Jump to content
Battlefield.no

Nildo

Klanmedlem
 • Content Count

  3,775
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nildo

 • Rank
  Wiener
 • Birthday 02/13/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Hell Let Loose, lads! Tror jeg har klokket inn rundt 500-600 timer siste par årene. Gøy, og svært teamwork-fokusert. Vil si det ligger et sted mellom BF og Squad/Post Scriptum i gameplay. Svært vakre kart, og du kommer til å oppleve fantastiske og intense små og store kamper, som du faktisk kommer til å huske i lang tid. Recon er kos, inf er fett, men kjøre stridsvogn er BOSS (og da mener jeg i engelsk og ikke bergensk betydning). Solo-tanking er dritt, ineffektivt, og alle andre vil hate deg. Tar litt tid å bli god, men å linke opp med et par kompiser og ta ut tankser left and right, gir mestringsfølelse og godord fra commander og andre lagførere. Anbefales. Bli med a!
 2. Wow, litt liv her jo! Dette forumet, og da spesielt Generelt Forum, var virkelig gull verdt i sin tid.
 3. Om mine mål om å finne en jobb jeg trives med ikke oppfylles.
 4. Året valg blir litt pest eller kolera for meg. Er ikke spesielt begeistret for SV og misliker, som jeg alltid har gjort, Frp sterkt. AP sammen med Venstre(og muligens SP) hadde nok vært ideelt for meg. Dessverre blir dette lite sannsynlig, da særlig med tanke på Venstres lave oppslutning. Har egentlig ikke særlig mye til overs for Høyre, og en regjering bestående av kun dem og Frp får meg til å se rødt, bokstavelig talt. Ser heller en forlenging av dagens alternativ framfor fire år med Frp. Blir nok gode gamle Arbeiderpartiet på meg Forresten, jeg er godt klar over at Frp ikke er blant Venstres favoritter, men finnes det muligheter for at de hadde gitt sin støtte til et Frp-Høyre samarbeid foran det rød-grønne?
 5. Vil det komme flere maps etterhvert? 3 stk virker noe... lite?
 6. Wow... Husker han her, litt av en energibombe. Ufattelig trist å lese. Jeg kan faktisk huske han ganske godt, aktiv og hyggelig kar. Hvil i fred
 7. Haha, når jeg ser tilbake på hvilke to filmer som er nevnt som eksempler virker jeg nesten som den kommunisten Edit: Yes, Viva, en flott film, som inneholder litt av alt
 8. Helt til noen uker tenkte jeg alltid innerst inne "jaja, engelsk/amerikanske filmer er vel egentlig best uansett.." Men i det siste har jeg sett en god del kvalitetsfilmer på språk som tysk og spansk. Er en del gode slike filmer har jeg fått med meg, og hvis man gidder å følge litt med, så kan man lære en god del av språket og. Noen som vet de ikke-engelske filmer man må få med seg? Tenker helst fransk, spansk(latin-amerika<3), og tysk, men er selvsagt åpen for andre språk og! Kan iallefall nevne noen fete filmer jeg har sett de siste dager, Goodbye Lenin(tysk), Motorsykkeldagbøkene(spansk(latin-amerika), en fin film det).
 9. Rimelig fet sang, digger produksjonen. Kan bli en kos sang å spille av på fester i sommer denne her!
 10. kafka er ikke innviklet Ikke skrivestilen hans nei, den er lettleselig. Men hva betydningen og den dypere meningen er osv. er innviklet vil jeg påstå.
 11. Er enig med han karen her, skulle vært med litt nasjonalistisk følelse i penisområdet, området hvor følelser ofte er sterke! Gi linker!
 12. Nildo

  Voks

  Noen som har erfaringer med Björn Axén - Super Strong? Funker ganske greit for meg
 13. Virker spennende, men er nok dessverre skrevet på russisk. Kriteriet er at romanen må ha engelsk som originialspråk.
 14. Yes, nå har det seg slik at vi i dette sisteåret i engelsk litteratur får friheten til å velge en valgfri engelskspråklig roman. Det vil da altså si at den må ha blitt skrevet på engelsk. Og jeg tenker da at jeg vil velge en virkelig spesiell bok, en bok som virkelig setter preg på en, en som jeg på en måte bør jeg lese før jeg dør, en skikkelig klasseroman altså! Har ikke så mye å si hvilken litterær periode den er skrevet i, men vil helst ikke ha en innviklet modernistisk roman i ekte Kafka-stil. Så, åpne opp ditt littærere hjerte og del dine favorittromaner!
×
×
 • Create New...