Jump to content
Battlefield.no

Megalodon

Klanmedlem
 • Content Count

  805
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Megalodon

 1. Source engine, Build 5506 sku man tru!
 2. Det problemet hørtes litt annerledes ut. Hadde anbefalt en ominstallering av Bad Company 2 for å se om det fungerer. Husk å oppdatere skjermkortdrivere også.
 3. Fikk endelig løst problemet. Måtte gjøre følgende: * Tildele fast IP til PC'en fra routeren. * Tildele fast IP til routeren fra modemet. * Sette routerens IP som DMZ i modemet. * Sette PC'en sin IP som DMZ i routeren. Egentlig litt shady å ha det sånn, men eneste måten jeg unngår å bli frakoblet hvert 3. minutt.
 4. Har nå forsøkt å kjøre spillet som admin og installere spillet på en annen PC i huset. Akkurat samme problemet (begge kjører Win7 64-bit). Om jeg bare logger inn og forblir i menyen, men ikke joiner et game, blir jeg også disconnected fra EA Online. I det tilfellet får jeg kun beskjeden ""The connection with EA Online was lost".
 5. Installerte og testet spillet i et par minutter for ca. et døgn siden, ble disconnected da også. Også har det skjedd i hele kveld. Pingen på serverlista er veldig bra (10-15 på norske servere). Inne i spillet er det verre, 90-150, men så godt som alle andre spillere har det også. De få minuttene jeg får spilt merker jeg ingen lagg.
 6. Kan jeg regne med at problemet løser seg selv? Det har skjedd sånn 20 ganger på rad, har ikke fått spilt en eneste gang over 5 min. Det virker ikke som andre har samme problemet, når jeg nevnte det in-game skjønte folk ingenting. EDIT: Har tatt tiden, blir frakoblet nesten akkurat på 3 minutter hver eneste gang.
 7. Bump. Nettopp skaffet meg BC2, faller ut av server etter noen minutters spill, 5 max. Faller først ut i hovedmenyen uten noen feilmelding. Om jeg prøver å få frem serverliste, stats eller noe annet kommer først feilmelding: "Failed to connect to EA online. Please try again." Kort etterfulgt av: "The connection with EA Online was lost." Har googlet masse på det og testet en haug med løsninger. Prøvd dette så langt: * Koble PC rett i modem. * Åpne en drøss med forskjellige porter. * Skru av UPNP. * Skru på QoS. * Sette DMZ på min IP. * Oppdatere PB (spillet er seff up to date). Har NGT som ISP og en D-Link DIR655 router. Ingenting galt med nettet, naturligvis. Testet TV2 serverne og no finske greier, akkurat samme problem.
 8. Zell er noob! Spillet er veldig utfordrende og brutalt. Ser fryktelig bra ut Veldig gjennomført oppbygging av karakterer og en drøss av valgmuligheter i starten.
 9. Game of the year på Gamespot i fjor, endelig i Norge. Noen som har skaffet seg dette? What's the verdict? Når jeg så på anmeldelsen så jeg at man kunne legge inn hint og vink for å hjelpe de man har på PSN, så nice om folk som har spillet legger til hverandre og hjelper hverandre gjennom spillet PSN ID: Jfrimannk
 10. Er vel heller Last Stand som burde forbys
 11. Ned med HP! Viktigste med hardcore, spør du meg...
 12. Spilte litt i stad (veldig gøy), men er terskelen for hvor mye skade man tåler redusert? Synes den var så høy i forhold til andre HC servere...
 13. Jeg synes ikke det er et spill hvor det er nødvendig å ha den type personligheter. De tidligere CoD-spillene hadde veldig antydning til dette heller. Man husker bare gjerne vagt noen figurer som stikker seg ut, f. eks den gamle sprø russeren i CoD: WaW. Eller den litt chubby rødhårede skotten som fulgte deg i CoD 2 under Afrika-kampanjen. Det passer seg ikke på samme måte med en Master Chief eller en Agent Blaskowitz i Call of Duty. Det føles mer riktig å være en del av "mengden av navnløse soldater" som dør på slagmarken.
 14. Latterlig anmeldelse. Spesielt utsagnet; "I Halo og Half-Life har vi karakterer som Master Chief og Freeman. I COD(5) har vi ingen slike personligheter å forholde oss til." Hadde nok reagert litt om man spilte som 'Sgt. Macho' i CoD 1, 2, 3 og 5, en fiktiv krigshelt som drepte 50 000 tyskere på 5 år. Eneste jeg kan si meg enig i er at lydeffekten fra våpnene er litt slappe. Det skal gjerne blø litt av øra etter man har tømt et par magasiner med MG42.
 15. Trengs det 4 vanilla servere da, med tanke på at de alltid er tomme? Hadde glatt joina (og sikkert idlet litt også) om det var hc
 16. 1337gamer har ingen hardcore servere. Derfor burde bf.no gå frem som et godt eksempel
 17. Burde jo få samlet alle herfra som spiller på ei friends liste, så om det er mange online på forskjellige servere kan vi hoppe over på bf.no Er hardcore server oppe, forresten?
 18. Sant, War er også fint å ha med. Glemte helt den i farta
 19. Hardcore server. Antall: 20 på medium store maps. Opptil 30 på de store. De små er bare kaos uansett. Rotasjon med HQ, Domination, Sabotage og CTF. Er kjedelig å vente på at en S&D runde blir ferdig om man dør tidlig...
 20. Mener du 'C:\Documents and Settings\[brukernavn]\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles'? Leser på offisielle CoD forumet at folk har klart å få tilbake ranken, men ingen av tipsene som står der hjelper.
 21. Flere som har mistet ranken sin eller? Jeg var vel rank 32 eller noe sånt og når jeg fikk logget inn på profilen min nå nettopp (var umulig tidligere i dag) var "create a class" grået ut...
 22. Yes, drivere skal være up to date.
 23. Ok, har fått på greiene nå. Men et nytt problem har dukket opp: Opplever at maskinen booter seg selv når den står på over lenger tid og jeg ikke følger med (tipper det kommer en blåskjerm og at den booter seg med en gang, da jeg opplevde det en gang mens jeg satt på maskina). I tillegg blir jeg ofte kastet rett ut i desktop når jeg spiller, uten noen error message (kun testa Warhammer Online over lenger tid, men hadde ingen problemer før bytte). Nye jeg har skaffet meg er Geforce GTX 280 og Corsair 750w psu. Virker som dette er en litt ustabil combo av en eller annen grunn?
×
×
 • Create New...