Jump to content
Battlefield.no

Svarthauken

Supermedlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Svarthauken last won the day on February 10 2016

Svarthauken had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Svarthauken

 • Rank
  Menig
 1. Samma for meg, bare upper gamma å lys så er det dag hele tiden ^^,
 2. Jeg fant ingen egen "topic" for hvor jeg kan rapportere ting som ikke virker som det skal, så jeg lagde bare en topic. Om det finns en annen kan dere slette denne. Men jeg har et problem med at masker/briller/shemag forsvinner når jeg logger av og kommer på senere for å spille.
 3. Min personlige mening er at tilgangen på våpen er veldig høy. Jeg ser ingen annen mening med oppdrag annet enn å få "respect" Hadde det vært slik at de "beste" våpnene i spillet ikke var tilgjengelig hos traders, men var noe du måtte gjøre missions for å få tak på. Det gir oss noe mer å jobbe for. Jeg føler at jeg bare kan spawne, sykle til traders og kjøpe alt det beste utstyret. Om ikke kan kjøp prisen på våpen høynes betydelig, gjør det litt vanskeligere og få "high end" våpen og utstyr. Kjøretøy også, la det være noe folk må jobbe for å få råd til. Jeg spilte en dag sammen med en venn, jeg har 2 helikoptre, 1 bil og mener selv at jeg har meget godt gear. For lett for min del. hva tenker dere?
 4. Svarthauken

  Overpoch

  Det va mange pålogga i går, mtp at det va mandag ^^, Nokka nytt om Overpoch?
 5. Linkene funker ikke lengere :/ 404 not found
 6. Svarthauken

  Overpoch

  jeg er positiv angående alle de nye tingene som kommer med overpoch, men at en skal kunne gå inn i vanlige hus, og finne de våpnene som han gjør på de youtube videoan, syns jeg blir litt for lettvint. Så om det går ann å skru ned spawnraten på våpen, så trur jeg det kan være til fordel for oss som liker å spille på Epoch, og med tanke på å få inn flere spillere på servern. Den spenningen som er i Epoch nå, når du endelig klarer og finne ting, som ikke spawner så ofte, og den spenningen du får når du møte andre spillere, trur eg kanskje blir borte i en eventuell Overpoch, da som det er skrevet tidligere her at det vil bli mer som en fullblods pvp server, hvor folk ikke lenger "spiller lenge" for å få tak i bra utstyr, men spiller kortere fordi det blir for lettvint å geare seg opp. Det for min del og sette et mål om og bli Hero på servern, gjør jo at man må tenke litt på hva man gjør, og hvordan man opptrer når andre spillere er i nærheten. jeg elsker Epoch som det er nå og håper å kunne fortsette med det samme konseptet i Overpoch, bare med større utvalg av items!
 7. Men hva med oss faste brukere, som kun spiller på denne serveren, hvordan skal vi få spille når servern er full?
 8. Kjipt for oss som streber med å være heroes! Men men, da får vi fjerna alle de unødvendige basene og bilene som står låst overalt, og ikke brukes
 9. Vil dere slette alt på servern? Basene, characterne våre osv? Eller bare baser som ikke er maintained, og biler som ikke er brukt på lang tid, o.l?
×
×
 • Create New...