Jump to content
Battlefield.no

Tempobye

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tempobye

 • Rank
  Menig
 1. Ja, ellers hadde jeg ikke blitt ansatt. Derfor kan jeg ikke si at jeg ikke er fornøyd med CV-en min. Det hjalp meg virkelig å nå de høydene jeg satte meg for å oppnå, og nå går jeg videre, uansett hva. Det varmer sjelen min å vite at takket være CV Shop fikk jeg drømmejobben min. Her på siden er alle moderne krav til søkere tatt hensyn til. og fordi søket har blitt så enkelt og hyggelig. Jeg vil råde alle unge til å bruke denne tjenesten.
 2. Hallo! Du må først forstå deg selv. Finn ut hva du liker å gjøre. Det er veldig bra når hobbyen din begynner å gi deg inntekt. For eksempel elsket jeg en gang å lage interessante bilder til innlegg, og så ble hobbyen min til en jobb! Nå hjelper jeg folk med å skrive CV. Jeg jobber på Web Promotion publikumsmarkedsføringstjenesten cv mal . Alt er praktisk, komfortabelt, alt er klart i bruk. På denne siden er den gratis planen nok til å lage unike CVer!
 3. Først og fremst søker arbeidsgiver å se personlighetstrekkene for å vurdere hvilken nytte kandidaten kan gi for teamet og bedriften som helhet. Slik bygges det psykologiske portrettet av søkeren. Og de antydet godt i CV-en hvilke interesser som spiller en betydelig rolle i utvelgelsen av personell i mange selskaper. https://cv-shop.no/ på denne siden alle detaljene du trenger å vite.
×
×
 • Create New...