Jump to content
Battlefield.no

mini_Matte

Supermedlem
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mini_Matte

 • Rank
  Menig
 1. OH MAGAWD1!!1 God Jul Battlefield.no
 2. GTA V utsettes til April, nå burde det bli jævlig bra!

 3. Har ikke noe problemer med å kjøre Minecraft.....
 4. Problemet starter samtidig som jeg fiklet med instillingene in-game. Det som er veldig rart er at jeg har nesten samme problemet i Civilization V. Musepekeren flyter fint over skjermen, men hvis jeg trykker på noe tar det 1-5 sekunder før det skjer noe. Håper det ikke er noe hardware relatert. :=(
 5. Prøvde og goole litt, men jeg fant ingen som hadde samme problem som meg.. Tenkte på å reinstallere, men det er litt kjedelig, fordi jeg har ekstremt dårlig nett her jeg er nå. 2mbps.. Fint hvis noen andre kan hjelpe!
 6. Hei. Jeg fikk ikke lyden på CS til å virke på headsettet, og rotet litt rundt på Audio settings. Når jeg skrudde Speaker Configuration fra 5.1 til Headset, fucka CS seg helt opp. Når jeg er i menyen på spillet, eller ingame, virker det som om jeg har en fps på kanskje 0.20, hvis jeg beveger musepekeren, tar det kanskje 3 sekunder før musenpekeren den kommer dit den skall være. Har prøvd å slette config.cfg, det funket ikke. Kan noen hjelpe?
 7. Tusen takk for mange gode tips Gjorde det enkelt, og fjernet hiberfil.sys
 8. Hei, jeg har gått tom for plass på SSD'en min, har bare 12mb plass igjen. Jeg kan ikke starte Photoshop, og skype kræsjer hele tiden. Får også masse meldinger om at jeg har lite diskspace igjen. SSD'en er på 120gb, har BF4 og windows+chrome på den, installerer alt annet på HDD'en Hvordan kan jeg få mer ledig plass?
 9. Hva er skjermkortet ditt? Det er jo ikke sikkert det er internett-lagg
 10. For et par timer siden, spilte jeg med en fyr. Jeg så at han hadde 78-3 i K/D så jeg la han til på Origin og spurte om hvordan han klarte det. Her er det han svarte
×
×
 • Create New...