Jump to content
Battlefield.no

ugl

Supermedlem
 • Content Count

  372
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ugl

 • Rank
  Sersjant
 • Birthday 01/22/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Notodden
 1. For dem som trodde WoT ble et blaff så kan jeg berolige dere med at det ble det ikke.... Spillet lever i beste velgående. Neste update inneholder helt nye physics og utifra erfaringer fra test serveren så vil spillet bli enda bedre. Om noen her inne spiller og har lyst til å spille med andre norske så er vi en stor gjeng i Commando Nord som spiller sammen. Både i platoons og Tank Companies.
 2. Om det er mange freelans spillere der ute som har lyst til å spille med andre sosialt anlagte nordmenn så er det som Till sier dukket opp mange flere fra CN nå i snøsmeltinga... Dog så er vi en god håndfull ++ som har holdt hodet oppe gjennom hele vinteren også. http://worldoftanks.eu/community/clans/500001279--CN-/#wot&mt_order_by=-date Men folk er velkommen til å joine oss om man kan oppføre seg anstendig.
 3. Har lagt dere til alle sammen, men er ikke så mye spilling på meg om kveldene nå, men plutselig så sees vi. Har fått meg det PS3 headsettet fra Sony så nå bør chat'en kunne fungerer bra også.
 4. Har spillt mest BF3 i det siste, men er innom nesten daglig og tar noen runder. Mangler bare "litt" pæng for E100 så i tillegg til å ta dagens dobbel på de morsomste tanksene (T54, E50, IS4/7, Obj.212) så blir det endel Type59 kjøring for å få credits inn...
 5. Dette gav god følelsen.... Sharqi funka veldig bra. Karkand også. Gulf of Oman var på ett vis skuff, men litt skøy også. Wake fikk jeg ikke spillt i går.
 6. ugl

  Back To Karkand

  Ferdig lastet ned nå.... Edit: installerer.... Edit 2: alltid muligheter: http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=611323 Edit 3; And here we go!!!!!!!!!!!!!
 7. FF=on gir en annen måte å spille på for min del.... I BF2 tida så spillte jeg både på on og off servere og likte både det ene og andre like godt.. Men det er ingen tvil om at det kan være frustrerende å spille på FF=one servere når folk løper inn foran tanksen din hele tida. For en noob på chopper så er det veldig greit med FF=off... Da kan jeg nemlig bare gyve løs og kanskje klare å treffe en person hver runde...
 8. Hva synes dere? Jeg har fri idag så sitter nå å laster ned og tenker det blir første test om ca 10min... Skjæret i sjøen er at jeg bare har en time på meg før jeg må stikke i barnehagen...
 9. Har ingenting med økonomi å gjøre... Jeg må visst gjenta meg selv å si at ; jeg vil ikke ha stasjonær pc.... Jeg har kjærring, unger og et hus som ikke er tilpasset et "gutterom" med en stasjonær pc for pappa... Tablet har jeg også. TV og anlegg har jeg også. Og playstation (2/3) har vært i hus i mange år. Men det jeg virkelig savner er å spille BF sammen med dem jeg har spillt med på pc tidligere...
 10. irnv er jo ubrukelig etter oppdateringa.....
 11. For min del. Jeg vil ikke ha stasjonær og å bruke flerfoldige tusen på å kjøpe en laptop som klarer å drifte spillet noenlunde er heller ikke aktuelt.
 12. Vet ikke... Bare brukte den chat greia også skulle han i andre enden se på det når jeg gav han konto id etc også gikk det 5 min også skreiv han at nå kunne jeg prøve og da funka det.
 13. Det er vel ikke et forum laget for hjelp råd osv.... Ift problemet ditt så har jeg ikke hørt om noe tilsvarende. Sry.
×
×
 • Create New...