Jump to content
Battlefield.no

Hst

Klanmedlem
 • Content Count

  2,618
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Hst

 • Rank
  Til salgs
 • Birthday 09/30/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lierskogen
 1. http://kotaku.com/mi...e-drm-514390310 Edit: Bekreftet http://news.xbox.com/2013/06/update
 2. http://www.youtube.com/watch?v=xb4iJFRS4Mw&feature=youtu.be Screens: http://kotaku.com/ba...nline-460024313 Ser ut som vi får hele 17 minutter med gameplay i morra. Det blir kos.
 3. Grillmat, trutemunn og gjengsymbolikk?! Hva mer kan man ønske seg? Lenge siden sist! Jeg savner battlefield.no
 4. Hst

  Day Z zombie survival

  Da har laster jeg ned Arma:CO kun for Day Z. Blir første pcspillet siden BF2! Fant ut at den bærebare klarer å dra det helt greit, er vel ikke så supermye som skjer på skjermen i Day Z uansett:p Håper å få spilt i morra. forutsett at Dalen Hotel har nett.
 5. Bioware har driti seg loddrett ut. Har du en save fra ME1 med customface som du har importert til ME2, så klarer ikke ME3 og lage noe som i det hele tatt ligner fordi de bruker et annet system for ansikter i ME3. Det suger fordi du bli litt knytta til karakteren din etter 50-60 timer med episk historie. Jeg har klart å lage en som ligner, men det blir liksom ikke heeeelt det samme.
 6. Jævla irriterende man ikke får importert ansiktet til den gamle karakteren. Og jeg får bare importert en gammel save hvor jeg er level 26, selv om den gamle fra ME2 er på 47. What gives?
 7. Du har jo Cris Cyborg, da. Men hun ble, pussig nok, tatt for bruk av anabole steroider. Forøverig akkurat blitt singel, så det er bare å kjøre på gutta.
 8. Husker jeg riktig så er det i templet i Solitude. Får questet av en weirdo utafor.
 9. Hst

  The Walking Dead

  Pause til februar så vidt jeg vet.
 10. Hehe, jeg har også blitt varulv. Føler på meg at det ikke er utelukkende positivt:P Folk sier jeg lukter våt bikkje:(
 11. Hst

  The Walking Dead

  Haha, enig med Bck! Man har vanskelig for å tro at "en mann av loven" dreper en annen mann i kaldt blod, men at KJØTTETENDE ZOMBIER limer rundt på jorda, det er den naturligste ting i verden:p Synes forøverig at serien er helt rå. Har en nerve som få serier kan matche. Leter man etter feil, så finner man det, slik er det med alle filmer og serier:)
 12. Jeg skal! Hadde jeg hatt en PC som kunne ha dratt det så hadde jeg nok fortsatt valgt xboxen. Det er litt deiligere å ligge på sofaen med fyr i peisen og en 55'' LED foran seg <3
×
×
 • Create New...