Jump to content
Battlefield.no

NOR-Klovn

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About NOR-Klovn

 • Rank
  Menig

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Et av mine all time favorite albums er Linkin Park's Reanimation. Anbefales å høre det!
 2. Har en artig historie om et kompis og onkelen som overnattet i et forlatt psykiatrisk sykehus... Etter å ha gått igjennom sykehuset for å sjekke ut hvordan det var gikk de for å legge seg og begynte å fortelle skumle historier. Så hører de at noe smeller i en av etasjene over, når de er midt i en fortelling. Så, hører de at heisen er i gang... og et pling, når heisen var i etasjen deres. Så løpende ut av sykehuset kom de, soveposen liggendes igjen.
 3. Hei, nei det er ikke min konto. Her er min: http://www.battlefield.no/bruker/klovn Jeg meldte meg inn 19 juli i år. Stod at pm var sendt, huket av for at den skulle sende kopi til min mail også og den kom fram til meg ihvertfall. Ser at jeg ikke finner kontoen når jeg søker inne på forumet etter medlemmer. Har sikkert falt helt igjennom systemet ;p
 4. Jeg gikk fra VG1 Elektro til VG2 Kjøretøy med bare interesse for faget. Eneste jeg hadde skrudd på av mekaniske ting var en moped. Leste mye på internett om forskjellige bil ombygginger på bilforum, der er det mye kunnskap å hente. Ellers kan du jo kjøpe noe bøker om faget hos en bokhandler. Eventuelt gå innom den aktuelle skolen og spør de om de har noen tips.
 5. Hei. Dette er vell ikke riktig forum å skrive dette på kanskje, hehe. Har hatt et problem med den første brukeren min, "Klovn". Får ikke logget på forumet med den, så lagde en ny bruker og denne fungerer fint. Prøvde å sende PM'er til cri74 og Eragon, men siden jeg ikke kan lese PM (må vell være innlogget i forumet for å lese dem så ble jo det litt vanskelig). Er det mulig å få fikset den brukeren? Hadde håpet på å bruke den da den er satt opp på riktig mail osv... Ha en fin dag videre.
×
×
 • Create New...