• Announcements

  • Eragon

   A blast from the past.   02/21/2017

   Vi driver i disse dager og legge inn nyheter ifra vårt arkiv. Så dette er ikke nye nyheter som dukker opp.  * Forfatter vil bli endret ved ett senere tidspunkt.

Klovnious

Serverdrifter
 • Content count

  950
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

181 Excellent

About Klovnious

 • Rank
  Defenseless Incompitent Condescending Killer Squad
 • Birthday 09/11/1993

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,205 profile views
 1. Sniffer på AMD jeg også, vil ha nytt kabinett og da tenker jeg at jeg like godt kan bytte ut hovedkort, ny CPU og ny vannkjøler. Men jeg har jo en i7 4790K som er overklokket til 4.8ghz, så kanskje jeg bare skal bytte kabinett og kjøler. Hvor mye forskjell vil 8 cores med 16 cpu threads gi i gaming, ihht det jeg har nå? (Har nå 4 core, 8 threads) https://videocardz.com/65708/intel-preparing-core-i7-7740k-a-response-to-amd-ryzen-7-1800x
 2. Fikset det nå Eragon
 3. Registrerte meg for lenge siden, men har ikke fått kode. Er vell over og ut for meg da
 4. Ikke noe fan av Trump, men så mye han er blitt snakket ned så kan vell ting egentlig bare bli bedre. (Liker jeg og si da, han kommer garantert til å trakke en annen verdenstopp på tærene også blir atomkrig WOOOOOOOOOOOOOOOOOO)
 5. Intel har ikke vært særlig nyskapende med prosessorer de siste årene, så kanskje du vil vurdere AMD prosessor når den kommer ut? Ryktes om at de kommer om en måned eller to.
 6. Er skikkelig ekkelt å se på andre folk som er like dårlig som meg i videospill :S
 7. http://itavisen.no/2016/11/25/test-google-pixel-xl-er-den-beste-android-mobilen-for-en-ytelse-og-et-batteri/ ITavisen er ganske fornøyd med Pixel da, men telefonen må importeres ser det ut som.
 8. Hardcore first person view. Ser ganske gøyt ut
 9. Første episode ute! Syns det er kjekt å se de igjen, men syns ikke første episode var så bra... Begynte bra, men ble litt meh. Plukker seg vell opp. Syns ikke den nye "stig" var noe heller.
 10. Nexus 6P syns jeg er fantastisk. Hørte Google skal komme med sin egen nå snart, den tror jeg blir sykt bra! http://www.tek.no/artikler/her-er-den-googles-nye-pixel-telefon/358886