Jump to content
Battlefield.no

Mislykket

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Mislykket

 1. Mulighet til å få en adresse? Hvordan blir det med parkering av bil? Bor du midt i betongjungelen?
 2. Har en 20 liters kanne med 80-96% selvbrygget Kan jo ta med den
 3. Har ikke bf genser :O Får ta ei t-skjurte å skrive bf.no på den da Men.. tar heller med puter enn stol, siden, ja.. har en liten golf. Da må jeg legge ned alt av seter (til og med førersetet) for å få plass til stolen. Så det blir anten tom bil med stol i eller meg, pc, bil og noen puter x) Er brennevin lov?
 4. Da er det bare å skrive meg opp! Er det noe man må ta med? Leketøy etc? Jeg jobber mest sannsynlig på fredag, er det noe i mot at man kommer litt seint?
 5. Er det fortsatt plass til en stakkars jevel som meg?
 6. Mislykket

  BIGWAR #16

  Det här kommer att bli kul
 7. Sitter å spiller battlefield hardline multiplayer nå! Er drittøft! Anbefaler å update alt av drivere etc før du begynner å spille. Jeg updata ikke og kom inn med 7 fps, altså et dårlig førsteinntrykk.
 8. friidrett? Is that an expansion for Battlefield 4? O_O
 9. Dette er en blandingsvideo som inneholder battlefield 4 og counterstrike: global offensive
 10. Mislykket

  GTA 5

  Det tror jeg blir helt ultra duper awesomeness!
 11. Commander trenger vi... Sadly I do not play that type of battlefield
 12. Supert! Når du kan så kan du gjerne komme på teamspeak 3: forsvaret.servegame.com (Dette er for pc, bare så det er sagt )
 13. Folk begynte å bli lei battlefield, og begynte å spille andre spill. Vi møttes bare en gang i uka for å spille hoved match. Vi ble eid, folk ble sure. Derfor
 14. Noen har kanskje hørt det, noen ikke. Her er iallefall en video
 15. Har blitt kontaktet av Hexagon. De er veldig lystne på en bigwar
 16. Er iallefall en veldig stor mulighet for den personen som klarer opptaket da. Det er en VELDIG stor mulighet Jeg vil ikke gå ut med hvilket competetivt lag de som er interreserte enda, siden de ikke ønsker å gå ut med det enda. Men det jeg kan si er at det er et veldig profesjonelt lag innenfor battlefield 4.
 17. Spiller du Battlefield 4? Kjører du tanks eller jet? Da har du kommet til riktig sted! Vi søker ut en tanksfører og en jet pilot som har lyst på litt team play! Føler du at du er god på en av delene og har lyst å være med på et profesjonelt lag i battlefield 4, så ta gjærne kontakt. (Må helst være litt erfaren med en av kjøretøyene.) Kriterier: Må ha tid til å spille følgende dager: Tirsdag, Torsdag og Søndag. Må være erfaren med ett av kjøretøyene. Må være flink til å følge ordre. (Dette går mye innenfor samspillet i laget. Det å klare å si ifra når man trenger backup, når man ser fiender og hvor de kanskje er på veg o.s.v). Vennligst ta kontakt med Mislykket, enten ved å kommentere nedenfor eller sende meg en melding på forumet så skal jeg ta kontakt. Håper dette er av interesse. - Mislykket
 18. Hey Kanskje skrive en liten artikkel om at NoobsOfNorway (som representerer battlefield.no i nordic league) vant gårsdagens match mot staRS* esport gaming og kapret andreplassen i nordic league og rykker opp en divisjon
 19. Spennende squad dette her.. Blir gøy.. Tror det blir jevne lag så dette blir en hard kamp!
 20. Mislykket

  BIGWAR #13

  bshagen må være med! Time for NON to kick some ass
 21. hva?! Battlefield 4 medlemmer i phantom rommet!?
 22. Worth:$256.86 ($115.41 with sales) Games owned: 23 Games not played: 9 (39%) Hours on record: 118.4h (18.9h last two weeks) Game not in store: 1 Føler meg litt pinglete her.
×
×
 • Create New...