Jump to content
Battlefield.no

jOTEN

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jOTEN

 • Rank
  Menig
 1. Spillet er nok ikke det aller beste competive spillet jeg har vært borti, men artig er det. Har nå spilt en del Versus på ESL, og det er flere rutinerte og gode spillere. Ser at større organisasjoner som eSuba, Fnatic, TerraNex, ESC og m.m har signert kontrakter med flere gode lag, så det ser ut til at det kanskje kan bli en bedre LANscene også. Et spill jeg kan bli fornøyd med, bare det blir aktivt nok.
 2. Hei! Legger deg til, så kan vi spille litt.
 3. Ja, det er klart. Har spilt siden release, så jeg har det meste inne. Når det er match, så har du tilgang til alle våpen du behøver og som er lov. Anbefales og spille versus, veldig artig. Møter stadig også på de litt bedre, som eSuba, o.l der - lært mye allerede.
 4. Ah, det er en form for matchmaking der?
 5. Det vil jeg veldig gjerne. Men hvor finner dere matcher? Bortsett fra ESL. Ingen IRC, eller form for match-finder? Ah, fant en. #BF4.wars på mIRC. Men den var veldig lite aktiv da. Noen få matches der hele tiden.
 6. Heisann, Jeg er helt ny ved competive gaming på Battlefield-seriene, men har spilt 7 år competive CoD4. Er det noen steder en nybegynner som meg kan finne meg matcher? Som f.eks IRC? Og, hvis noen tilfeldigvis har lyst til å spille med to nybegynnere med 0 ingame IQ, add meg gjerne på Xfire eller Origin. Xfire: j0ten Origin: j0TEN. No flame <3
×
×
 • Create New...