MistaWu

Klanmedlem
 • Content Count

  447
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MistaWu

 • Rank
  Sersjant
 • Birthday 07/17/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  127.0.0.1
 1. Jeg vil gjerne ha key til beta
 2. Jess... funker fett, litt problemer med voice setup saken under installasjon men det er bare å kverke den prosessen.
 3. Menne... 3 kart, 24 spillere max, konsoll + pc.... skeptisk.
 4. Hvorfor ikke bare kopiere players mappa?
 5. ASE har vært rimelig dødt etter at yahoo kjøpte det opp, synd for det var et genialt program! Er jo en del alternativer, men ikke som kan sammenlignes med ase når det var på topp.
 6. Uhm.. Hva er det som er så skummelt med rødpunkt sikte?
 7. Hva med våpen? Er alle våpen tilgjengelig eller har de fjerna noen?
 8. Nei det er ikke det. Bare helt originale våpen, med ironsights. Bortsett fra sniper ofcourse. M16 med noobtube, mp5, m249, pumpehagle og standard sniper rifla *moro*. Litt rart de har plukka med M4, G36 osv da de er "unlocks". G3, M14, RPK osv er jo ikke mer imba enn feks. g36
 9. Perks er greit nok å fjerne, men å fjerne noen våpen blir for dumt.
 10. Er litt forskjell når du faktisk ikke trenger å unlocke de, men det var du vel helt sikkert klar over Men siden det virker som du ble sluppet ned en trapp da du var liten, så trodde du kanskje at m4, g36, deagle osv ikke var "unlocks"?
 11. Hvorfor spille cod4 hvis de egentlig vil spille cod? Helt bak mål imo. Greit å fjerne enkelte perks og våpen (m203, 3x frags osv), men blir litt for dumt å fjerne alt som er for å late som de spiller cod. Så lenge alle våpen/perks er tilgjengelig ved å bruke modwarfare gamemode ser jeg ikke poenget.
 12. Hvordan blir det mer "kompetivt" nivå ved å fjerne feks. G3?
 13. Latterlig oppsett på i32 configen da. Hva er poenget med å fjerne g3/m14/m249 + ingen perks når man ikke trenger å "unlocke" de for å bruke de med custom cfg? Blir som å spille formel 1 spill med lada niva.
 14. Håper virkelig de har fikset animasjonene, ser helt jalla når folka flyter rundt
 15. Er jo jalla drivere som har mye av skylden for dårligere ytelse i vista. Sier jo litt når en beta driver booster fps'en i DX10 spill med nesten 50% (Company of Heroes DX10).