Jump to content
Battlefield.no

thedreamkiller

Medlem
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About thedreamkiller

 • Rank
  Menig
 1. thedreamkiller

  Regler

  kan noen forkalre meg hva di egentlige reglene er når det er snakk om baser? Sånn som jeg har fårstått det er det bare lov å ødelegge nok til å komme seg inn men når jeg logget på så var det betydelig mer, så vil det si at jeg kan bare finne en base å javne den med jorda uten at det får konsekvenser?
 2. Er det noen som kan gjøre noe med det da? :-)
 3. kommer opp buildlimit år vi bygger nå ja, har en del sandbas det har vi, men durde gå an å sette opp såpass synest jeg. kan sende deg pm om kordinatane på basen.
 4. Driver nå å bygger base, å har støtt på problem med at har nådd build limit. så lurer på om dere kan øke den på denner serveren? hadde våre veldig fint :-)
 5. skal eg drikke mer pils nå mens jeg vernter på at serveren restarter så kommer jeg ikkje til å finne serveren en gang :-/
 6. noen som ve it kor lenge serveren blir nede da? :-)
 7. ja, kommer ikkje inn på serveren, har 10000 i ping, å prøver å koble til da står det bare ventrer på host
 8. Jeg lurer på om en admin eller mods kan se etter om "ferski" hacker, fikk et uheldig møte med han på NWAF, der han skyter ført min venn å så meg. han sier han brukte vvs å sto bak hangers på AF, mens vi sprang i sørenden, jeg ser først at min venn blir drept, å starter umidelbart å springe i sikksakk. 2 sec etter blir jeg drep, men begge skudda som ble fyrt av hørtes ut som om det kom 2 meter vekke. Viss han bruker en vvs å sto bak hangers, er det ca 200-300 meter, da skal du ikkje kunne høre skudda. så jeg ber venlig om at en admin kan se etter dette.
×
×
 • Create New...