Jump to content
Battlefield.no

Dustn

Klanmedlem
 • Content Count

  2,296
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Dustn

 • Rank
  Enige og tro til Dovre faller
 • Birthday January 30

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 1. Mulig én av de beste seriene som har blitt laget, og en helt fabelaktig skildring av Borgia-familiens kupp av Paveembetet. De forskjellige karakterene, plottet, bakgrunnshistoriene og ikke minst ressursene som har blitt brukt til å lage autentiske bygninger, klesdrakter, smykker og andre detaljer er helt vannvittig. Man blir sugd inn i serien slik kun HBO kunne før, samtidig som man føler at man lærer noe mens man ser på. François Arnaud skiller seg ut som den ledende skuespilleren, IMO, og han spiller rollen som den sammensatte, men dog moralsk rotne, Cesare Borgia, som alene gjør serien til en must-see for alle som verdsetter dramaserier. The Borgias er det beste som har blitt vist i 2011, så her er det bare å laste ned/bestille fra nett. Sørg for å skaffe deg noen fridager, denne serien tar man i ett jafs.
 2. Har Bethesda sagt noe om forbedring av AI i spillet? Begynner å bli latterlig lei av å være gjeter for de som er med meg på oppdrag.
 3. Jeg merker også at selv om karakteren min nå er på lvl 14, føler jeg egentlig ikke at han har blitt så mye sterkere. Har jeg uflaks og møter giants eller bandit chiefs, må jeg ta overdose på health potions for å i det hele tatt ha en sjangse. Samt at evig quicksave spamming er noe drit, men det burde jeg ha husket siden fallout.
 4. Er det bare meg som ikke forstår motivasjon bak å lage et så vannvittig pent spill som Skyrim, for å så tvinge spilleren ned i kjedelige gruver, tunneler og huler gang på gang på gang? Orker snart ikke å ta quests lenger, er ny hule hver gang.
 5. Det er forskjell på nerd og nørd. Nerder er smarte, typ Steve Wozniak, Sergey Brin og de typene der. Nørds derimot er ikke så fryktelig smarte, og de kan gjerne mye om et emne som er helt ubrukelig, som dungeons and dragons, stargate, star trek, etc. Regner med at dere ser forskjellen.
 6. Meget bra spill, men irriterer meg over hvor n00bifisert (les, konsollopptimalisert) menyene er. Trykker man feil under handel eller dialog, er man rett tilbake til start. Samme når man skal velge perks, må man utelukkende bruke wasd for å ikke havne utenfor menyen. Utenom det er spillet noe av det beste jeg har spillt. Lyd, dialog, stemning, combat, alt er perf.
 7. :lol: Typisk venstre-elitist å svartmale amerikanere som dumme og ignorante. Hva med å utdype litt, eller mener du Klassekampen er flinkere til å dekke valg i USA enn f.eks Politico?
 8. Er vel å forvente at nørdsa her inne går bananas for å forsvare sin usosiale livstil. At min maskulinitet skal tas opp som årsak for at man ikke liker svettelukt (vi kan godt gi hverandre high-fives og klapse hverandre bak slik de tøffe garderobegutta gjør, keh) blir direkte latterlig. Heldigvis ser jeg også enighet her inne, samt noen som har luktet dritt såpass lenge at de ikke kjenner igjen drittlukta lenger, så alt i alt er dette en overaskende diverifisert gjeng. Godt å se at ikke hele gaming-miljøet målrettet jobber for å lukte som en gris, selv om noen av stallgutta her gjør et poeng å ha vært i dusjen (gratulerer, du er nå velkommen til å delta i samfunnet på lik linje som alle andre som bruker såpe).
 9. Obama har, i likhet med mange amerikanere idag, ikke annet enn lommerusk i lommene. Med den offisielle arbeidsløsheten på 9.1-9,2 %, enda høyere når man tar med de som jobber ufrivillig deltid, kan det ikke forventes at han får fortsette. Man må huske på at til tross for at vi i Europa skylder på Bush og republikanerne for finanskrisen, har amerikanerne et mer nyansert og detaljert bilde av sin egen innenriks- og finanspolitikk. Tallene på amerikansk statsgjeld, samt forpliktelser til pensjon og trygd, er såpass høye at det er umulig for noen å forstå hva de tallene faktisk betyr. Obama har vært en Carter, og det nytter ikke å skylde på republikanerne for det. I perioden 2008 - 2010 hadde Dems flertall i begge kamrene i kongressen, og likevel klarte de ikke å behandle de tyngre sakene før valget i 2010. Tenker da spesielt på heving av gjeldstaket som ble det rene kaos i D.C. En ulempe som ikke har blitt nevnt her med Romney er at han er en Wall Street-type, som vil bli et fabelaktig tema når demokratene skal lage valgkampvideo. Blir en massiv drittpakke det valget her og, slik vi kjenner igjen fra 2000 og 2004. Det blir spennende å se hvilke saker som kommer opp under valget, men jeg tror nå Obama taper, i all hovedsak pga økonomien, som han til tross for massive stimuleringsprogrammer ikke har klart å gjøre noe med.
 10. Dette er ikke trolling, for pokker. Det er en sak som mer eller mindre ufrivillig har opptatt meg i det siste, mtp. den nylige kontakten med nørds. Jeg sier ikke at det å være nørd er noe negativt, men om man kjenner seg igjen i noen av punktene burde man iverksette tiltak. At idrettsfolk, syklister etc lukter stramt etter en treningsøkt er ikke det samme som en nørd som møter opp på jobb hvor man skal være i 8 timer, og lukte stramt og jævelig med en gang man dukker opp. Det må være mulig å sette kodingen på pause for å vaske klær, ta seg en dusj, barbere seg etc. Hvis ikke man gjør dette har du fryktelig lite å gjøre sammen med andre mennesker, siden de vil merke tilstedeværelsen din med avsky og kvalme. Hvorfor må jeg gjøre klar spypose hver gang nørds dukker opp på jobben? Det er ingen andre sosiale grupper som tillater et såpass stort kroppslig forfall som det nørds gjør.
 11. Forskjell på skjegg og random hårvekst på haken. Driter i om jeg ikke oppfattes som macho fordi jeg legger merke til når det er på tide å kjøre en vask eller ta seg en dusj. Dette er ikke ment som harselering mot nørds, snarere en vennskapelig oppfordring. Kommandolinjer i Linux kan ikke erstatte det å ha et sosialt liv, og da burde man sørge for at medmennesker ikke må holde pusten når man er i nærheten. Det er ikke å mye å be om at en skal bruke en krølla 50-lapp på shampoo og deodorant noen ganger i måneden.
 12. Det virker som det er en del enighet her, tiltross for at jeg ikke forstår ca halvparten av postene. Om noen her lurer på om de er nørds, og derfor omtalt i tråden her, er det enkelt å finne ut av ved å svare på noen korte spørsmål: 1: Lukt under armene. Lukter det svette og ukegammel spraydeodorant? 2: Barbert i det siste? Eller har du kjønnshårlignende hårvekst på haka? 3: Se i speilet. Har du slapp og dårlig holdning? 4: Kan du en eneste linux kommandolinje utenatt? Svarer du ja på minst to spørsmål, er du en nørd, og må iverksette tiltak nevnt i post #1 øyeblikkelig.
 13. Klart jeg har spurt fyren! Men han sier han alltid har noen kommandolinjer å skrive før han kan spille DOTA hele kvelden uten GUI.
 14. Morn, nørds. La meg starte med at jeg vet ikke om dere kommer til lese dette her. Erfaringsmessig har jeg fått oppleve at dagens nørds er veldig lite opptatt av å lese om generelle ting som nyheter, sport, politiske diskusjoner etc, men er mer opptatt av nyeste kildekoden i Linux og hvordan DirectX ødelegger for Indie-miljøet og whatnot. Likevel hører denne tråden til i generelt forum, så hvis du kjenner en nørd, send han en link, de burde lese dette. Jeg vil gjøre dette klart med én gang: jeg verdsetter nørds. Jeg respekterer dem også, på lik linje med mye annet med puls. Jeg ønsker ikke å gjøre nørds noe vondt, på lik linje som jeg ikke ønsker hunden min noe vondt. Men en hund trenger dressur, og det gjør tydeligvis nørds også. Jeg har de siste ukene hatt ufrivillig mye med nørds å gjøre. Jeg har fått med ny jobb, og tilfeldigvis jobber det en nørd der også. Han er veldig flink på data og tv, men veldig lite flink på områder som personlig hygiene, barbering, generell opptreden og holdning. Siden det er lenge siden jeg hadde med nørds å gjøre, håpet jeg at han skulle være unntaket, men dessverre viste det seg ikke slik. Jeg har også hatt med nørds å gjøre med en irriterende retursak ang. en laptop. Der opplevde jeg samme oppførselen hos nørds som jobber et helt annet sted enn der jeg jobber, de bor langt fra hverande, de henger sikkert ikke på samme forum eller IRC-kanal engang. Likevel er symptonene helt like blant denne gruppen. De oppfører seg som sosiale vesen når man snakker om hvor ondt Apple er, fordelene med Linux, Warcraft 3 mods, etc, men prøver man å snakke om hverdagslige emner som det aktuelle nyhetsbildet, politikk, musikk, til og med været, så låser de seg inne i det lille skallet sitt. Klart, mange nørds bruker sommeren til å skrive kode, og de mindre vellykede nørdsa beveger seg kun utenfor kjelleren hvis de er manko på cola, eller at de, gud forby, må på jobb der de må jobbe med andre mennesker som ikke syntes en lang kommandolinje er bedre enn sex. Si meg nørds, kan dere ikke fikse opp i egne rekker? Standard hygiene, ro ned på linux-pratet, bli med på en pils etter arbeidstid, meld dere inn i samfunnet igjen. Dette er ikke urimelig krav, kan dere ikke bare ta dere sammen bittelittegran?
 15. Lekte meg litt med nytt oppsett fra komplett i anledning BF3. Om noen kan dobbeltsjekke listen for mangler eller forslag vil det settes stor pris på. Ønsker ikke å overstige noe særlig mer enn 13K. Litt usikker på SSD'en, og skjermen virker latterlig billig. Kommer til å bestille ila neste uke. Målet er seff å kjøre bf3 med SUPERMAX-ULTRA-grafikk. http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mod...03-2085D7383423
×
×
 • Create New...