Jump to content
Battlefield.no

hejjdu

Supermedlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hejjdu

 1. hejjdu

  Fremtiden for Arma

  reporting for booty!
 2. Har iptorrents invites =) Du sier noe der, MEN er ikke alltid man vil vente rundt 1 år for og vente på en film som nettopp har vært på kino! vil helst se den litt før! tar jo evigheter før sånt havner på netflix osv
 3. Og tar jeg ikke heeeeelt feil så kan man vell det samme med armored suv og m2 hmmw? og vell ja.. 1 rakett fra et av helikopterene
 4. Man kan bruke Vodniken til å cleare missions alt for lett ettersom AIer ikke skyter på den. Det er derfor den ikke er til salgs. Trur det finnes et script der Ai's ikke dropper loot om de har blitt kjørt over. De dropper kun vis de har blitt skutt! Kanskje verdt og ta en titt på! Men har serveren et script som sletter biler som ikke har blitt brukt på 1 uke?
 5. Hadde heller trengt en safezone med en trader i nord, ja! Men er startet og bli endel baser rundt AWOL så kanskje like greit, så man slipper de flaggermusene som lusker oppe under takene der Hahah Du får landet om du kommer inn fra andre siden =) kan hende du kjører deg fast i det statiske flyet da, Men kan sku den løs med en bil =)
 6. Vell er noen ting jeg ikke skjønner helt tankegangen bak, for eksempel så får du ikke kjøpt vodnik (pga at den er overpowered utifra det jeg har hørt) MEN er armored suv, m2 hmmw. heli's med missiler og nokk av våpen med høyt kaliber som tar ut en vodnik rimelig kjapt! Har også tenkt litt på det med missions, Hørte snakk om at dere ville ha mest mulig PVP på serveren, da trur jeg det funker bedre vis det kun er 2 missions oppe til samme tid, for da blir det også mer "krig" om og ta et mission + at det åpner mappet for mer roaming med biler/helis.
 7. bloodsuckers er greit nokk det! fint at noe får blodet til og pumpe litt ekstra! emp storms. vell som humaN sa de er litt bugget. Jeg vil helst ikke se de bli lagt til på serveren! cold weather, vell er da bare og stacke opp med heatpacks! Jeg synes iallefall det kunne bli lagt til oppe i fjellene! er alt for mange fjellgeiter som ligger og venter der i 20 min med sniper Railgun? hell no, er jo en as50 på steroider, trur det blir litt i det meste laget!
×
×
 • Create New...