Jump to content
Battlefield.no

PuNky

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  9,164
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

PuNky last won the day on November 8 2011

PuNky had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About PuNky

 • Rank
  Panda power
 • Birthday 08/23/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/profile?user=Punkguy21

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Eiker
 • Interests
  you know... stuff.....

Recent Profile Visitors

3,969 profile views
 1. my favs! "He who is not everyday conquering some fear has not learned the secret of life" -Ralph Waldo Emerson "The value of life is not in the length of days, but in the use we make of them; a man may live long yet very little." -Michel de Montaige "Kunnskap kan man lære av andre, visdom må man lære seg selv" -Axel Munthe
 2. Bra stream, behagelige kommentatorer og fine dueller ! GO virket utrolig godt egnet for streaming.
 3. CS:GO kjøpes as we speak, og iom. at jeg skal ut i min andre pappaperm i forbindelse med at rognpåsan nok en gang har klart å gjøre jobben sin satser jeg på å bli super-l33t ila kort tid(men frykt ei, ikke mer enn det dere er vant til..) dersom dette faller i smak vil jeg også være med å leke.
 4. PuNky

  Glad tråden!

  Takkar båda två! 3 barn høres gøy ut! Gamle? Spent på hvordan hverdagen blir fremover, har jo vært helt konge med tulla(16mnd)som beiner rundt om dagen og sier "bil" som en gammel tannløs trønder. Fordelen med perm er jo den delen med at når de er <6mnd så sover de nesten mer enn de er våkne, hvertfall gjorde vår det, så da er det jo kjempemuligheter for gam... jeg mener husarbeid..
 5. PuNky

  Glad tråden!

  Glad jeg hørte "how many licks" på P3 i går. Lurer på passende alder før jentungen kan høre...6-ish? også er jeg glad rognpåsan funker såpass at jeg har klart å formere meg ENDA EN GANG!! pappa-perm / gaming-perm i oktober. Coming to a server near you. også blåbærmuffins.. jeg er glad fruen nylig mekka verdens beste blåbærmuffins.. og kaffe.. blåbærmuffins og kaffe.. Mmmmm..
 6. Henger meg på denne. Hoppa inn i noen hete kamper på en nesten tom bf.no server for noen dager siden. Hadde det kjempegøy! Vil tørre å påstå at alle de som har lagt ned 50++ timer i BF3(og det gjelder vel fort samtlige i denne tråden) har fått rimelig good value for money, eller bang for buck om du vil. BF3 er fantastisk moro enda, og hvis BF4 kommer seg i nærheten av dette glimrende spillet så blir det selvfølgelig kjøp av dette og!
 7. BF3 er som en elsker jeg ikke har tid til - fn9z
 8. Hete saker! OT; Jeg føler meg litt fremmedgjort av hele diskusjonen egentlig. Public så kjører jeg ofte min egen båt, og enten gjør så godt jeg kan sammen med mine medsammensvorne @ mumble/squad, capper flagg, leker pr0, reviver og herjer, ellers så finner du meg i en busk oppå et fjell, eller godt gjemt inni et mørkt hus sånn at du blir stående å glane på killcam etter du har daua(naturaly), mens du leter etter møbler eller et husnummer for å finne ut hvor jeg har slått opp telt så du kan kjøre kaldt stål i ryggen min. Er jo det som er så herlig med BF3, at man kan velge sin egen spillestil, basert på humør, dagsform, i det hele tatt. MEN På generell basis er det utfordringer jeg liker best. Gi meg gjerne et helt lag med BX3`ere eller Guinesses! Er jo da man må skjerpe sansene litt ekstra, når det kommer litt folk som vet hva dem driver med på serveren. Blir som at jeg var en hobby-sjåfør i rally, så kom plutselig petter solberg og spurte om vi skulle race. Jeg hadde jo sagt ja, kjempegøy! Fremfor å krumme ryggen, se ned i bakken og si at jeg ikke er no flink, og at han kan kjøre mot non andre. Så jeg stiller med heller på sidelinjen i diskusjonen her og sier bring it on(http://www.imdb.com/title/tt0204946/), teamstack til krampa tar dere, så skal jeg gjøre mitt ytterste for å legge kjepper i hjulene, og noen skrammer på k/d`n deres!
 9. Tror jeg måtte lese den 3 ganger før jeg så the phun - men eg såg an teslutt! utifra screens så det jo ut som noddy hadde kustus på flyet, så da har dere jo en co-pilot
 10. tydelig at man må henge mer på irc !

  1. Fett

   Fett

   Hehehe, trur jeg må laste ned IRC igjen ja

 11. PuNky

  Back To Karkand

  har du ikke fått sunglasses unlocken?
 12. PuNky

  Back To Karkand

  Nå har jeg klokket endel timer på sharqi og har ikke lagt merke til at Soflam blir hyppig brukt i det hele tatt, dessuten er den mega-lazerenpekeren lett for bakkepersonell å ta ut. Opplevde mer helirape på sharqi enn noe tidligere kart, så hvis SOFLAM klarer å holde den fuglen på bakken en stund så er det bare til det bedre.
×
×
 • Create New...