Jump to content
Battlefield.no

ErNieMan

Supermedlem
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ErNieMan

 • Rank
  Menig
 • Birthday 11/26/1987

Contact Methods

 • Origin
  snikedott
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Hamar

Recent Profile Visitors

469 profile views
 1. Gode minner og likte community her back in the day, fant tilogmed ut at kontoen fortsatt var aktiv nå! Forum generelt virker som en døende greie. Henger fortsatt litt på somethingawful
 2. Henger endel på something awful forumet, mye bra tråder der. http://forums.somethingawful.com/ , koster 10 dollar å bli medlem, men det synes jeg er verdt det
 3. Hadde vært fett med en battlefield 1.6 server ja, spiller på catch gamer serverne for det meste nå men hadde vært kos å spille med bf.no folk.
 4. hehe , havnet på 56 poeng , ikke værst til å ha bodd på østlandet / hedmark i de 13-14 siste åra
 5. Hunter Pala ( litt dårlig bilde )
 6. Får vel legge til charsa mine her. Hunter: Redeemer / Emeriss / EU - ErNieMan Paladin: Blessedsnik / Emeriss / EU - ErNieMan Rogue: Skyggeskrot / Emeriss / EU - ErNieMan Spiller alliance på Emeriss i guilden Vinterblot
 7. Vil bare legge til litt på arenadiskusjonen her , selve laget må ha 10 kamper i uken , ikke members , så om laget har spilt 10 kamper , må du ha vært med i 3 av dem ( 30% ). 30% gjelder i alle arenabrackets , 2v2 til 5v5. Kan også legge til at i motsetning til honorpoints så deles arenapoints ut bare en gang i uken før server maintence.
 8. Alvenavn: Thranduil Helyanwë ( har visst samme alve-etternavn som madammen din , simba. hehe) Hobittnavn: Pimple Foxburr of Loamsdown (edit: ser at det er enda flere med samme etternavnsresultat også, sikkert litt dårlig med valgmuligheter)
 9. ErNieMan

  GTA4

  Så ganske fett ut , kjente igjen noen steder fra GTA 3 i filmen, blir morsomt å se hvordan historien spiller seg ut som russisk innvandrer , hehe.
 10. ErNieMan

  GTA4

  faen, ante meg at det kom til å skje , men natten er enda ung!
 11. Har en rank 13 paladin med Zin'Rokh, klarer meg bra mot de fleste jeg møter 1 vs 1 eller 2 vs 1. Paladin er dog veldig gear dependent class, du kan ikke forvente å eie veldig uten et godt våpen og bra hp. Som andre har nevnt så er ikke paladin akkurat en dps class, men med litt flaks kan man burste ned folk rimelig kjapt. ( holy dmg ftw ) I TBC får paladins endelig et strike, hvis man speccer 41 retribution, noe som gir enda høyere burst potensiale. Jeg vil tro paladins passer godt til TBC pvp, siden de er godt egnet for lange kamper, da de fleste får mye høyere HP enn nå.
 12. Dette var så overdrevet at det var ganske morsomt , som et james bond spill på steroider
 13. ganske sikker på at han bruker Energized chestplate fra DM, iallefall samme look på den.
 14. havna i group 6 jeg og ( emeriss ) blir gøy å møte ferskt blod!
 15. Var vel egentlig aldri slik at jeg følte at jeg hatet det , jeg satte meg et mål og jeg gjennomførte det , slik jeg også gjorde da jeg grindet meg en jedi i SWG. ( pre NGE ) Så lenge jeg hadde tiden til det og klarte målet mitt , driter jeg egentlig i hva andre tenker om det. Er noe med den følelsen av å ha gjennomført det man planlegger og skaffe seg noe som ikke alle har. Nå om dagen bruker jeg tiden på world pvp og duels utafor IF og diverse instances med venner , og spiller selvsagt ikke like mye som når jeg grinda honor hardcore. Honorgrinden gjennomføres bare en gang , etterpå kan man returnere til å spille mindre og gjøre hva man vil.
×
×
 • Create New...