst til å spille med andre sosialt anlagte nordmenn så er det som Till sier dukket opp mange flere fra CN nå i snøsmeltinga... Dog så er vi en god håndfull ++ som har holdt hodet oppe gjennom hele vinteren også. http://worldoftanks.eu/community/clans/500001279--CN-/#wot&mt_order_by=-date Men folk er velkommen til å joine oss om man kan oppføre seg anstendig.
 3. Har lagt dere til alle sammen, men er ikke så mye spilling på meg om kveldene nå, men plutselig så sees vi. Har fått meg det PS3 headsettet fra Sony så nå bør chat'en kunne fungerer bra også.
 4. Har spillt mest BF3 i det siste, men er innom nesten daglig og tar noen runder. Mangler bare "litt" pæng for E100 så i tillegg til å ta dagens dobbel på de morsomste tanksene (T54, E50, IS4/7, Obj.212) så blir det endel Type59 kjøring for å få credits inn...
 5. Dette gav god følelsen.... Sharqi funka veldig bra. Karkand også. Gulf of Oman var på ett vis skuff, men litt skøy også. Wake fikk jeg ikke spillt i går.
 6. ugl

  Back To Karkand

  Ferdig lastet ned nå.... Edit: installerer.... Edit 2: alltid muligheter: http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=611323 Edit 3; And here we go!!!!!!!!!!!!!
 7. FF=on gir en annen måte å spille på for min del.... I BF2 tida så spillte jeg både på on og off servere og likte både det ene og andre like godt.. Men det er ingen tvil om at det kan være frustrerende å spille på FF=one servere når folk løper inn foran tanksen din hele tida. For en noob på chopper så er det veldig greit med FF=off... Da kan jeg nemlig bare gyve løs og kanskje klare å treffe en person hver runde...
 8. Hva synes dere? Jeg har fri idag så sitter nå å laster ned og tenker det blir første test om ca 10min... Skjæret i sjøen er at jeg bare har en time på meg før jeg må stikke i barnehagen...
 9. Har ingenting med økonomi å gjøre... Jeg må visst gjenta meg selv å si at ; jeg vil ikke ha stasjonær pc.... Jeg har kjærring, unger og et hus som ikke er tilpasset et "gutterom" med en stasjonær pc for pappa... Tablet har jeg også. TV og anlegg har jeg også. Og playstation (2/3) har vært i hus i mange år. Men det jeg virkelig savner er å spille BF sammen med dem jeg har spillt med på pc tidligere...
 10. irnv er jo ubrukelig etter oppdateringa.....
 11. For min del. Jeg vil ikke ha stasjonær og å bruke flerfoldige tusen på å kjøpe en laptop som klarer å drifte spillet noenlunde er heller ikke aktuelt.
 12. Vet ikke... Bare brukte den chat greia også skulle han i andre enden se på det når jeg gav han konto id etc også gikk det 5 min også skreiv han at nå kunne jeg prøve og da funka det.
 13. Det er vel ikke et forum laget for hjelp råd osv.... Ift problemet ditt så har jeg ikke hørt om noe tilsvarende. Sry.
 14. HVA er det som ville gjort spillet bedre om det kun fantes på PC og ikke også på konsoll? Hvilke spesifikke endringer ville du lagt til?
 15. Dette er jo bare pisspreik Sadolf.... At du ikke evner å klare å sikte med stikka betyr jo ikke at andre ikke evner det... Jeg har spillt BF3 i litt over 20 timer nå på PS3 og siktinga fungerer nå helt ypperlig. Det gjorde det IKKE de første 10 timene...
 16. Brukte live chat supporten til EA og dem fiksa det... Nå får jeg logga inn...
 17. Sånn! Måtte contacte EA support, men nå har jeg fått logga inn på BAttlelog så nå skal du finne meg der.
 18. Jeg kjøpte BF3 i Playstation store og lasta det ned direkte... Når jeg prøver å logge inn på battlelog så får jeg ikke til dette, og når jeg forsøker å "adde" spillet på EA sine sider finnes det ikkke i lista... Noen som skjønner noe som helst av dettta surret?
 19. Oljefatetdan er riktig skrevet ja... Men jeg kommer meg ikke inn på BAttlelog selv så vet ikke hva som skjer der.
 20. Heisann. Nick: Oljefatetdan Spiller ikke så steike mye, men prøver å få kapra tv'en en gang i blandt og da er det mye morsommere å spille sammen med noen enn alene.... Legg meg gjerne til som venn om noen vil være konger på haugen sammen med meg...
 21. Nå har jeg tilbragt noen timer foran consollen og begynt å få til siktinga med stikka... Det som før syntest umulig er nå helt greit, men i close combat så sliter jeg big time for ser enten rett opp eller rett ned når jeg stresser. Etter å ha spillt hele Battlefield serien på PC så er min dom foreløpig at spill gleden er like bra på PS3... Bortsett fra at jeg savner endel av det sosiale som var med klanspilling på pc'en....
 22. Noen som har erfaringer? Jeg skal ha meg et nytt headset som er ps3 kompatibelt og selvsagt har mic. Det MÅ være trÅdløst. Noe annet er 100% uaktuelt.. Jeg hadde hÅpa Å finne meg noe brukbart som ikke koster sÅ helt avsindig mye.
×
×
 • Create New...